Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Nesiowata napisał:

Nic nie można znaleźć,jedynie "na piechotę". Tak jest od wczorajszego  południa'

Oto  wątek Ptysia

ww.dogomania.com/forum/topic/352181-ptyś-życie-na-łańcuchu-starość-w-schronisku-czy-nie-ma-nadziei-czy-tylko-strach-i-smutek-przed-nim/

Nie udaje mi sie wejsc.

Posted
14 godzin temu, ewu napisał:

Nie umiem znaleźć wątków. Ptysia i Dango.

A czy próbowałaś Basiu poszukać te wątki  w   =Obserwowana zawartość= ?

Posted
Dnia 31.01.2021 o 15:48, elik napisał:

A czy próbowałaś Basiu poszukać te wątki  w   =Obserwowana zawartość= ?

Tak Elu ale jest u mnie pusto.

Posted

Nie umiem niczego znalezc:( Wszystko mi zniknęło . Napiszę  tu o Oro.

W nocy odszedł Oro. Elik, Kikou dziękuję z całego serca za te półtora roku dobrego  życia jakie miał dzięki Wam i wszystkim, którzy go wspierali. 

• Like 1
Posted
40 minut temu, ewu napisał:

Nie umiem niczego znalezc:( Wszystko mi zniknęło . Napiszę  tu o Oro.

W nocy odszedł Oro. Elik, Kikou dziękuję z całego serca za te półtora roku dobrego  życia jakie miał dzięki Wam i wszystkim, którzy go wspierali. 

Wątek Oro 

Posted

Mam domek chętny do adopcji psiaka, aktywna rodzina, z dzieckiem - szukają psa, który lubi dzieci i długie spacery. Kołobrzeg. Nic o nich nie wiem, to znajomi naszego pracownika i trochę negatywnie odebrałam fakt, że adoptowany ze schroniska pies ugryzł dziecko, więc go oddali. Dlatego szukają psa z domu tymczasowego, o którym wiadomo, że lubi dzieci. Jeżeli ktoś chce im zaproponować psiaka - proszę o PW z numerem telefonu, przekażę, żeby się skontaktowali ( bo chyba oni powinni prosić o psa, a nie my ich o jego adopcję ;)

Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

bo chyba oni powinni prosić o psa, a nie my ich o jego adopcję ;)

Zdecydowanie TAK  :)

Dobrze byłoby wiedzieć w jakich okolicznościach pies ugryzł to dziecko, bo jeśli dziecko ciągnęło psa za ogon, albo wkładało mu palec do oka, to niech najpierw nauczą dziecko jak ma postępować ze zwierzętami, a dopiero potem niech się starają o psa.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, ewu napisał:

W schronisku jest starsza sunia odebrana za meliny. Nazwałam ją Frania.

Strasznie mi jej żal. Podłe życie a na koniec schron..

Nie jestem w stanie wstawić jej zdjęć:(

Posted

tych dwoje staruszków łamie serce :( :( :( jak można ?????? dlaczego ?????? coraz więcej takich starowin wyrzucanych jak na smietnik :( :( czy ludzie maja jeszcze serca, czy tylko trzosy na pieniądze? :( :(

• Like 1