Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, te moje cholery nie lubią szczeniaków. Daliby jej popalić.

Gosiu jak wzięłam Pączka to go nosiłam jak kangurzyca bo go chciały zeżreć, teraz Pączek je ustawia :megagrin:

Posted

Czy ktoś wie czy mogę kupić podkłady w Kakadu w Złotych Tarasach? Jeśli tak to jutro kupię

Są, ale baaardzo drogie. Ja kupuję w aptece za 5 szt płacę ok 8 zł.
Posted

Dziewczyny nie kupujcie,mam obrus foliowy, potnę i wsadzimy a na to ręcznik.

Najwyżej jakiś ręcznik włóżcie bo ja wyniosłam pół szafy do kąpieli i podróży psiaków, teraz kolejne są potrzebne dla tej piątki:)

Niestety mam zepsutą pralkę a na razie muszę się wstrzymać z zakupem.

Posted

Mogę podjechać metrem do centrum. Umówimy się na stacji. O której godzinie ?

Mój tel.697 97 25 08

Do tego kontenerka z materiału przydałby się jakiś podkład. Może ewu ma ? Ja swoje oddałam innym szczeniakom.

Małgosia, ja mam przecieradła jednorazowe, takie nieprzemakalne. Tyle, że w domu będę ok. 17-tej. Ewentualnie mam wielką prośbę, żebyś jadąc do kcd kupila kilka podkładów w aptece (największych) a ja Ci przeleje kasę na konto za nie, co?

Posted

Przepraszam, że tak późno się melduję z powrotem na wątku, ale miałam dwie rodzinne imprezy dzisiaj- prawdziwa masakra,w dodatku na jednej z nich pokłóciłam się z gośćmi siostry o konie wożące turystów do Morskiego Oka, a potem to już poszło na całego... Jestem zdołowana ludzką nieczułością i głupotą przykrytą sztuczną inteligencją i niby-wykształceniem :(

Ale ok - smutki na bok, tutaj dzieją się świetne rzeczy :)

Mam wstępne ustalenia już z kcd i ewu co do wtorkowej podróży, Bila oczywiście podwiozę do pani na Wolską. Pozostałe jeśli trzeba zostawić gdzieś w okolicach Al. Krakowskiej - też nie ma sprawy :) Wszystko jakoś ułożymy. Oby tylko psinki to wszystko dobrze zniosły..

Agat kochana, a możesz mi na PW wysłać numer telefonu, żebyśmy dogadały szczegóły? Byłabym Ci bardzo wdzięczna za podrzucenie Łatki blisko Al. Krakowskiej. Muszę wiedzieć o której mniej więcej będziecie w Warszawie i nasza Ania wyjedzie kawałek po sunię. Szczegóły ustaliłybyśmy przez telefon, dobrze?

Ewu, oddając ostatnim razem kontenerki wrzuciłam Ci tam jakieś obróżki. Może któraś będzie pasowala na jakiegoś psiaczka?

Chętnie przekazałabym Ci tez troszkę tych prześcieradeł jednorazowych i może wykopię jakieś ręczniki, bo Ty rzeczywiście dom ogołocisz doszczętnie;-)

Posted

Elu rozmawiałam dzisiaj z wetką z doktoratem, Ona konsultowała z innymi, boją się ,że dodatkowo jest jakaś poważna przyczyna:(

Chyba te wcześniejsze złe wyniki krwi były sygnałem...Oby tak nie było:(

Oby. Elwisku kochany trzymaj się, nie choruj.

...Jak wklejacie fotki prosto do postu ?

Tak. Prosto z serwera do zdjęć. Przynajmniej ja tak robię :)

Mocno trzymam kciuki za powodzenie dzisiejszej akcji. 

Dandi, Dipsy, Łatka, Bil trzymajcie się, ratunek już wkrótce :)

Posted

Agat kochana, a możesz mi na PW wysłać numer telefonu, żebyśmy dogadały szczegóły? Byłabym Ci bardzo wdzięczna za podrzucenie Łatki blisko Al. Krakowskiej. Muszę wiedzieć o której mniej więcej będziecie w Warszawie i nasza Ania wyjedzie kawałek po sunię. Szczegóły ustaliłybyśmy przez telefon, dobrze?

Ewu, oddając ostatnim razem kontenerki wrzuciłam Ci tam jakieś obróżki. Może któraś będzie pasowala na jakiegoś psiaczka?

Chętnie przekazałabym Ci tez troszkę tych prześcieradeł jednorazowych i może wykopię jakieś ręczniki, bo Ty rzeczywiście dom ogołocisz doszczętnie;-)

Tak, dziękuję mam :) Ja kupiłam fajne, szerokie  szelki dla Dipsy i Bila(dobre do jazdy autem, można przypiąć do pasów) i większe obroże, kaganiec w razie potrzeby do pociągu, mam całą reklamówkę akcesoriów:) Oby te szelki pasowały...

Posted

W sumie zabieramy 5 psiaków , jeden jedzie do Malawaszki.

Nie wiem jak damy radę z kąpielą pięciu psów ale musimy.

Który będzie piąty ? Pytam, żeby w katalogu umieścić.

Posted

Małgosia, ja mam przecieradła jednorazowe, takie nieprzemakalne. Tyle, że w domu będę ok. 17-tej. Ewentualnie mam wielką prośbę, żebyś jadąc do kcd kupila kilka podkładów w aptece (największych) a ja Ci przeleje kasę na konto za nie, co?

To nie chcecie tego obrusu?

Posted

Tak, dziękuję mam :) Ja kupiłam fajne, szerokie  szelki dla Dipsy i Bila(dobre do jazdy autem, można przypiąć do pasów) i większe obroże, kaganiec w razie potrzeby do pociągu, mam całą reklamówkę akcesoriów:) Oby te szelki pasowały...

Elu taki sznaucerek, potem doślemy fotki, danyww je ma.

Posted

To nie chcecie tego obrusu?

Ewu, jeśli masz obrus, to może wystarczy:-) Prosiłam Mazowszankę myśląc, że nie ma nic na podkład:-)

Jesteśmy juz umowione z agat21 na dowiezienie Łatki wprost do Ani! Agat21, jesteśmy Ci bardzo wdzięczne za ten transport, w dodatku bezpłatny :loveu:

KCD - Kasiu, dla Ciebie też wielki buziak za to, że jedziesz :loveu:

Elik, jeśli robisz dokumentację, to Ellig i ja bierzemy do naszedo DT Łatkę.

A Wiki, która była u nas od soboty jest już w DS w Sulejówku :klacz:

Posted

Ewu, jeśli masz obrus, to może wystarczy:-) Prosiłam Mazowszankę myśląc, że nie ma nic na podkład:-)

Jesteśmy juz umowione z agat21 na dowiezienie Łatki wprost do Ani! Agat21, jesteśmy Ci bardzo wdzięczne za ten transport, w dodatku bezpłatny :loveu:

KCD - Kasiu, dla Ciebie też wielki buziak za to, że jedziesz :loveu:

Elik, jeśli robisz dokumentację, to Ellig i ja bierzemy do naszedo DT Łatkę.

A Wiki, która była u nas od soboty jest już w DS w Sulejówku :klacz:

Wiki w DS :)

07054894032841785239.jpg

Posted

Elu taki sznaucerek, potem doślemy fotki, danyww je ma.

Ja zabieram tego psiaczka:

10610752_812683808782469_319329052155756

Ślicznotek :). To sunia, czy psiaczek ? Pytam dla potrzeb katalogu :)

Elik nie dałam rady z tekstem, teraz mam fachowca w piwnicy , doskakuję tylko do dogo

Wieczorem coś wymyślę.

Basiu i bez fachowca wcale bym się nie dziwiła, gdybyś nie dała rady ułożyć tekstu, bo ratowanie tych biedaczków jest teraz najważniejsze :)

...Elik, jeśli robisz dokumentację, to Ellig i ja bierzemy do naszedo DT Łatkę....

Dzięki :) Już zanotowałam - z wyprzedzeniem, bo psiaki pewnie jeszcze w schronie :(

...A Wiki, która była u nas od soboty jest już w DS w Sulejówku :klacz:

Wszystkiego najlepszego Wiki w nowym domu  :loveu:

Wiki w DS :)

07054894032841785239.jpg

Piękna dziewuszka :)

Posted

Ja mam w domu całą paczkę takich podkładów z Rossmana, dla dzieci. Będę dzisiaj po południu (ok. 16) na Bielanach, mogłabym je zabrać i komuś przekazać. Mam też porządny, plastikowy, duży transporter dla kota. Jak coś podam numer telefonu na pw :)

Posted

Ja mam w domu całą paczkę takich podkładów z Rossmana, dla dzieci. Będę dzisiaj po południu (ok. 16) na Bielanach, mogłabym je zabrać i komuś przekazać. Mam też porządny, plastikowy, duży transporter dla kota. Jak coś podam numer telefonu na pw :)

Oj bardzo by to pomogło:)