mari23 Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Jestem stałą deklarowiczką staruszkowej Skarpety im.Talcott, gdyby opuścił schronisko, mogę poprosić o pomoc finansową na transport lub inne koszty. 3 Quote
mari23 Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Ludwik vel Shadow ewu napisała, że Shadow źle znosi pobyt w schronisku. Na spacerach chce być jak najbliżej człowieka, wchodzi na kolana. Za chwilę ogłoszę go na Wrocław z imieniem Shadow, może ktoś zrobi mu na inne miasto z imieniem Ludwik? 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Ludwik jako Shadow - na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/misio-najlepszy-kumpel-i-cudowny-duszek-nieduzy-psiak-marzy-o-domu-CID103-IDHsgku.html mogę ogłosić na olx, tylko podpowiedzcie, na jakie miasto to zdjęcie łamie serce :( Quote
Tyśka) Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Przed chwilą, mari23 napisał: mogę ogłosić na olx, tylko podpowiedzcie, na jakie miasto to zdjęcie łamie serce :( Może na Gliwice albo Katowice? Ewu prosila o użycie imienia Ludwik. Quote
elik Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Może na Gliwice albo Katowice? Ewu prosila o użycie imienia Ludwik. Mogę ogłosić na Kraków, tylko jakie imię? Quote
mari23 Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 16 minut temu, Tyśka) napisał: Może na Gliwice albo Katowice? Ewu prosila o użycie imienia Ludwik. https://www.olx.pl/oferta/ludwik-piekny-pies-i-wspanialy-przyjaciel-CID103-IDHsAgr.html lubię Katowice, niech mu przyniosą szczęście, trochę zmieniłam początek, żeby nie było identycznie ;) 1 Quote
Nesiowata Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Dorzucę 10 zł dla niewidomego psiaka. 2 Quote
ewu Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 6 godzin temu, elik napisał: Naprawdę???? To super :) Wolontariuszki sprawdzają domy przed adopcją więc możemy sądzić, że dobrze trafiła :) Tak, Karolina wolontariuszka bardzo odpowiedzialna i mądra dziewczyna sprawdziła dom i dzisisj mała pojechała do Piekar Śląskich. Nie wiedziałam o tym i bardzo się ucieszyłam. 1 Quote
ewu Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 O Tami dzwoniła bardzo fajna Pani z Bielska. Przysłała ankietę, wszystko wydaje się ok ale trzeba jakoś sprawdzić dom. Panstwo chcą przyjechać z Bielska. Nie wiem tylko jak zrobić wizytę. Zastanawiamy się nad filmem z ogrodu i domu. Quote
Tyśka) Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 12 minut temu, ewu napisał: O Tami dzwoniła bardzo fajna Pani z Bielska. Przysłała ankietę, wszystko wydaje się ok ale trzeba jakoś sprawdzić dom. Panstwo chcą przyjechać z Bielska. Nie wiem tylko jak zrobić wizytę. Zastanawiamy się nad filmem z ogrodu i domu. Można też połączyć się z nimi na wideo-czacie, np przez Whatsappa, Skype, Messenger. Porozmawiać, poprosić aby tez oprowadzili po domu, gdzie planują legowisko dla suni itd. W rozmowie na kamerce powinni uczestniczyć wszyscy domownicy. Mocno trzymam kciuki za rodzinę dla Tami. Quote
ewu Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 12 godzin temu, Tyśka) napisał: Można też połączyć się z nimi na wideo-czacie, np przez Whatsappa, Skype, Messenger. Porozmawiać, poprosić aby tez oprowadzili po domu, gdzie planują legowisko dla suni itd. W rozmowie na kamerce powinni uczestniczyć wszyscy domownicy. Mocno trzymam kciuki za rodzinę dla Tami. Tak zrobimy. Quote
Tyśka) Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Czarnulka, która znalazła domek została mianowana na Lady. :) Ale co się dziwić:) Szczęściara:) 1 1 Quote
ewu Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Czarnulka, która znalazła domek została mianowana na Lady. :) Ale co się dziwić:) Szczęściara:) Tyśka dziękuję bardzo za pomoc. Kochana malutka nareszcie szczęśliwa. Quote
ewu Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 Od rana działamy w sprawie Tami. Nie chcę zapeszac ale wszystko wygląda super tfu tfu tfu :) Trzymajcie kciuki. 1 Quote
mari23 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 14 godzin temu, ewu napisał: O Tami dzwoniła bardzo fajna Pani z Bielska. Przysłała ankietę, wszystko wydaje się ok ale trzeba jakoś sprawdzić dom. Panstwo chcą przyjechać z Bielska. Nie wiem tylko jak zrobić wizytę. Zastanawiamy się nad filmem z ogrodu i domu. w Bielsku chyba fajne domki są, niedawno pojechała tam "moja" Amber, trzymam kciuki, żeby i Tami tak wspaniale trafiła :) https://www.olx.pl/oferta/latek-widzi-tylko-sercem-prosi-o-ratunek-CID103-IDHsInS.html tydzień temu odszedł mój ukochany Łatek[*] może pomoże naszemu ślepkowi? Zrobiłam ogłoszenie z tym właśnie imieniem, bo ta biała łata tak mi bardzo, bardzo Łatusia przypomina, choć on rudzielec był najcudowniejszy z psich stworzeń...pomógł tylu psiakom tu na ziemi, może i zza TM pomoże... 2 Quote
ewu Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 35 minut temu, mari23 napisał: w Bielsku chyba fajne domki są, niedawno pojechała tam "moja" Amber, trzymam kciuki, żeby i Tami tak wspaniale trafiła :) https://www.olx.pl/oferta/latek-widzi-tylko-sercem-prosi-o-ratunek-CID103-IDHsInS.html tydzień temu odszedł mój ukochany Łatek[*] może pomoże naszemu ślepkowi? Zrobiłam ogłoszenie z tym właśnie imieniem, bo ta biała łata tak mi bardzo, bardzo Łatusia przypomina, choć on rudzielec był najcudowniejszy z psich stworzeń...pomógł tylu psiakom tu na ziemi, może i zza TM pomoże... Dziękuję, oby nasz dziadeczek też znalazł dom i miłość u schyłku życia. Quote
elik Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 22 godziny temu, elik napisał: Może ktoś zechce podjąć się opieki nad 12-to letnim psiaczkiem. Deklaracje dla niego złożyły: Alaskan malamutte - 30,00 zł elik - 20,00 zł mari23 - 20,00 zł Nesiowata - 10,00 zł Gorąca prośba o pomoc dla niewidomego staruszka 21 godzin temu, mari23 napisał: Jestem stałą deklarowiczką staruszkowej Skarpety im.Talcott, gdyby opuścił schronisko, mogę poprosić o pomoc finansową na transport lub inne koszty. Od mojej Znajomej Agnieszki daję 30,00 zł stałej. 1 Quote
elik Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Może ktoś zechce podjąć się opieki nad 12-to letnim psiaczkiem. Deklaracje dla niego złożyły: Alaskan malamutte - 30,00 zł elik - 20,00 zł mari23 - 20,00 zł Nesiowata - 10,00 zł Agnieszka Znajoma elik - 30,00 zł = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 110,00 zł mari23 pomoc ze Skarpety im. Talcott - prawdopodobnie 200,00 zł Gorąca prośba o pomoc dla niewidomego staruszka Quote
elik Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Czy dobrze widzę? Cz ta maleńka sunia ma ogon wielki, jak wiewiórka? 1 Quote
mari23 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 7 godzin temu, ewu napisał: Dziękuję, oby nasz dziadeczek też znalazł dom i miłość u schyłku życia. Mam nadzieję, że się uda. Sprawdzałam olx przed chwilą, u ślepcia 101 odsłon i 2 pobrania nr tel, ale za to u Ludwika na katowickim ogłoszeniu 14 pobrań nr tel...oby wśród nich był TEN domek 3 godziny temu, elik napisał: Czy dobrze widzę? Czy ta maleńka sunia ma ogon wielki, jak wiewiórka? prawdziwa Lady - ma suknię z trenem :) 1 Quote
Tyśka) Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Te pobrania telefonów są chyba nabijane przez system, nie sugerowałabym się nimi :( Ale za odzew trzymam kciuki. Quote
ewu Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 O Ludwika dzwonila Pani mialby byc dla Babci, nie podala wieku Babci, w ankiecie tez nie... Wysłałam maila zeby to uzupelnila w ankiecie, zobaczymy... 1 Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Dnia 16.11.2020 o 10:36, ewu napisał: Na konto Dunaja wpłynęło 20zl od Pani Agnieszki Znajomej elik. Dziękuję, pieniądze wysłane do dt Dunaja. Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Dunaj w litopadzie otrzymal na moje konto do tej pory 20 zl. Potrzebujemy 300 zl czy ktos moze go wesprzeć bazarkiem? Fanty zapewnie. Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Przypominam deklaracje dla Dunaja Nesiowata 10 zl mdk8 10 zl Pani Agnieszka od elik 40 zl Anna G-R 70 zl limonka80 50 zl Razem 180 zl Dziekuje z całego serca Quote
Recommended Posts