Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewu - czy moge prosic o potwierdzenie na watku Kosty (link w moim podpisie) wplate 10 zl od guccio, ktora przelalam na Twoje konto w okolicach 10 lutego.

Niestety do tej pory nie mam potwierdzenie, a chcialabym juz zamknac ten watek. 

Posted

Elu dzięuję.

To staruszka , oczko chore , poza tym guż wielkości pomaraczy. Może tłuszczak ale nie wiadomo.

Sunia malutka , bidusia:(

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Nowe  biedactwo w schronie :(  Babulinka z guzem :(

Kruszynka maleńka :(   Oczka zapłakane  :(

Resized_received_629924314122380.jpeg.96e28e5b64e03b5ec39dec9482cb4410.jpeg

Resized_received_1700602213372883.jpeg.3a5fc2683bae6c016e037c3ee980c69a.jpeg

Znowu jestem rozwalona psychicznie....................

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Ja marzę o jednym dniu bez smutku i zmartwienia o kolejnego psiaka.

Basiu, nie chcę Cię dobijać, ale w życiu takich ludzi, jak my  taki dzień nie nastąpi

Posted
Przed chwilą, Gabi79 napisał:

Basiu, nie chcę Cię dobijać, ale w życiu takich ludzi, jak my  taki dzień nie nastąpi

Wiem Gabrysiu:(

Posted

W schronisku kolejna babuleńka. Malutka, bardzo zaniedbana.Śmieszna , skacze jak ping pong.

Elik wklei w wolnej chwili.

Ta sunia potrzebuje fryzjera i dbałości.

Posted

Basiu, czy jest szansa na fryzjera tam w schronie? Chociaż porządek z sierścią można by zrobić.

Łatwiej będzie wytępić pchły, bo pewnie ma ich mnóstwo.

Posted

O Chryste, obie babunie w tragicznym stanie,  choć ta czarna wcale babunią być nie musi i po ogarnięciu może być bardzo adopcyjna. 

Może jakaś zrzutka na fryzjera? Daję 30zł.

Posted

Ewu poleciało ode mnie 50zł, ten sam bank więc powinny być jeszcze dzisiaj, która babcia w  większej potrzebie na tą przeznacz te grosiki. W tytule napisałam: jaguska babcie.

• Like 1
Posted
20 minut temu, jaguska napisał:

O Chryste, obie babunie w tragicznym stanie,  choć ta czarna wcale babunią być nie musi i po ogarnięciu może być bardzo adopcyjna. 

Może jakaś zrzutka na fryzjera? Daję 30zł.

Super pomysł, ja też dołożę, ale nieco później. Wyzbyłam się kasy całkowicie :( Czekam na dopływ gotówki. Lada dzień powinnam dostać kaskę od Agnieszki, wtedy wpłacę. Może też 30 zeta.

Posted
25 minut temu, jaguska napisał:

Ewu poleciało ode mnie 50zł, ten sam bank więc powinny być jeszcze dzisiaj, która babcia w  większej potrzebie na tą przeznacz te grosiki. W tytule napisałam: jaguska babcie.

Dziękuję:)

Posted
12 minut temu, elik napisał:

Super pomysł, ja też dołożę, ale nieco później. Wyzbyłam się kasy całkowicie :( Czekam na dopływ gotówki. Lada dzień powinnam dostać kaskę od Agnieszki, wtedy wpłacę. Może też 30 zeta.

Dziękuję:)

Posted
45 minut temu, elik napisał:

Basiu, czy jest szansa na fryzjera tam w schronie? Chociaż porządek z sierścią można by zrobić.

Łatwiej będzie wytępić pchły, bo pewnie ma ich mnóstwo.

Elu obok w lecznicy jest fryzjer. Tylko jest zimno a ją pewnie trzeba ogolić:(

Zadzwonię porozmawiam.