Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję:) Mamy chętną Panią na córeczkę ale jak je rozdzielić i jedn a zostawić w schronisku. Musiałyby razem je opuścić i wtedy można je rozdzielić.

Dostały dzisiaj surowicę osłonowo.

Mamunia na żywo ma cudne kolory. 

Posted
1 godzinę temu, auraa napisał:

Ponieważ też mam , pozwoliłam sobie wkleić dwa zdjęcia biedulek

0fbbf93b2689359amed.jpg

36c4e73e68f6caefmed.jpg

jakiej one są wielkości i która jest która?

Biała jest córeczką, mamunia ta dropiata.Trochę większe od Lolusia.

Posted

Wiadomo,że to specyficzne warunki ale są grzeczne. Bardzo się boją. Cieszą na człowieka, tulą na rękach.

Siedzą wtulone w siebie. Do innych psów nie wykazują niechęci.

Posted

To są trudne pytania bo psiaki w schronisku są inne a potem w domach inaczej  się zachowują.

Teraz to dwie przestraszone bidunie. Boją się ale cieszą na człowieka. Leżą zlepione ze sobą:(

Posted

Ja mam Kolę na tymczasie ale jakoś nikt jej nie chce. Z początku uległa, poddańcza do moich psów.  Teraz dominująca i przywódcza.

Temperujemy to bo zacyna się strasznie rządzić.

Posted
6 godzin temu, ewu napisał:

Dziękuję:) Mamy chętną Panią na córeczkę ale jak je rozdzielić i jedn a zostawić w schronisku. Musiałyby razem je opuścić i wtedy można je rozdzielić.

Racja. Ta co zostałaby w schronie bardzo by płakała.

Posted
57 minut temu, Poker napisał:

Dzwoniłam do D Żabci. Jest  zakochany w niej po uszy i za nic by jej nie oddał. W tej sytuacji możemy zapewnić DT mamusi.

Wspaniale:) Mam nadzieję,że z tą Panią się uda. Rano zadzwonię.

Pani była w schronisku i bardzo chciała córeczkę ale  bez wizyty nie damy małej.

Rano tam zadzwonię. Ja niestety Jej nie widziałam .Trzymajcie kciuki żeby było ok.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Dzwoniłam do DS Żabci. Jest  zakochany w niej po uszy i za nic by jej nie oddał. W tej sytuacji możemy zapewnić DT mamusi.

Gratuluję decyzji, wspaniała wiadomość.   1832344486_gifklaszcze.gif.8b1dcac8c1bafc1161687eb6b3ee60e2.gif

Wielkie dzięki   117745583_serce7.gif.07eda7c826bfa3517b73fe181f8dbbca.gif

• Like 1
Posted
10 minut temu, ewu napisał:

Strasznie się denerwuję bo Pani nie odbiera. Będę próbować.

Trzymam kciuki za obie sunieczki.

Może Pani przestraszyła się wizyty PA, oby nie

Posted

Jest niedziela dość wcześnie, może pani się relaksuje, siedzi w wannie lub biega? Wtedy zazwyczaj nie ma się przy sobie telefonu :)