Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyle tylko ,że będą się darły w transporterkach:(
Zwariuję z nerwów.
Jak wyciągnę na kolana to musi być jeden , jak będą zamknięte to to będą wrzeszczeć.
Dzisiaj rano moja sąsiadka jechała do Warszawy samochodem, dowiedziałam przed godziną...:(

Posted

[quote name='edek']Przydałaby się 2 osoba, tylko koszty wzrastają :(. Ile taki bilet kosztuje ?[/QUOTE]
37 zł do Warszawy no i powrotny.

Posted

[quote name='Marysia O.']Może ktoś życzliwy w przedziale zgodzi się na czas kontroli "udawać" że jeden psiak jest jego...?[/QUOTE]
Zazwyczaj konduktor jest milszy niż pasażerowie....
Większość patrzy "bykiem" , czasem mam szczęście i ktoś miły się trafi.

Posted

Ja z transportem w tygodniu nie dam rady pomóc :( ale tak jak mówiłam, mogę oba pieski odebrać w dowolny dzień ze stacji. Z Nutusią się już dogadamy miedzy sobą w kwestii przekazania malutkiej rudej. Podobnie jeśli chodzi o pozostałe szczeniaki - mogę je na chwilę przechować u siebie. Coś mi wygląda na to że w tym tygodniu zrobi się u mnie centrum dystrybucji ogonków :D

Posted

[quote name='ewu']...
Banerka nie umiem zrobić:([/QUOTE]

Poprosiłam Ayame Nishijima o banerek - robi bardzo ładne. Jak znajdzie czas, to pewnie zrobi :)

Posted

Nastąpiła mała zmiana planów, ale idzie ku jeszcze lepszemu niż iść miało :)
W sprawie przepisów pociągowych skierowałam ewu do najlepiej poinformowanego źródła ;)

Posted

[quote name='elik']Poprosiłam Ayame Nishijima o banerek - robi bardzo ładne. Jak znajdzie czas, to pewnie zrobi :)[/QUOTE]
Dziękuję:)

Posted

[quote name='Nutusia']Nastąpiła mała zmiana planów, ale idzie ku jeszcze lepszemu niż iść miało :)
W sprawie przepisów pociągowych skierowałam ewu do najlepiej poinformowanego źródła ;)[/QUOTE]
Tak wiem wszystko:)
Mogę wieźć dwa transportery i to jest traktowane jak bagaż.
No w końcu mam wprawę w "Biegu Farmera", Pudzian mi nie dorówna:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Dzisiaj zadzwoniła super babka z Katowic o Lilę( może zostać Lilą bo się pozmieniało:))
[B]Atao [/B]robi pa- dziękuję:):):)
Jeśli wszystko się ułoży , to Państwo sami pojadą po Lilę samochodem.
Może wtedy wzięliby białą malusię od Makili i odebrałabym ją żeby pojechać rano z dwoma pieskami do Warszawy.
Dzisiejsza zabrana malizna jest obłędna.
Zakołtuniona szkielecina ale mega radosna i o dziwo posłuszna.
Jest teraz u [B]danyww[/B].
Wieczorem jadę żeby ją doprowadzić z Danusią do stanu "wyczesanego i nieśmierdzącego" cudeńka.
Suczka jest malutka wygląda jak miniatura cavaliera zmieszana z pekińczykiem.
Okruszek słodki:)

Posted

[quote name='ewu']Dzisiaj zadzwoniła super babka z Katowic o Lilę( może zostać Lilą bo się pozmieniało:))
[B]Atao [/B]robi pa- dziękuję:):):)
Jeśli wszystko się ułoży , to Państwo sami pojadą po Lilę samochodem.
Może wtedy wzięliby białą malusię od Makili i odebrałabym ją żeby pojechać rano z dwoma pieskami do Warszawy.
Dzisiejsza zabrana malizna jest obłędna.
Zakołtuniona szkielecina ale mega radosna i o dziwo posłuszna.
Jest teraz u [B]danyww[/B].
Wieczorem jadę żeby ją doprowadzić z Danusią do stanu "wyczesanego i nieśmierdzącego" cudeńka.
Suczka jest malutka wygląda jak miniatura cavaliera zmieszana z pekińczykiem.
Okruszek słodki:)[/QUOTE]

O matko, chyba się pogubiłam:huh: Ale tak czy siak trzymam kciuki za maluszki:kciuki:

Posted

Wypatrzyłam kolejne malizny:(
Lało i nie miałam jak zrobić fotek bo w kojcach nie wolno.
Malusieńki mix jamnika, cudny , nieśmiały , cichutki chłopaczek patrzył na mnie błagalnie:(
Szepnęłam mu - "zrobię co w ludzkiej mocy, wytrwaj".
Drugi (nie znam płci) to psiak dla Elki do Buckingham, obłędny, rudy, wykapany corgi.
Maluni , piękny....

Posted

Zaglądam tu z bijącym sercem, bo kocham słodkie malizny.
Niestety Tolka zablokowała mi DT na dłużej.Ale pewnie malizn nie zabraknie i później.:-(

Posted

[quote name='Mazowszanka13']ewu działa jak błyskawica, już nie mogę połapać sie w tych psach.
Lilu miała iść do Nutusi. To który piesek do niej jedzie ?[/QUOTE]
[SIZE=4][B]Lili ma dom:):):)

[/B][/SIZE]

Posted

Dzisiaj Atao zrobiła wizytę.
Domek ekstra:)
Państwo we czwartek jadą po Lilunię do Makili i zabiorą dodatkowo białego pudelka do Katowic.
Nie będę musiała jechać do Krakowa , tylko z Gliwic w piątek wyjadę z dwiema suniami do Warszawy.
Do Nutusi jedzie biała , cudna malizna , którą dzisiaj wyciągnęłam ze schronu.
Sunia jest teraz u danyww, właśnie wróciłam od Danusi,kąpałyśmy malutką.
[B]Danyww - dziękuję za ogromną pomoc:):):)[/B]

Posted

Nutusiu mała jest wspaniała.
Posłuszna, zna komendy, sygnalizuje potrzeby, jest serdecznym , przytulakiem.
Po kąpieli pomimo chudości wygląda cudnie.
Imponujący ogon do robi wrażenie pomimo tego ,że ktoś go powycinał ( pewnie wet przed sterylką).
Sunia będzie prawdziwą pięknością jak się poprawi i nabierze połysku:)
Jest grzeczna i niezwykle miła.
Typowy kanapon:)

Posted

[quote name='Poker']Zaglądam tu z bijącym sercem, bo kocham słodkie malizny.
Niestety Tolka zablokowała mi DT na dłużej.Ale pewnie malizn nie zabraknie i później.:-([/QUOTE]
Są kolejne:(:(