Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malizna na zdjęciu w środku pojechała dzisiaj do DS:-) Ewu napisała w smsie, że Pani zakochała sie po uszy:-) Malizna będzie miała na imię Tara!

Pisałam o tym 10 października i w swoim poście zacytowałam post ewu ze zdjęciem sunieczki Elik;-) a Ona potem to potwierdziła.

Nie obruszaj się Elik, przecież jesteśmy tu po to, żeby ratować psiaki i im pomagać.

Posted

U Lando wszystko w porządku.

Natomiast Elwis właśnie jest u weta.

Miał badania krwi i niestety jeden parametr uległ pogorszeniu, reszta już w porządku.

Elwis miał zrobione USG, czekam w napięciu na telefon od Anetki.

Posted

No to teraz mnie zlinczujecie :lmaa:

Elwis w weekend wyjeżdża do ds i będzie mieszkał koło Dortmundu w Niemczech.

Adopcja bez wizyty przedadopcyjnej :lmaa:

A teraz na poważnie:

Elwis został dzisiaj adoptowany przez moją najbliższa Rodzinę:)

Posted

Teraz trwa spotkanie w sprawie Poli.

Znajome Rudzi-Bianci chcą ja adoptować.

Była dzisiaj u Anetki , miałam małą "zarazę" na rękach i dobrze,że mam nadal nos :laugh2_2: :eviltong:

Posted

Małe sprostowanie ;) to nie są moi znajomi, dzwoniła dziewczyna o dom dla mojej Franki , która już pojechała do domu wcześniej . Pani Kamila brzmi bardzo bardzo fajnie . Niestety nie udało nam się z Psią Szkołą i z p. Kamila zgrać terminu na wizytę pa ale na pewno pojedziemy na po adopcyjna ;)

No i ogromnie się cieszę z domu Elwisa :) :) :)

Posted

Małe sprostowanie ;) to nie są moi znajomi, dzwoniła dziewczyna o dom dla mojej Franki , która już pojechała do domu wcześniej . Pani Kamila brzmi bardzo bardzo fajnie . Niestety nie udało nam się z Psią Szkołą i z p. Kamila zgrać terminu na wizytę pa ale na pewno pojedziemy na po adopcyjna ;)

Sorki, mam tyle na głowie ,że musiałam źle zrozumieć.

Dziękuję Rudzia za pomoc :calus:

Posted

A ja dopiero odkryłam ten wątek :crazyeye:

Jeśli pozwolicie, to się przyłączę;)

Nie wiem co napisać odnośnie tego, co robi Basia dla tych psiaków, bo żadne słowa tego nie oddadzą. Basiu, ooooogromne ukłony i oooogromny szacunek dla Ciebie.

Wiesz, do kogo dzwonić/pisać, w razie, gdybyś potrzebowała ogłoszeń ;)

Posted

A ja dopiero odkryłam ten wątek :crazyeye:

Jeśli pozwolicie, to się przyłączę ;)

Nie wiem co napisać odnośnie tego, co robi Basia dla tych psiaków, bo żadne słowa tego nie oddadzą. Basiu, ooooogromne ukłony i oooogromny szacunek dla Ciebie.

Wiesz, do kogo dzwonić/pisać, w razie, gdybyś potrzebowała ogłoszeń ;)

Dziękuję, jasne ,że zadzwonię :)

Cieszę się,że jesteś z nami Paulinko.

Posted

Suzi, biały pudelek zabrany ze schronu w strasznym stanie odeszła dzisiaj za TM :-( :-( :-(

Suzi miała swój osobny wątek.

Dzisiaj minął dokładnie miesiąc od dnia , kiedy opuściła schronisko.

Żegnaj kochana , maleńka....

Strasznie mi przykro,że tak krótko byłaś kochana i zadbana, jeden miesiąc na kilkanaście lat życia :-( :-(