ewu Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 5 godzin temu, jaguska napisał: Nic wiele nie pomogę, ale podaj konto to wpłacę 50zł, więcej nie dam rady. Chciałoby się rzucić wiązkę na takich nieludzi, ale w dobrym towarzystwie nie wypada, mózgojady toczą skutecznie nasze społeczeństwo. Dziękuję:) Quote
ewu Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Tak jak napisała Ewa Marta Comi okazała się przestraszoną bidunią a nie dzikuskiem. Quote
ewu Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Maleństwa otrzymały 110 zł od Znajomej Elik- Pani Agnieszki 115 zł od POKER z bazarku 50 zł od Helli Dziękuję z całego serca:) Quote
ewu Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Dnia 2.04.2018 o 20:51, elik napisał: Młodziutka Sonka. Sunia ma zaledwie 7-8 miesięcy. Jest przesympatyczna, bardzo otwarta i miła Zdjęcia nie oddają jej urody. Sunia z trudem sobie radzi, to jeszcze dzieciak. To jest Mila. W schronisku była Sonką ale zmieniłam jej imię na Mila. Tu jest jeszcze w schronisku, to ona zniszczyła bezcenne mopy...:( Mam jej zdjęcia z tego nieszczęsnego domu w formie MMSów. Quote
ewu Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Dnia 19.06.2018 o 19:53, ewu napisał: Aniu Nutka ma już zaklepany dom. We czwartek ją wiozę do Wieliczki. Teraz szukam ratunku dla Comi i dla Malwinki. Malwinka Malwinka jest przesłodka. Ma może 10 miesięcy , może 1 rok, nie więcej. Uroczy , słodki szkrab.Taka niskopodłogowa malizna. Bardzo się martwię o Malwinkę.Takim dzieciakom najtrudniej w schronisku. Comi i Nutka już bezpieczne a ta bidunia prosi o pomoc. Quote
Onaa Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 A ta mała psinka Malwinka potrzebuje ogłoszenia czy ma już jakieś? Quote
ewu Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 10 minut temu, Onaa napisał: A ta mała psinka Malwinka potrzebuje ogłoszenia czy ma już jakieś? Nie ma na razie bo te zdjcia nie pokazują jej w całości. Jak myślisz czy te się nadają? Ogłoszeń aardzo potrzebują szczeniaczki. Jeśli można to Ci wyślępotem na maila zdjęcia i krótkie opisy. Quote
elik Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: To jest Mila. W schronisku była Sonką ale zmieniłam jej imię na Mila. Tu jest jeszcze w schronisku, to ona zniszczyła bezcenne mopy...:( Mam jej zdjęcia z tego nieszczęsnego domu w formie MMSów. Wyślij do mnie, to wstawię na wątek. Quote
jaguska Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 A ode mnie piniondzorów nikt nie chce Nie mam namiarów na przelew. Quote
elik Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 2 godziny temu, ewu napisał: Bardzo się martwię o Malwinkę.Takim dzieciakom najtrudniej w schronisku. Comi i Nutka już bezpieczne a ta bidunia prosi o pomoc. Taki dzieciak w ogóle nie powinien znaleźć się w schronie. Trzeba ją jak najszybciej zabrać bidulkę :( Ma ktoś jakiś pomysł, jak jej pomóc ? Quote
Figunia Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Aniu, Elu, pięknie dziękuję za propozycję pomocy ze zdjęciami Misi. Aniu, ponieważ na razie nie dam rady wpaść do Ciebie, skorzystam z pomocy Cioci Elik ☺ Napiszę Elu, do Ciebie PW. Quote
Ewa Marta Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Serdecznie zapraszam na watek Comi - przechrzczonej na Kami:) Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 15 godzin temu, ewu napisał: Bardzo się martwię o Malwinkę.Takim dzieciakom najtrudniej w schronisku. Comi i Nutka już bezpieczne a ta bidunia prosi o pomoc. 12 godzin temu, elik napisał: Taki dzieciak w ogóle nie powinien znaleźć się w schronie. Trzeba ją jak najszybciej zabrać bidulkę :( Ma ktoś jakiś pomysł, jak jej pomóc ? Nikt nie może pomóc maleństwu ? :( Myślę, że trzeba ją zabrać do hoteliku, ale do tego trzeba deklaracji. Ze swojej strony deklaruję 20,00 zł miesięcznie. Proszę pomóżmy dzieciakowi Ona powinna szybko znaleźć dom, ale prosto ze schronu nie będzie łatwo. Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 13 godzin temu, jaguska napisał: A ode mnie piniondzorów nikt nie chce Nie mam namiarów na przelew. Myślę, że Basia nie będzie miała mi za złe, gdy przekażę Ci nr Jej konta. Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 12 godzin temu, Figunia napisał: Aniu, Elu, pięknie dziękuję za propozycję pomocy ze zdjęciami Misi. Aniu, ponieważ na razie nie dam rady wpaść do Ciebie, skorzystam z pomocy Cioci Elik ☺ Napiszę Elu, do Ciebie PW. Odpisałam :) Ale najlepiej będzie, gdy się zdzwonimy :) Quote
ewu Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 13 godzin temu, jaguska napisał: A ode mnie piniondzorów nikt nie chce Nie mam namiarów na przelew. Ojej przepraszam:) Gapa ze mnie:) Quote
ewu Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 21 minut temu, elik napisał: Myślę, że Basia nie będzie miała mi za złe, gdy przekażę Ci nr Jej konta. Dziękuję Elu:):) Quote
ewu Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 23 minuty temu, elik napisał: Nikt nie może pomóc maleństwu ? :( Myślę, że trzeba ją zabrać do hoteliku, ale do tego trzeba deklaracji. Ze swojej strony deklaruję 20,00 zł miesięcznie. Proszę pomóżmy dzieciakowi Ona powinna szybko znaleźć dom, ale prosto ze schronu nie będzie łatwo. Elu byłoby wspaniale gdyby poszła do hoteliku albo dt. To malizna. Ja też proszę o pomoc dla kruszynki. Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Dziękuję Elu:):) Bardzo proszę :) Już poszło. Quote
ewu Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Bardzo proszę :) Już poszło. Dziękuję:) Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 11 minut temu, ewu napisał: Elu byłoby wspaniale gdyby poszła do hoteliku albo dt. To malizna. Ja też proszę o pomoc dla kruszynki. Kto zechce wziąć maluszka na DT ? Ze swej strony dołożę wszelkich starań aby mała była zabezpieczona finansowo. Oprócz deklaracji będę robić bazarki, ogłaszać, promować ogłoszenia. Wiem, że nie ma lekko. Każdy z nas ma swoje deklaracje, ale może ktoś dałby radę poratować małą sunię deklaracją. DT lub hotel. Pomóżmy suni znaleźć swojego Luda! Jeśli będą deklaracje, mogę wziąć za sunię odpowiedzialność i szukać dla niej hoteliku. Quote
ewu Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Kto zechce wziąć maluszka na DT ? Ze swej strony dołożę wszelkich starań aby mała była zabezpieczona finansowo. Oprócz deklaracji będę robić bazarki, ogłaszać, promować ogłoszenia. Też bardzo proszę. Quote
anica Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 13 godzin temu, Figunia napisał: Aniu, Elu, pięknie dziękuję za propozycję pomocy ze zdjęciami Misi. Aniu, ponieważ na razie nie dam rady wpaść do Ciebie, skorzystam z pomocy Cioci Elik ☺ Napiszę Elu, do Ciebie PW. Jasne, Anusiu 3 minuty temu, elik napisał: Kto zechce wziąć maluszka na DT ? Ze swej strony dołożę wszelkich starań aby mała była zabezpieczona finansowo. Oprócz deklaracji będę robić bazarki, ogłaszać, promować ogłoszenia. A ja Ci pomogę, Eluniu Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 5 minut temu, anica napisał: . . . A ja Ci pomogę, Eluniu To jest nas już dwie. Bardzo Ci dziękuję Aniu :) Quote
elik Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Jest szansa na hotelik u Anecik, ale trzeba dać odpowiedź do poniedziałku. Potem może nie być miejsca :( Szansa na dobre życie dla sunieczki jest w naszych rękach. Nie zawiedźmy małej! Quote
Recommended Posts