ewu Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 Dzękuję Wam kochane. Pół nocy się modliłam. Quote
Poker Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Czy pan w sprawie piesia Dropsika się odezwał. Mały jest już wykastrowany i nadaje się do DS. Quote
ewu Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 2 godziny temu, Poker napisał: Czy pan w sprawie piesia Dropsika się odezwał. Mały jest już wykastrowany i nadaje się do DS. Poker Pan nadal milczy. Trzeba Dropsikowi zrobić ogłoszenia. Quote
malawaszka Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Ewu pozdrawiamy :) Zobacz jakie cudo nam się objawiło z tego małego śmierdzielka <3 Dziś została wysterylizowana i zaczynamy szukac domu. 3 Quote
elik Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Ogromna metamorfoza! Jaka piękna sunia Życzę wspaniałych opiekunów. Quote
ewu Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 Ale cudo:) Malawaszka dziękuję, ogromną radość mi sprawiłaś:) Quote
anica Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nooo... nie powiem! piękna jest! jak kocham jamniki Quote
ewu Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 3 godziny temu, anica napisał: Nooo... nie powiem! piękna jest! jak kocham jamniki Jest malutka sunia w typie jamnika. Trafiła z siostrą, siostra ma domek a ona została. Trzęśie się z zimna, Madzia ubrała ją w kubraczek ale uporczywie go ściąga. Dostałam numer od Anuli do Jamników ale może ktoś zna dziewczyny osobiście i wtedy łatwiej coś załatwić. Quote
anica Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 5 godzin temu, ewu napisał: Jest malutka sunia w typie jamnika. Trafiła z siostrą, siostra ma domek a ona została. Trzęśie się z zimna, Madzia ubrała ją w kubraczek ale uporczywie go ściąga. Dostałam numer od Anuli do Jamników ale może ktoś zna dziewczyny osobiście i wtedy łatwiej coś załatwić. .. Czy myślisz o naszej Isadorze7? to jest Warszawa Quote
Ewa Marta Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Dnia 12.02.2018 o 20:46, anica napisał: .. Czy myślisz o naszej Isadorze7? to jest Warszawa Podalam ewu telefon do Dorotki. Mam nadzieję, że coś wymyślą wspólnie. Quote
elik Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 27 minut temu, Ewa Marta napisał: Podalam ewu telefon do Dorotki. Mam nadzieję, że coś wymyślą wspólnie. Też mam taką nadzieję, bo Isadora to miłośniczka jajników :) Quote
anica Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 10 godzin temu, Ewa Marta napisał: Podalam ewu telefon do Dorotki. Mam nadzieję, że coś wymyślą wspólnie. Dziękuję Ewciu :) trzeba próbować do skutku, najlepiej późnym wieczorem, jeśli będzie trzeba to ja zadzwonię :) Quote
ewu Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Dnia 30.01.2018 o 16:33, Tyś(ka) napisał: Faktycznie zupełnie inny... ale biedactwo przeokropne. Dzisiaj chyba już można odetchnąć. Szkrabik od wczoraj czuje się dobrze, nareszcie uwolnią go od wenflonu. Ostatni tydzień był straszny. Przedwczoraj już traciliśmy wiarę,że się uda. Ale on walczył żeby żyć , on nie tracił nadziei chociaż weterynarze zaczynali ją tracić i mówili o cudzie... Nieprzespane noce morze łez, strach i straszny rachunek do zapłacenia. To wszystko warto było przeżyć żeby usłyszeć- "teraz już będzie tylko lepiej..." Quote
ewu Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Przed nami droga do poprawienia motoryki Szkrabika. Neurolodzy, ortopedzi ... Jak nabierze sił poszukamy przyczyny jego problemów. Quote
ewu Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Teraz trwa operacja suni z dziurą w głowie, która nie otwiera pyszczka. Sunia jest strasznie wyniszczona ale nie można było zwlekać z operacją. Operuje ją dr Bakowski w Krakowie. Bardzo się denerwuję, wysyłajcie dobre myśli. Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Basiu wielkie dzięki za dobre wiadomości. Czy już wiadomo ile wyniesie koszt ratowania Szkrabika :) Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Teraz trwa operacja suni z dziurą w głowie, która nie otwiera pyszczka. Sunia jest strasznie wyniszczona ale nie można było zwlekać z operacją. Operuje ją dr Bakowski w Krakowie. Bardzo się denerwuję, wysyłajcie dobre myśli. ???? Chyba przeoczyułam wiadomości o tej suni. Jak to dziura w głowie ? Quote
ewu Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 1 minutę temu, elik napisał: ???? Chyba przeoczyułam wiadomości o tej suni. Jak to dziura w głowie ? Elu to świeża sprawa. potem wyślę zdjęcia. Quote
ewu Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Sunia ma wielodniowe złamanie szczęki, jest w złym stanie fizycznym. Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Elu to świeża sprawa. potem wyślę zdjęcia. Ok :( 1 minutę temu, ewu napisał: Sunia ma wielodniowe złamanie szczęki, jest w złym stanie fizycznym. Biedactwo :( Pewnie pobita :( Quote
ewu Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Basiu wielkie dzięki za dobre wiadomości. Czy już wiadomo ile wyniesie koszt ratowania Szkrabika :) Elu sama surowica 380zł bo musiałam kupić dodatkowo dla psa rezydenta bo tak kazał wet , na dzień dzisiejszy w jednej lecznicy jest 645 zł. nie wiem ile policzą za pierwszą wizytę w Zabrzu. Quote
elik Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Elu sama surowica 380zł bo musiałam kupić dodatkowo dla psa rezydenta bo tak kazał wet , na dzień dzisiejszy w jednej lecznicy jest 645 zł. nie wiem ile policzą za pierwszą wizytę w Zabrzu. To spora kwota :( Ale trzeba będzie zapłacić. Quote
Recommended Posts