Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę,że najtrudniej tam tym dwóm małym przestraszonym sytuacją ale potrzebującym człowieka suniom.

Razem z Ewa Marta, zdecydowałysmy sie zabrać te dwie bidy z postu numer 883 i 885.

Posted

ewu, wlasnie pracuje nad tym - sprobuj zrobic tak:

wejdz na komunikator.

kliknij po lewej stronie "wylacz komunikator"

spokojnie, to sie nie wyłączy, tylko dopiero wtedy włączy!

ukaze ci sie komunikat "skonfiguruj..."

kliknij.

sens jest taki, ze dopiero wtedy!!! wlaczasz komunikator.

u mnie jakby zadzialalo.

Dziękuję :)

Posted

Dawno nie zgladałam na dogo i na ten wątek, a tu taki taki wysyp psów w potrzebie :(

Na jednym ze zdjęć jest biała suczka z łapka podwinietą do góry. Może jej kość udowa wypadła z panewki i siedzi obok.

Nie wiem czy po czasie mozna cos z tym zrobić, ale na świeżo to pod narkozą wkłada sie kość na miejsce i pies normalnie chodzi.

Przerobiłam ten temat latem.

Jak ogarnę nowe dogo i mój nowy system operacyjny w komputerze to wezmę sie za bazarki.

Na razie błądzę jak dziecko we mgle.

Posted

Ponieważ piesek którego wątek prowadziłam a który miał po 7 latach w schronie dostać swoją szansę i jechać na dt, okazało się że znalazł w międzyczasie domek i właśnie powoli aklimatyzuje się w swoim nowym domku:), więc za zgodą deklarowiczów może jechać tam na miejsce po Skoczusiu, ta malutka kaleka sunieczka.

http://www.dogomania.com/forum/topic/143254-bo-kaleka-znaczy-nikomu-niepotrzebna-niekochana/

To watek sunieczki.

Posted

Czy ktoś wie co robić z pw??????????

Ja mam ciągle ERROR :look3:

Ja żeby wysłać PW to klikam w nick osoby, do której chcę napisac PW i rozwija się menu, w którym po prawej stronie na górze są 3 opcje:

Klikam w środkową "Wyślij mi wiadomość" i jeśli tylko w mojej skrzynce i w skrzynce do której chcę coś wysłać, jest mniej niż 50 wiadomości, to musi się udać  :)

Może po prostu to Ty masz więcej niż 50 wiadomości i dlatego nie możesz wysłać.

Limit 50 wiadomości to te które dostajesz + te, które wysyłasz.

Ponieważ piesek którego wątek prowadziłam a który miał po 7 latach w schronie dostać swoją szansę i jechać na dt, okazało się że znalazł w międzyczasie domek i właśnie powoli aklimatyzuje się w swoim nowym domku:), więc za zgodą deklarowiczów może jechać tam na miejsce po Skoczusiu, ta malutka kaleka sunieczka.

http://www.dogomania.com/forum/topic/143254-bo-kaleka-znaczy-nikomu-niepotrzebna-niekochana/

To watek sunieczki.

Czy to znaczy, że deklarowicze przeniosą swoje deklaracje na tą sunieczkę ?

Posted

Jutro jadę po 4 psiaki.

Nie wiem jak sobie poradzę bo muszę dwa rano wykąpać,żeby je dostarczyć do Atao a Ona  podrzuci na dworzec skąd zabierze je Ludka do Warszawy,

W tym czasie muszę jakoś spacyfikować szczeniaka Lando , który jest spory i szalony a do tego będzie jeszcze sunia z łapką.

Danyww dzisiaj miała operację i będę sama:(

Mam kocią klatkę bytówkę , nie wiem czy szczenior wysiedzi w niej godzinę i jej nie rozwali...

Rety za mało nas tu w Gliwicach...

Posted

Ja żeby wysłać PW to klikam w nick osoby, do której chcę napisac PW i rozwija się menu, w którym po prawej stronie na górze są 3 opcje:

Klikam w środkową "Wyślij mi wiadomość" i jeśli tylko w mojej skrzynce i w skrzynce do której chcę coś wysłać, jest mniej niż 50 wiadomości, to musi się udać  :)

Może po prostu to Ty masz więcej niż 50 wiadomości i dlatego nie możesz wysłać.

Limit 50 wiadomości to te które dostajesz + te, które wysyłasz.

Czy to znaczy, że deklarowicze przeniosą swoje deklaracje na tą sunieczkę ?

Elu wykończy mnie to nowe dogo:(

Posted

Jutro jadę po 4 psiaki/

Nie wiem jak sobie poradzę bo muszę dwie rano wykąpać,żeby je dostarczyć do Atao a Ona podrzuci na dworzec skąd zabierze je Ludwa do Warszawy,

W tym czasie muszę jakoś spacyfikować szczeniaka Lando , który jest spory i szalony a do tego będzie jeszcze sunia z łapką.

Danyww dzisiaj miała operację a będę sama:(

Mam kocią klatkę bytówkę , nie wiem czy szczenior wysiedzi w niej godzin i jej nie rozwali...

Szkoda, że to taki spory kawałek drogi od Krakowa :(

Elu wykończy mnie to nowe dogo:(

To jest stresujące, że tak zupełnie się z nami nie liczą. Kasę na nas zbijają, a nawet na pytania nie odpowiadają, nie mówiąc już o tym, że instrukcji nie napisali :pissed:

Posted

Szkoda, że to taki spory kawałek drogi od Krakowa :(

To jest stresujące, że tak zupełnie się z nami nie liczą. Kasę na nas zbijają, a nawet na pytania nie odpowiadają, nie mówiąc już o tym, że instrukcji nie napisali :pissed:

Elu kochana ja jutro rano jadę do schronu a potem z Panną Marple do Krakowa skąd wracam pociągiem, dopiero wróciłam do domu i nie mam już siły czyścić tej cholernej skrzynki. Czy mogłabyś wysłać memory pw z moim kontem?

Bardzo dziękuję :)

Posted

Przepraszam za opóźnienie ale w Niemczech nie miałam dostępu do konta.

Dotarły następujące wpłaty dla piesków:

POKER 30 zł

Marysia O. bazarek 47zł -dla Rysia

agat21 30 zł

Dziękuję :):) :calus:

Dziękuję ewu za potwierdzenie :) Jak będziesz miała wolną chwilkę to potwierdź jeszcze tutaj na bazarku: http://www.dogomania.com/forum/topic/142788-zako%C5%84czony-ciuszki-i-nie-tylko-dla-male%C5%84kiego-rysia-tanio/#post22413937 :)

Posted

Elu kochana ja jutro rano jadę do schronu a potem z Panną Marple do Krakowa skąd wracam pociągiem, dopiero wróciłam do domu i nie mam już siły czyścić tej cholernej skrzynki. Czy mogłabyś wysłać memory pw z moim kontem?

Bardzo dziękuję :)

Z przyjemnością :)

Już piszę do memory.

Zrobione.

I trzymam kciuki za udaną operację danyww  :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Jutro jadę po 4 psiaki.

Nie wiem jak sobie poradzę bo muszę dwa rano wykąpać,żeby je dostarczyć do Atao a Ona  podrzuci na dworzec skąd zabierze je Ludwa do Warszawy,

Danyww dzisiaj miała operację i będę sama:(

Mam kocią klatkę bytówkę , nie wiem czy szczenior wysiedzi w niej godzinę i jej nie rozwali...

A ja się zastanawiałam jak sobie dam radę z dwiema suniami:-) Ewu, szacunek! Jesteś niezmordowana! Dziękujemy za wyciągnięcie "naszych" suniek:-)

Posted

A ja się zastanawiałam jak sobie dam radę z dwiema suniami:-) Ewu, szacunek! Jesteś niezmordowana! Dziękujemy za wyciągnięcie "naszych" suniek:-)

Ewu, serdecznie dziękujemy! :Rose: