elik Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 16 minut temu, ewu napisał: Elu on się czuje dobrze. Robiłam kontrolne USG wszystko w porządku.Niestety nadal czekam na wyniki wyciętej zmiany na skórze i to jest najgorsze:( Basiu, nie martw się na zapas :) Myśl pozytywnie :) Będzie dobrze ! Quote
elik Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Szczęściarz o nowym imieniu Bari ,pojechał dziś rano do swojego domku :) .Oby reszcie też się kiedyś udało :) Quote
ewu Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Holi, małe . słodkie cudo. Sunia gaśnie w schronie:( Quote
ewu Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 (edited) Malutki,drobniutki, przemiły biedak. Jak ma sobie poradzić wśród większych:( Deni ma około 2 lat. Okruszek biedny:( Edited May 21, 2017 by ewu Quote
Tyśka) Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Holi...piękność... Coś o niej wiadomo? Jaka jest duża? jaki charakter? poogłaszałabym Quote
ewu Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Holi jest mała, piękna.Ma około 2 lat. Spokojna , schronisko ją przerasta. To niezwykle urocza sunia. Quote
ewu Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Przemiły psiaczek Maluteńki, przesympatyczny, słodki. Quote
ewu Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 10 godzin temu, elik napisał: Przemiły psiaczek Maluteńki, przesympatyczny, słodki. Quote
ewu Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Mój Pączek ma ziarniniaka grzybiastego. Bardzo rzadki typ chłoniaka skóry. Jestem kompletnie załamana. Jutro mam wizytę we Wrocławiu u dra Hilderbranda. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w leczeniu chłoniaka skóry? Nie wiem co robić, czytam naukowe opracowania, niestety brak odpowiednio dużego doświadczenia ze względu na rzadkie występowanie choroby. Quote
elik Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 2 godziny temu, ewu napisał: Mój Pączek ma ziarniniaka grzybiastego. Bardzo rzadki typ chłoniaka skóry. Jestem kompletnie załamana. Jutro mam wizytę we Wrocławiu u dra Hilderbranda. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w leczeniu chłoniaka skóry? Nie wiem co robić, czytam naukowe opracowania, niestety brak odpowiednio dużego doświadczenia ze względu na rzadkie występowanie choroby. Bardzo mi przykro Basieńko :( Nic nie mogę Ci podpowiedzieć, bo nie mam żadnego doświadczenia z tą chorobą. Na pewno nie należy się załamywać, zakładać od razu najczarniejszej opcji. Może jest wet, który miał już styczność z tą chorobą i ma jakieś doświadczenie. Na pewno dobrze byłoby dotrzeć do takiego weta. Można byłoby wykorzystać banerek, żeby rozesłać wiadomość na ten temat. Można też na f.b. zapytać. Postaram się dowiedzieć, jak to można zrobić. Nie wolno Ci Basiu załamywać się. Teraz musisz mieć siłę i jasność umysłu, żeby wybierać najwłaściwsze decyzje. Na pewno wiele osób będzie z Tobą i będzie Cię wspierać. Jestem jedna z nich. Jeśli tylko będę mogła być w czymś pomocna, dzwoń, pisz. Trzymaj się Basiu, jestem z Tobą Quote
elik Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 31 minut temu, ewu napisał: Elu dziękuję Ci kochana. Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Przykra wiadomość, serdeczności zostawiam Basiu dla Ciebie i Pączusia z życzeniami dobra Quote
ewu Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Przykra wiadomość, serdeczności zostawiam Basiu dla Ciebie i Pączusia z życzeniami dobra Dziękuję. Strasznie się martwię:( Diagnoza jest okrutna ale nadzieja we wczesnym , właściwym zareagowaniu. 3- go czerwca jadę do dra Hilderbranda i prawdopodobnie Pączek dostanie pierwszą chemię. Proszę Was o ciepłe myśli. Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Serdeczności i ciepłych myśli na pewno nie zabraknie :) Powodzenia Quote
ewu Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 Elu kochana Ty masz chody u Świętego Franciszka, szepnij słówko o Pączku. Quote
ewu Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 11 minut temu, Gusiaczek napisał: Serdeczności i ciepłych myśli na pewno nie zabraknie :) Powodzenia Nie dziękuję z życzenie powodzenia żeby nie zapeszać. Za ciepłe myśli dziękuję z całego serca. Quote
Onaa Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Basiu, dużo sił i dobrego dla Ciebie i Twojego Pączka. Quote
ewu Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 Poker, Anica,Aazalia., Ulvhedim - dziękuję za porady i wsparcie telefoniczne. Quote
ewu Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 1 minutę temu, Onaa napisał: Basiu, dużo sił i dobrego dla Ciebie i Twojego Pączka. Dziękuję Ci kochana. Quote
Recommended Posts