ewu Posted May 9, 2017 Author Posted May 9, 2017 Domek sprawdzony, Państwo mieli 15 lat pieska, spokojni, mili, wszystko pozytywne. Pan już jedzie po Badiego. 1 Quote
elik Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 11 minut temu, ewu napisał: Domek sprawdzony, Państwo mieli 15 lat pieska, spokojni, mili, wszystko pozytywne. Pan już jedzie po Badiego. Kolejny szczęściarz :) A Majunia już się wybudza i wet powiedział, że można ja będzie odebrać o 19-tej Quote
elik Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Wiem Elu od Ewy:) Jak dobrze. Przez te nerwy przed operacją suni zapomniałam o wizycie u okulisty :) Quote
dwbem Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 No ja właśnie nie umiem się na tym fb odnaleźć bo do zamkniętych grup nie wiem jak się dostać a ten ogólny durny chlam mnie powala. Quote
ewu Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 Nana dojechała do dt. Dom tymczasowy cudowny.Wyjechałyśmy oczarowane. Nana już jest we Wrocławiu na klinice. Ma 40st temperatury, jest pod kropłowką. Pobrano krew, będzie USG.. Wczoraj uciekł Panu Badi. Zaczął wymiotować , Pan otworzył bagażnik żeby powycierać i Badi z tylnego siedzenia przez bagażnik zwiał. Niestety Pan nie zapiął go właściwie i nieszczęście gotowe. Szukaliśmy wiele godzin. Była masa sygnałów ale uciekał. Dzisiaj od rana koleżanki jeździły szukając go bo ja wiozłam Nanę za Wrocław. Straszne nerwy i nagle cud. Telefon z psiego hoteliku, wiele kilometrów od miejsca ucieczki. Panie wyszły z psami a on leżał w trawie. Opadł z sił , dał się zapiąć i zaprowadzić w bezpieczne miejsce. Pan przyjechał po niego, zapięłam go na dwie smycze, szelki i obrożę i pojechali.. Ufffff:) Quote
ewu Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 Eliku posłałam zdjęcia Nany w dt. Dziękuję:) Quote
Poker Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Ale emocje. nie zazdroszczę.Dobrze ,że taki ich koniec . Quote
Ewa Marta Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Nie chce nawet wyobrażac sobie, co czułaś szukając tego maluszka. Jak dobrze, że się odnalazł... Quote
ewu Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 Ewciu wszyscy , którzy pomagali przeżywali katusze. Państwo strasznie się martwili, Pan cały czas był w kontakcie z nami. Natychmiast przyjechał jak Badi się znalazł. Quote
elik Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Eliku posłałam zdjęcia Nany w dt. Dziękuję:) Oto ona :) Poszczęściło się dziewczynce :) 1 Quote
Poker Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Ale ma super DT. Fajna sunia. A skąd się wzięła tam moja (prawie) Loczka? Ta po lewej ? Quote
ewu Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Elu od wczoraj Nana jest codziennie na klinice we Wrocawiu. Zabieg prawdopodobnie jutro. USG na szczęście nie pokazało nic złego ale ciągle jest gorączka:( Jest w dobrych rękach. Quote
ewu Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 11 godzin temu, Poker napisał: Ale ma super DT. Fajna sunia. A skąd się wzięła tam moja (prawie) Loczka? Ta po lewej ? To są dwa westy , sunie Czika i Dona. Suczki są domownikami. Dodatkowo na zdjęciach jest Luna , sunia po zapaleniu trzustki , która jest u mojej Koleżanki w bdt i wczoraj nam towarzyszyła. Quote
ewu Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 11 godzin temu, elik napisał: Oto ona :) Poszczęściło się dziewczynce :) Nana i Luna Dona, Luna,Nana i Czika Luna i Nana Quote
ewu Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Uciekinier Badi od wczoraj Bari już o 8 rano był u weta, Państwo strasznie się martwili bo wczoraj wymiotował igłami z choinki:( Wczoraj chcieli jechać ale pies potwornie się trząsł ze strachu i wet poinstruował przez telefon co mają mu podać . Nie chcieli dokładać stresu. Został przebadany ,zaczipowany. Wszystko w porządku. Spał jak zabity, jest potwornie wymęczony. Quote
ewu Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 8 minut temu, ewu napisał: Badi- Bari jest bardzo wyniszczony poprzednim życiem. W schronisku był krótko ale widać,że wcześniej nie zaznał niczego dobrego. Trafił do wspaniałych Ludzi, dojdzie do siebie otoczony miłością. Powodzenia biedaku. Quote
ewu Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 11 godzin temu, elik napisał: c.d. To czekało na Nanę:) Miała Quote
ewu Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Pan Bandiego-Bariego rozczulił mnie do granic możliwości. Wziął dzisiaj na cito urlop do końca przyszłego tygodnia żeby mógł cały czas poświęcić psiakowi. Rano byli u weta, na śniadanie ugotował mu kurczaka z ryżem i warzywami a na obiadek udusił rybę w warzywach. Pani z pracy wysyła co chwilę smsy : jak Bari? No i jak nie kochać takich cudnych Ludzi:) 1 Quote
Poker Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Sami nadzwyczajni ludzie. Dlaczego jest ich tak mało ? Quote
Recommended Posts