Poker Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Wlazłam tu , mimo że jestem ok.11000 km od domu i jestem o 6 godzin starsza. Myślę , Kikunię można ogłaszać bez względu na brak osobnego wątku.Numery telefonów można potem podmienić. Quote
ewu Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Szuwarek nie ma wątku to psiak ze schronu, który znalazł dom z mojego ogłoszenia. Dziękuję Elu:) Quote
ewu Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 25 minut temu, Poker napisał: Wlazłam tu , mimo że jestem ok.11000 km od domu i jestem o 6 godzin starsza. Myślę , Kikunię można ogłaszać bez względu na brak osobnego wątku.Numery telefonów można potem podmienić. Pewnie ,że można:) Miłego pobytu i nie martw się po powrocie będzie o 6 godzin mniej:):):) Quote
Anula Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Piękny pies podobny do PONa.Fajnie,że Szuwarek znalazł dom.Po sierści jest widać,że był zaniedbany. Quote
Anecik Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 54 minuty temu, Poker napisał: Wlazłam tu , mimo że jestem ok.11000 km od domu i jestem o 6 godzin starsza. Myślę , Kikunię można ogłaszać bez względu na brak osobnego wątku.Numery telefonów można potem podmienić. Raczej chodziło mi o to, że może by Kikunię ogłaszać zanim Poker wrócisz z wywczasów a nie zanim założysz jej wątek. Może niezrozumiale się wyraziłam. Quote
ewu Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 50 minut temu, Anula napisał: Piękny pies podobny do PONa.Fajnie,że Szuwarek znalazł dom.Po sierści jest widać,że był zaniedbany. Strasznie zaniedbany,:(Obcinałyśmy mu dredy (w miarę możliwości ) ale on wymagał fryzjera. Quote
Anecik Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 dot. Kikuni. Zgodnie z sugestią Poker pozwoliłam sobie poprosić Gabi o ogłoszenia. Na razie zrobiłam na FB (jakimś cudem mi się udało :)) wieczorem Kikunia objawi się na olx. 1 Quote
malagos Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Bardzo oryginalna ta Kikunia :) Śliczna pannica! Quote
Anecik Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 38 minut temu, malagos napisał: Bardzo oryginalna ta Kikunia :) Śliczna pannica! Jak troszkę przybierze na wadze i sierść odrośnie będą się domki zabijać. A teraz ogłoszenie dla koneserów :D Quote
ewu Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 2 godziny temu, anecik napisał: Jak troszkę przybierze na wadze i sierść odrośnie będą się domki zabijać. A teraz ogłoszenie dla koneserów :D Będą:) Zrobimy casting:) Quote
ewu Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 W schronie trzy malunie suczki, dzieciaki, ok 8 miesięcy. Jedna przerażona:( Jak dostanę fotki to wstawię. Jest też Giga -Foksia. Cudna sunieczka., pozwoliła się wyczesać, ładnie szła na spacerku. Quote
ewu Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 3 godziny temu, anecik napisał: Tu z Ronisiem a w tle czujne oko Mimi :) A Mimi nie zadrosna???:) Quote
Poker Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Znowu wlazłam do Kikuni na krótko.Ona stoi na 2.łapkach jak moja ukochana Kikunia sprzed 100 lat. Cieszę się,że ogłoszenia już są. Myślę,że dodanie zdjęcie sprzed fryzjera znacznie zwiększy szanse na adopcję. Wracam we wtorek. Quote
Gabi79 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Od: dzisiaj Do: 18 kwi Śliczna, wesoła, młodziutka Kikunia pole... Odświeżane do 26 mar podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Wyróżnione do 18 kwi Statystyki Wyświetleń: 10 Tel: 0 Obserwuje: 0 https://www.olx.pl/oferta/sliczna-wesola-mlodziutka-kikunia-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDl3hfq.html Quote
Poker Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Gabi, bardzo dziękuję z głoszenie Kikuni. Czy masz możliwość podmienić zdjęcie Kiki z Ronisiem na jej zdjęcie sprzed fryzjera ? Quote
Anecik Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ja nawet nie wiedziałam że Roniś na olx :) Wykasuj go Gabrysiu bo jeszcze będą mi go chcieli adoptować :) Quote
Anecik Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 16 minut temu, Poker napisał: Gabi, bardzo dziękuję z głoszenie Kikuni. Czy masz możliwość podmienić zdjęcie Kiki z Ronisiem na jej zdjęcie sprzed fryzjera ? Poker a treść ogłoszenia pasuje? Czy coś zmienić? Quote
Gabi79 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 27 minut temu, Poker napisał: Gabi, bardzo dziękuję z głoszenie Kikuni. Czy masz możliwość podmienić zdjęcie Kiki z Ronisiem na jej zdjęcie sprzed fryzjera ? Tak. Mogę nawet nie podmieniać, a dodać 2 fotki Ja jako miłośniczka psiaków krótkowłosych zakochałam się w Kikuni w wersji po fryzjerze Quote
Poker Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Dnia 19.03.2017 o 18:36, anecik napisał: Poker a treść ogłoszenia pasuje? Czy coś zmienić? Melduje się po powrocie. Mam jeszcze kiełbie we łbie po ponad 24.godzinnej podróży. Jesteśmy gotowi do przyjęcia Kikuni. Troszkę bym zmieniła i wykasowała zdjęcie z Ronisiem , bo jest kontrast w wyglądzie na niekorzyść Kikuni. Na zdjęcie wiodące dałabym to gdzie stoi na 2 łapkach. Wkleję tu tekst i zaproponuję drobne zmiany. Może inaczej sformułować zdanie o transporcie? Wytłuściłam zmienione zdania . Kika, Kikunia – sama słodycz, która uwielbia się przytulać i całym swoim małym serduszkiem kocha ludzi. To młoda, śliczna sunia w wieku około 2 lat. W kłębie ma około 40 cm. Obecnie waży 6,5 kg, ale trzeba zadbać o to, aby nabrała troszkę ciałka. Jeszcze niedawno siedziała wciśnięta w kąt schroniskowego boksu ogromnie przerażona i bardzo zaniedbana. Sierść suni ze względu na tragiczny stan została krótko ostrzyżona. Teraz Kika czeka w domu tymczasowym w okolicach Będzina na swój najlepszy domek. Z psami i kotem bardzo dobrze się dogaduje. . Jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Możliwa pomoc w transporcie ? Quote
Anecik Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 42 minuty temu, Poker napisał: Melduje się po powrocie. Mam jeszcze kiełbie we łbie po ponad 24.godzinnej podróży. Jesteśmy gotowi do przyjęcia Kikuni. Troszkę bym zmieniła i wykasowała zdjęcie z Ronisiem , bo jest kontrast w wyglądzie na niekorzyść Kikuni. Na zdjęcie wiodące dałabym to gdzie stoi na 2 łapkach. Wkleję tu tekst i zaproponuję drobne zmiany. Może inaczej sformułować zdanie o transporcie? Wytłuściłam zmienione zdania . Kika, Kikunia – sama słodycz, która uwielbia się przytulać i całym swoim małym serduszkiem kocha ludzi. To młoda, śliczna sunia w wieku około 2 lat. W kłębie ma około 40 cm. Obecnie waży 6,5 kg, ale trzeba zadbać o to, aby nabrała troszkę ciałka. Jeszcze niedawno siedziała wciśnięta w kąt schroniskowego boksu ogromnie przerażona i bardzo zaniedbana. Sierść suni ze względu na tragiczny stan została krótko ostrzyżona. Teraz Kika czeka w domu tymczasowym w okolicach Będzina na swój najlepszy domek. Z psami i kotem bardzo dobrze się dogaduje. . Jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Możliwa pomoc w transporcie ? Odnośnie ogłoszenia to przekażę Gabi. Z ogromnym bólem serca .....ale co zrobić, trzeba to trzeba. Oczywiście odwieźć Kikunię :( Wy gdzieś podjedziecie czy mamy ją zawieźć do Wrocławia? Z zachowaniem czystości już nie ma problemu, Jest przekochaną przytulanką wpatrzoną tymi wielkimi oczami w człowieka z uwielbieniem. Współczuje nam i Wam rozstania z nią :( Koszty: 70 - puszki 60 - wet 10 - olx. Czyli z pieniążków od Poker i Anuli (bardzo dziękuję) jestem "rozliczona". Odnośnie ostatniego zdania w ogłoszeniu dot. transportu to u nas jak najbardziej ale jak Kika będzie u Ciebie to musisz później ustalić z Gabrysią co wpisać Quote
Gabi79 Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 37 minut temu, anecik napisał: Odnośnie ogłoszenia to przekażę Gabi. Z ogromnym bólem serca .....ale co zrobić, trzeba to trzeba. Oczywiście odwieźć Kikunię :( Wy gdzieś podjedziecie czy mamy ją zawieźć do Wrocławia? Z zachowaniem czystości już nie ma problemu, Jest przekochaną przytulanką wpatrzoną tymi wielkimi oczami w człowieka z uwielbieniem. Współczuje nam i Wam rozstania z nią :( Koszty: 70 - puszki 60 - wet 10 - olx. Czyli z pieniążków od Poker i Anuli (bardzo dziękuję) jestem "rozliczona". Odnośnie ostatniego zdania w ogłoszeniu dot. transportu to u nas jak najbardziej ale jak Kika będzie u Ciebie to musisz później ustalić z Gabrysią co wpisać Anetko za olx było 12,- (a dokładnie 5,99 wyróżnienie i 6,- odświeżenie Quote
Anecik Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 19 minut temu, Gabi79 napisał: Anetko za olx było 12,- (a dokładnie 5,99 wyróżnienie i 6,- odświeżenie :) Quote
Recommended Posts