Panna Marple Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Czy też już macie dość aromatu kapusty i grzybów? :) Quote
Figunia Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Czy też już macie dość aromatu kapusty i grzybów? :) Przykro mi Aniu, ale NIEEEEEEE!!!!! Bigos moglabym wsuwac codziennie, uwielbiam kapuche z grzybami, bo to wlasciwsza nazwa dla mej potrawy, jako ze jest bez miesa... Jutro chyba zjemy ostatni raz i juz chce mi sie plakac... Quote
Gusiaczek Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Czy też już macie dość aromatu kapusty i grzybów? :) Domowego nie, bo po prawdzie go nie ma, ale ten wydobywający się z kratek wentylacyjnych jest obrzydliwy :( Quote
Panna Marple Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Gusiaczku, dodaj jeszcze zapaszek po rybie smażonej ;) Figuniu, też lubię to połączenie i czekam na nie cały rok, ale zawsze jest tak samo: pożeram chciwie uszka z grzybami, pierożki z kapustką i grzybami, paszteciki, etc, a potem jest: litości, tylko nie kapusta i grzyby ;) Quote
Mysza2 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Ja się zapisuję do tych, którzy kapustę z grzybami w obojętnej postaci (pierożków, bigosiku, krokiecików) kochają przez cały rok:):) Quote
Figunia Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 No właśnie, kapustą z grzybami w każdej postaci jest super! Myśle Aniu, ze "co się odwlecze..." Kapusta, jak bigos, im starsza tym lepsza. Kiedy już poznikaja pochloniete w pierwszej kolejności wszelkie pierogi i paszteciki, to będzie jak znalazł, taka dojrzała i pełna aromatu... :) No i zaraz zaslinie klawiaturę... Quote
Panna Marple Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 To prawda :) - po jakimś czasie odnaleziony w zamrażarce krokiecik...mniam, mniam :) Quote
elik Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Święta, święta i po świętach :) Niedługo zatęsknimy za tymi zapachami :P A ja znowu dostałam kilka zdjęć Kochanego Czikulca :D Tu z psiakiem rodziców Pani Marty. Psiaki bardzo się polubiły :) 1 Quote
elik Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Bardzo Was przepraszam, że dopiero teraz przekazuję, ale sama odczytałam te życzenia i zobaczyłam zdjęcia, dopiero teraz. Przed świętami miałam młyn, wyjechałam 23-go i wróciłam dopiero dzisiaj. Elu kochana cudownych Świąt dla Ciebie, Twoich najbliższych oraz wszystkich Kochanych, Niezawodnych Wspaniałych Dogomaniaczek :) Dziękuję, że jesteście :) PS W załączniku Milka, która od wielu, wielu miesięcy jest bardzo szczęśliwa i kochana :) Kiedyś Milka ze schronu... dzisiaj oczko w głowie. I Fado, także niegdysiejszy mieszkaniec schronu, w swoim domu. 1 Quote
malagos Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Czyli, jak to mówią, Święta, święta i po świętej :) Quote
elik Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 I powrót do rzeczywistości. Ale wkrótce następne święta :) Quote
Panna Marple Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Czyli, jak to mówią, Święta, święta i po świętej :) Jak powiedział inkwizytor, podpalając stos :) Quote
Panna Marple Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Franio w świątecznej czapeczce-bossski :) Quote
Anecik Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Kociasty lekko zniesmaczony :) Kociasta może i trochę zniesmaczona ale juž śpią w jednym łóżku. Quote
elik Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Kociasty lekko zniesmaczony :) Trudno się dziwić, bo kto to widział tak faworyzować jakiegoś przybłędę Kosmiczna para:) :) Franuś na pewno z kosmosu, a kot ??? Być może też, z jakiegoś :P Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Tu Ziemia, tu Ziemia wysyłamy w kosmos najlepsze, noworoczne życzenia :D 1 Quote
elik Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Tu kosmosssss, tu kosmosssss odbieramy i wysyłamy w podwójnej ilości :) 1 Quote
Nutusia Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Fajnie w tym kosmosie - w taki właśnie spokojnie dałabym się wystrzelić :D 1 Quote
elik Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Fajnie w tym kosmosie - w taki właśnie spokojnie dałabym się wystrzelić :D Byłoby fajnie, gdyby było to możliwe :) Quote
Panna Marple Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Kociasta może i trochę zniesmaczona ale juž śpią w jednym łóżku.   Małżeństwo z rozsądku? :) 1 Quote
Recommended Posts