Gusiaczek Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 I radość i smutek .... Czekam i ja na zdjęcia oraz na wszelakie wieści Pozdrawiam Basiu :) Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Malgosku podaj mi maila to Ci wyślę, ja nie umiem wklejać fotek , nękam biedną elik. Szczeniaczek lepiej:) Jest nawadniana , dostaje Can Vit i Royal gastro intential. Jeśli ktoś ma na zbyciu chętnie odkupię dla okruszka. Dzisiaj wyjechały ze schronu dwa psiaki , w tym bezoczek. Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 I radość i smutek .... Czekam i ja na zdjęcia oraz na wszelakie wieści Pozdrawiam Basiu :) Ja też pozdrawiam:) i bardzo Ci dziękuję,że jesteś:) Quote
elik Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 ...Wysłałam elik zdjęcia szczeniaczka, którego dzisiaj zabrałam. Dostałam całą serie zdjęć więc proszę Basiu napisz, który jest który Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Zdjęcia posłałam elik, w końcu mi zrobi blokadę na mailu:):):):):) Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Ruda to mała( głowa poniżej kolan) , młodziutka, bardzo szczupła sunia ( ma małą narośl na oczku). Przemiła, taki cudny dzieciak( wg mnie to jeszcze podrostek). Ta druga biało ruda to bardzo mała, śliczna, młoda sunia. Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Staruszka jamnisia , malusieńka, przesympatyczna. Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Wczoraj widziała też Malwinkę, malutka , urocza , cudna , tyle miesięcy ogłoszeń i nic:( Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Malwinka jest w albumie więc umiem wkleić Malwinka czeka od dawna na pomoc. Jest cudowna, mała, urocza. Quote
elik Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 c.d. Malwinka. Już raz u nas gościła, ale nadal tkwi w schronie :( Quote
ewu Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 c.d. Szczeniaczek Biedactwo :( To fotki z lecznicy, zrobione telefonem, sorki za jakość. Czerwony koszyczek to waga, malunia waży 1,30kg. Quote
elik Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 To fotki z lecznicy, zrobione telefonem, sorki za jakość. Czerwony koszyczek to waga, malunia waży 1,30kg. O rety, to waga musza :( Quote
Gusiaczek Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Czarnulka rzeczywiście przecineczek .... Mam łzy w oczach, biedne Istotki skazane na bezdomność Quote
Poker Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Karmel, spadaj do domu , bo inne bidy czekają na pomoc. 1 Quote
malagos Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Amiśka - j.w!! Zaraz jamnisię pokażę Isadorze, zawołam Ją na wątek. 1 Quote
Gabi79 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Niestety w schronie nowe biedaki:( Podrostek, miniatura husky bez oka,kawałka ucha, szkielet znaleziony w lesie:( Jutro zostanie zabrany. Gabi79 załatwiła ratunek dla jakiejś bidy z tego schronu, wybrałam jego. Gabryniu -dziękuję :) Serce mam rozdarte bo jest tam malutka sunia , naprawdę malizna i sunia podrostek , chudziutkie , małe cudo z naroślą na oczku. Poza tym maciupka babuleńka - jamnisia , urocza kulka. O innych nie wspomnę, cudne , kochane psiaki. Te cholerne upały ... :( Elik wklei fotki . Basiu, masz może zdjęcie tego szczęściarza, który jedzie do DT? Tak strasznie żal pozostałych, zwłaszcza jamnisia rozwaliła moje serce na milion kawałków... Quote
Gabi79 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Amiśka - j.w!! Zaraz jamnisię pokażę Isadorze, zawołam Ją na wątek. Super, bardzo dziękujemy malagos!!! Quote
Kama202 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Przepraszam za offa. Proszę, wchodźcie na bazarek z mojej sygnaturki. Bazarek jest dla Ulv w całości. Sytuacja u Niej jest TRAGICZNA! Dług w samych tylko lecznicach niedługo osiągnie kwotę blisko 10 tys.zł. O innych długach nie wspomnę. Dogomaniacy! Ona to robi dla nas! Pomóżmy Jej! Quote
Nadziejka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 zajrze nocnie z kciukami a ten maluteczek czarny o ludu :( o matulu ...jakie wychudzinkowane bidactwo .... :( :( i te upaly mordercze wszedzie . ech . ciociuniu to malizna czarnulenka jest u Ciebie serduszko? sciskam za wszystkie kciuki Quote
Gusiaczek Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Zaglądam z pozdrowieniami :) Malizna już lepiej, prawda ? Quote
ewu Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Tak malunia lepiej. Jest nawadniana, dobrze karmiona dostaje Can Vit. Już zaczęła nawet śmiesznie szczekać na psa rezydenta. Gdybym jej nie zabrała to już by nie żyła:( Jakiś Anioł nad nią czuwał. Malunia jest u mojej Koleżanki. Jak mała nabierze sił zrobimy zdjęcia. Quote
Recommended Posts