ewu Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Na konto maleństw wpłynęło 50 zł podarowane przez ds Misi i 50 zł od MALWY. Dziękuję:) Quote
Poker Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 ewu, pani z Hamburga jest poważnie zainteresowana córunią łaciatej suni u elik.Załatwiłam już wizytę PA, którą wykona Kocurek z dogo.Czekam na więcej zdjęć i informacji o suni.Pani pochodzi z Oławy i przyjechałaby po nią specjalnie. 2 Quote
Kama202 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Witaj:)Kama -dziękuję z całego serca:)To ja Ci dziękuję za Serce dla zwierząt :D 1 Quote
cancer43 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 To ja Ci dziękuję za Serce dla zwierząt :D Się przyłączam do koleżanki 1 Quote
MALWA Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Dobry wieczór, otrzymałam z hoteliku zdjęcia mojej Tośki. Czy mogę komuś przesłać i poprosić o wstawienie tu na wątku? Ja niestety nie umiem................... Tylko się przypomnę............... Quote
Mazowszanka13 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego 1/3 dochodu przeznaczam na psy wyciągnięte ze schronu przez ewu :) http://www.dogomania...zerwca-do-2100/ Miałam robić drugi równolegle na fb, ale przy moim wiejskim internecie, który chodzi jak krew z nosa nie dam rady :( Quote
ewu Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 ewu, pani z Hamburga jest poważnie zainteresowana córunią łaciatej suni u elik. Załatwiłam już wizytę PA, którą wykona Kocurek z dogo. Czekam na więcej zdjęć i informacji o suni. Pani pochodzi z Oławy i przyjechałaby po nią specjalnie. Sunia jest trochę większa niż początkowo mi się wydawało. W kłębie sięga do połowy łydki, główka do kolan. Myślę ,że jej prawidłowa waga to 10kg. Jest młodziutka 8-9 miesięcy ( jeśli nawet jeszcze urośnie to 1-2cm więc to bez znaczenia). Maleńka jest niezwykle przyjazna, wesoła, pełna wigoru. Świetnie dogaduje się z innymi pieskami, do ludzi na początku z rezerwą ale szybko nabiera zaufania i odwagi. W kwestii zachowywania czystości to trudno ocenić bo jest w domu z ogrodem i drzwi na ogród są otwarte , więc biega po ogrodzie i tam załatwia potrzeby. Zdjęcia powinnam jutro otrzymać. Wyślę je na maila , podaj mi proszę swój adres na mojego maila [email protected]. Sunieczka jest wysterylizowana, jeszcze ma szwy, Quote
ewu Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego 1/3 dochodu przeznaczam na psy wyciągnięte ze schronu przez ewu :)http://www.dogomania...zerwca-do-2100/ Miałam robić drugi równolegle na fb, ale przy moim wiejskim internecie, który chodzi jak krew z nosa nie dam rady :( Dziękuję Małgosiu:) Quote
ewu Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Tylko się przypomnę............... Nie umiem niestety:( Quote
ewu Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Dzwoniła do mnie elik, ma gości więc dzisiaj i jutro nie da rady się tu pokazać. Mała jest cudowna, poczuła się jak u siebie w domu, gania po ogrodzie i już zdążyła zarezerwować sobie miejsce w łóżku elik:) 1 Quote
elik Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Mała, łaciata chyba mamcia jest z nami od kilku godzin. Jest słodka, grzeczna, boi się gdy pies głośno szczeka. Moje psy przyjęły ja spokojnie. Po kilku dniach podróży i rozpakowaniu bagaży padam na pysk. Więcej napiszę jutro. Soreczki, nie dałam rady. Zapowiedzieli się goście i musiałam zrobić przygotowania, a poza tym po kilku dniach nieobecności mieliśmy sporo zajęć przy naszych roślinkach. Biedactwa od wielu dni bez wody :( ... otrzymałam z hoteliku zdjęcia mojej Tośki. Czy mogę komuś przesłać i poprosić o wstawienie tu na wątku? Ja niestety nie umiem................... Przyślij proszę na elsia7 @interia.pl oczywiście bez spacji :) Wkleję na wątek, ale dopiero jutro. Jeszcze dzisiaj mamy gości. Dzwoniła do mnie elik, ma gości więc dzisiaj i jutro nie da rady się tu pokazać. Mała jest cudowna, poczuła się jak u siebie w domu, gania po ogrodzie i już zdążyła zarezerwować sobie miejsce w łóżku elik:) Dziękuję Basieńko :) Wpadłam na chwilę na dogo zanim goście wstaną, żeby zobaczyć co się dzieje, ale usiądę na dłużej dopiero jak goście odjadą :) Sunia jest super :) Powinna się nazywać Lizuska, bo wszystkim się podlizuje i to dosłownie :) Nawet moje psiaki są w tym temacie brane pod uwagę, a zwłaszcza moja sunia Mała :) 3 Quote
Nadziejka Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Serdecznosci i wielkie wielkie kciuki za zdrowko lapeczek wszystkich na watus czekamy elisiowej niuni nowej Quote
malagos Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Elik, to może zapakuj gościom na odjezdne suczynkę, zawsze to jakaś pamiątka z pobytu u Was ;) Ale cieszę się, że mała okazała się fajną dziewczynką, jak moja tymczasowiczka Amisia :) Quote
elik Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Elik, to może zapakuj gościom na odjezdne suczynkę, zawsze to jakaś pamiątka z pobytu u Was ;) Ale cieszę się, że mała okazała się fajną dziewczynką, jak moja tymczasowiczka Amisia :) Chętnie, bo to dobre ludziska, cóż z tego, jak wiecznie w rozjazdach :( Quote
ewu Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Mam fotki córeczki , posłałam elik:) Wysłałam też pw do Poker z rozszerzonym opisem suni. Mała jest cudowna, do schrupania:) Słodki , uroczy , spokojny dzieciak:) Quote
elik Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Mam fotki córeczki , posłałam elik:) Wysłałam też pw do Poker z rozszerzonym opisem suni. Mała jest cudowna, do schrupania:) Słodki , uroczy , spokojny dzieciak:) Oto i córcia :) Ona jest bardzo podobna do mojej Małej :) Quote
ewu Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Dopytam dt ale wg mnie "na oko" to około 35 cm. Poproszę o zmierzenie. Quote
Poker Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Wysyłam zdjęcia i opis pani z Hamburga. W jakiej miejscowości ona przebywa? Ma na imię Tola? Quote
ewu Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Piękna jest-elik, szacun za tymczas :) Elik ma jej mamusię, tak sądzimy:) Aniu a widziałaś Lando-bis? Quote
Panna Marple Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Tak, faktycznie bardzo podobny. Może kuzyn? ;) 1 Quote
ewu Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Wysyłam zdjęcia i opis pani z Hamburga. W jakiej miejscowości ona przebywa? Ma na imię Tola? Wszystko napisałam na pw:) Tola to robocze imię bo ma być bazarek imienny a jakoś muszą na nią wołać. Quote
Recommended Posts