Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczka rzeczywiście ma załzawione, ale i tak w dużo lepszym nastroju niż 2 tygodnie temu . Na zdjęciach faktycznie same smutasy oczętowe, ale na żywo jak przybiega się przytulać nie jest tak źle , oczyska zaczynają się uśmiechać :) 

Posted

ewu, czy wysłałaś mi może dane do przelewu? Nic nie otrzymałam :(

Przepraszam, zapomniałam.

Mam w domu 2 latka i jest chory,

Już wysyłam.

Posted

Proszę oświećcie mnie co zrobić, żeby wrócił mój dolny obrazek - po tych zmianach to mam tylko jakieś SIGPIC i nie umiem przywrócić obrazka :niewiem: :nerwy:  pliiiiz

Można próbować skopiować ze "starej dogomanii".

Posted

Niestety stara dogomania działała przez chwilę, ale już nie działa. Komunikat: Strona zgłoszona jako dokonująca ataków !

Totalny chaos :pissed:

Posted

I ja cały czas ( nowa dogomania)  otrzymuje komunikat że loguję się na własną odpowiedzialność i ostrzeżenie że strona zawiera wirusy. Tym administratorzy powinni się zająć w pierwszej kolejności :nonono2:

I ewu o tym pisała. Ja nie dostaję żadnych komunikatów gdy wchodzę nową dogo :pissed:  Czy to możliwe, że dogo sieje teraz wirusami ?"

Posted

Należy teraz logowac sie z tego adresu Dogomani, nie ze starych:

http://www.dogomania.com/forum

Ale ten link nie prowadzi do konkretnego wątku tylko na ogólna stronę forum.

Ja loguję się na linki, które przychodzą do mnie z subskrypcji i nie mam wtedy żadnych ostrzeżeń o wirusach.