amelka0 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dziewczyny,powiem Wam,wiedziałam,czułam że ta będzie,ale nie chciałam nic mówić dopóki dziewczyna mi nie potwierdzi po przynajmniej miesiącu,(znacie mnie nie lubie nic obiecywać)tym bardziej,że jeszcze jej obie suczki nie zdążyły się poznać,tzn.tylko raz na naszym wspólnym spacerku gdzie omal się nie zjadły.Wiecie jak to bywa,wystarczy że ja sie denerwuje i jak ktoś się potem wycofa,to strasznie przeżywam,nie chciałam abyście i Wy sie cieszyli a potem rozczarowali,wiec uzgodniłam z Ewą że z tą wiadomością poczekam,dopóki suczki się poznają i zaakaceptują(na razie mieszkaja oddzielnie).No ale skro Ewa już powiedziała,to ja się tylko modle aby tak było i żeby naprawdę została:lol:. Quote
Szyszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :multi::multi::multi:Super Zamurowałao mnie i wyje ze szczęścia. Quote
doris_day Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Anashar napisał(a): ps. wspomniała też o innym szczecińskim ONku z tatuażem, jego zdjęcia też wyśle. Wiecie coś o tym? w sobote bede w schronisku - postaram sie sprawdzic dobra passa zaczeła się dla szczecińskich psiaczków - Luka, Baffik, Sara...:) Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :multi::multi::multi: Dziewczyny, cieszę sie razem z Wami, Luka, nareszcie masz dom... :lol: Quote
Anashar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 amelka0 napisał(a):No ale skro Ewa już powiedziała,to ja się tylko modle aby tak było i żeby naprawdę została:lol:. Nie może być inaczej, pamiętaj :) Quote
ewelinabuck Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tak sie ciesze:multi::multi::multi::multi: Quote
Lemoniada Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 O Boże, dziewczyny!:placz: To cud! Widzicie, ten chybiony transport to był jednak znak, że na śliczną Lukę czeka jednak coś lepszego, jestem pewna, że z Guciem będzie taka sama historia. Oj, jak się cieszę!:multi: Quote
amelka0 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja też się cieszę,że Luka jest bezpieczna(i też liczę,że zostanie),ale skakać z radości dopiero będę za miesiac-dwa, jak obie suczki przejdą szkolenie,polubią się i zamieszkają pod wspólnym dachem. Quote
desdemona Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 oby wiecej takich wiadomosci:):):) Quote
Anashar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mam zdjęcia:) Kilka mmsów Ewa wysłała, właśnie odbieram i wkleje Wam niedługo;) Quote
Anashar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A to ten ON w schronisku o którym mówiła Ewa: Quote
AnkaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No ale Luka na piernatach urzęduje ... :loveu: Quote
Lemoniada Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Właściwy pies na właściwym miejscu - i niech tak zostanie:) Quote
doris_day Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Piekna Luka :) zasluguje na takie traktowanie Quote
Szyszka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Nie no bo padne kanapowiec w wersji MAXI :evil_lol: Quote
doris_day Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Macie nowe wieści o Luce?:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a co to za ON w schronie...ja wlasnie poszukuje owczarka:) Quote
Greven Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Niki-lidka']a co to za ON w schronie...ja wlasnie poszukuje owczarka tu jest jego temat, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78563 Quote
Inez Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Niki, zapraszam na strone szczecińskiego schorniska http://www.szczecin.schronisko.net/adopcje-psy-strona0.html mamy duzo fajnych owczarkowatych np Balu http://www.szczecin.schronisko.net/adopcja6169-1.html Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wiem kochani wiem, ze slicznych ONkow jest tam pelno...tylko ze to Szczecin...dokladnie drugi koniec Polski:( a pan chce jak najmlodszego i jak najbardziej "czystego" owczarka...znalazlam takiego u siebie w zamosjkim schronisku na poczatku wakacji, poszedl do wspanialych ludzi, jest tam dla nich olbrzymia pociecha i nawet ci ktorzy byli przweciwni braniu doroslego psa ze schroniska na stroza teraz sa zachwyceni Sabą...i sie rozeszlo...dostaje teraz smsy typu "chetnie przygarniemy owczarka niemieckiego" "chtenie przygarniemy malamuta" itp... Quote
Greven Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Transport można zorganizować. W Szczecinie niestety owczarków na pęczki - tych rasowo wyglądających oraz młodych też. Jest i mix malamuta, piękny duży roczny pies... oddany przez właścicieli, bo... miał biegunkę. Obecnie jest leczony. Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 oddany bo mial biegunke??????????????????????? ludzie to idioci..... Quote
Recommended Posts