Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,powiem Wam,wiedziałam,czułam że ta będzie,ale nie chciałam nic mówić dopóki dziewczyna mi nie potwierdzi po przynajmniej miesiącu,(znacie mnie nie lubie nic obiecywać)tym bardziej,że jeszcze jej obie suczki nie zdążyły się poznać,tzn.tylko raz na naszym wspólnym spacerku gdzie omal się nie zjadły.Wiecie jak to bywa,wystarczy że ja sie denerwuje i jak ktoś się potem wycofa,to strasznie przeżywam,nie chciałam abyście i Wy sie cieszyli a potem rozczarowali,wiec uzgodniłam z Ewą że z tą wiadomością poczekam,dopóki suczki się poznają i zaakaceptują(na razie mieszkaja oddzielnie).No ale skro Ewa już powiedziała,to ja się tylko modle aby tak było i żeby naprawdę została:lol:.

Posted

Anashar napisał(a):

ps. wspomniała też o innym szczecińskim ONku z tatuażem, jego zdjęcia też wyśle. Wiecie coś o tym?

w sobote bede w schronisku - postaram sie sprawdzic

dobra passa zaczeła się dla szczecińskich psiaczków - Luka, Baffik, Sara...:)

Posted

O Boże, dziewczyny!:placz: To cud! Widzicie, ten chybiony transport to był jednak znak, że na śliczną Lukę czeka jednak coś lepszego, jestem pewna, że z Guciem będzie taka sama historia. Oj, jak się cieszę!:multi:

Posted

Ja też się cieszę,że Luka jest bezpieczna(i też liczę,że zostanie),ale skakać z radości dopiero będę za miesiac-dwa, jak obie suczki przejdą szkolenie,polubią się i zamieszkają pod wspólnym dachem.

Posted

wiem kochani wiem, ze slicznych ONkow jest tam pelno...tylko ze to Szczecin...dokladnie drugi koniec Polski:( a pan chce jak najmlodszego i jak najbardziej "czystego" owczarka...znalazlam takiego u siebie w zamosjkim schronisku na poczatku wakacji, poszedl do wspanialych ludzi, jest tam dla nich olbrzymia pociecha i nawet ci ktorzy byli przweciwni braniu doroslego psa ze schroniska na stroza teraz sa zachwyceni Sabą...i sie rozeszlo...dostaje teraz smsy typu "chetnie przygarniemy owczarka niemieckiego" "chtenie przygarniemy malamuta" itp...

Posted

Transport można zorganizować.

W Szczecinie niestety owczarków na pęczki - tych rasowo wyglądających oraz młodych też. Jest i mix malamuta, piękny duży roczny pies... oddany przez właścicieli, bo... miał biegunkę. Obecnie jest leczony.