Greven Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ktoś... hm, kto? ma jechać ok. 9 września ze Szczecina do Warszawy. Ta osoba zabrałaby błękitną astkę do doddy. Hespri, najlepiej skontaktuj się z doddy i zapytaj, czy transport aktualny i czy w razie czego da się zabrać obie suki (jeśli auto jest duże, to nie powinno być problemu). Albo zajrzyj na www.transportkoni.com.pl i sprawdź, czy Tomek nie przemieszcza się w tamte okolice - on jest wpożo chłopak :evil_lol: i wozi potrzebujące psy przy okazji swoich transportów. Jeżeli trzeba, to mogę zabrać Lukę i podwieźć w dowolne miejsce Szczecina. Quote
*Gajowa* Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Gdyby był potrzebny nocleg /2-3 dni/ w okolicach Warszawy dla Nuki to możecie na mnie liczyć. Quote
Herspri Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :-( Niestety Asia chodzby bardzo chciała nie da rady zabrać Luki. Szukamy dalej. Kurcze ten Tomek miał transport ze szczecina do Wrocka ale 3ciego września, z wrocławia zawsze prościej dowiezc... no ale to już mineło. A czy zaden z dogomaniaków z Szczecina i okolic naprawde nie moze wziąść suni na tymczas, nawet płatny ? Serce mi się kraje jak pomyśle że ona musi tam coągle tkwić, a temu co ją tak potraktował to bym conieco rozszarpała obcęgami ;| Albo zamkneła w klatce i niech siedzi. Quote
Szyszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czekajcie, musi się coś znaleźć. Dla Gutka zorganizowałyśmy transport ze Szczecina do Rzeszowa (notabene Gucio i tak został w Szczecinie :placz:)to i dla Luki musi się znaleźć. Jak nie natychmiast to trochę później. Quote
epe Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A moze zmienić tytuł,że szukamy transportu do DT? Quote
Szyszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 To bardzo dobry pomysł. Przeszukajcie wątek transportowy. Może tam się coś znajdzie. Quote
desdemona Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 to duze miasto i chyba ktos tu zaglada ze Szczecina? Quote
doris_day Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Tak, szczecinianie zaglądają - tytuł zmieniłam, że zbieramy pieniądze... Ja niestety nie podejme się tego - musze obronić prace... Ktoś z Was mógłby się zająć zbiórką? Quote
justine. Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 poki nie ma transportu chyba nie ma co myslec o zbiorce pieniedzy... Quote
epe Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 To szukajmy transportu!! Ja znowu się dołożę,jak tamtym "nieudanym" razem!! Quote
marillka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zbieramy pieniądze na transport i DT Spacerek na pierwszą :painting: Quote
Herspri Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No coż... puki co podnoszę, domku stały zgłaszaj się :-( ! Najlepiej w bliskich okolicach szczecina. Sunia ogłaszana, może jeszcze trzeba gdzieś umieścić ogłoszenia ? Quote
Herspri Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Haloooo podnoszę !:multi: :shake: :-( Quote
doris_day Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Kto z Was mogłby zbierac pieniadze dla Luki? DT to koszt 200 zl a nie ma deklaracji kto ile mógłby i chciałby wspierać Luke... Deklaruje 20zł miesięcznie Ruszyło się u Was coś z transportem? U mnie nic...znajomi nie pomogą tym razem :( Poprzednio do Tczewa dali sie namowic ale,że skończyło się to takjak się skończyło... Quote
Szyszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Najlepiej żeby był to ktoś z okolic. Mam na myśli zbieranie kasy. Quote
szuwar Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja też deklaruję miesięczne wpłaty. Ciężko mi powiedzieć ile, ale minimum 20 zł na pewno. Quote
doris_day Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Szyszka napisał(a):Najlepiej żeby był to ktoś z okolic. Mam na myśli zbieranie kasy. Z okolic Szczecina czy Cieszyna ?:) 500 km to kawał drogi... Mam mieszane uczucia co do takiej odległości poniewaz szykajac domu dla Luki w Szczecinie problemem jest dla dzwoniących odbior Jej ze Schroniska a co dopiero jazda na drugi koniec Polski... Quote
Herspri Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nie mozna się poddawać, Luka ma jakieś plakaty w szczecinie rozwieszone ? Informacje w zoologicznych zostawione ? Trzeba się mocno spręzyć i nie przestawać nagłaśniać Luki, wiem że do Cieszyna z transportem będzie bardzo cięzko więc trzeba starać się ze wszystkich sił o dom na miejscu, nie wieze że nikt w szczecinie nie chciałby tak ładnego psa jak Luka :shake: Quote
justine. Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 u mnie ogloszenia pozrywane, pytam ale nic...:shake: szkoda malej!!! Quote
Greven Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Justynka, na Szopena nic nie wisi... Szkoda, że nie dostałam nic na maila, bo dziś byłam, mogłam podkleić. Quote
Recommended Posts