Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ktoś... hm, kto? ma jechać ok. 9 września ze Szczecina do Warszawy. Ta osoba zabrałaby błękitną astkę do doddy. Hespri, najlepiej skontaktuj się z doddy i zapytaj, czy transport aktualny i czy w razie czego da się zabrać obie suki (jeśli auto jest duże, to nie powinno być problemu).

Albo zajrzyj na www.transportkoni.com.pl i sprawdź, czy Tomek nie przemieszcza się w tamte okolice - on jest wpożo chłopak :evil_lol: i wozi potrzebujące psy przy okazji swoich transportów. Jeżeli trzeba, to mogę zabrać Lukę i podwieźć w dowolne miejsce Szczecina.

Posted

:-( Niestety Asia chodzby bardzo chciała nie da rady zabrać Luki. Szukamy dalej.

Kurcze ten Tomek miał transport ze szczecina do Wrocka ale 3ciego września, z wrocławia zawsze prościej dowiezc... no ale to już mineło.

A czy zaden z dogomaniaków z Szczecina i okolic naprawde nie moze wziąść suni na tymczas, nawet płatny ? Serce mi się kraje jak pomyśle że ona musi tam coągle tkwić, a temu co ją tak potraktował to bym conieco rozszarpała obcęgami ;| Albo zamkneła w klatce i niech siedzi.

Posted

Czekajcie, musi się coś znaleźć. Dla Gutka zorganizowałyśmy transport ze Szczecina do Rzeszowa (notabene Gucio i tak został w Szczecinie :placz:)to i dla Luki musi się znaleźć. Jak nie natychmiast to trochę później.

Posted

Tak, szczecinianie zaglądają - tytuł zmieniłam, że zbieramy pieniądze...
Ja niestety nie podejme się tego - musze obronić prace... Ktoś z Was mógłby się zająć zbiórką?

Posted

No coż... puki co podnoszę, domku stały zgłaszaj się :-( ! Najlepiej w bliskich okolicach szczecina.
Sunia ogłaszana, może jeszcze trzeba gdzieś umieścić ogłoszenia ?

Posted

Kto z Was mogłby zbierac pieniadze dla Luki? DT to koszt 200 zl a nie ma deklaracji kto ile mógłby i chciałby wspierać Luke...

Deklaruje 20zł miesięcznie

Ruszyło się u Was coś z transportem? U mnie nic...znajomi nie pomogą tym razem :( Poprzednio do Tczewa dali sie namowic ale,że skończyło się to takjak się skończyło...

Posted

Szyszka napisał(a):
Najlepiej żeby był to ktoś z okolic.
Mam na myśli zbieranie kasy.

Z okolic Szczecina czy Cieszyna ?:) 500 km to kawał drogi...

Mam mieszane uczucia co do takiej odległości poniewaz szykajac domu dla Luki w Szczecinie problemem jest dla dzwoniących odbior Jej ze Schroniska a co dopiero jazda na drugi koniec Polski...

Posted

Nie mozna się poddawać, Luka ma jakieś plakaty w szczecinie rozwieszone ? Informacje w zoologicznych zostawione ? Trzeba się mocno spręzyć i nie przestawać nagłaśniać Luki, wiem że do Cieszyna z transportem będzie bardzo cięzko więc trzeba starać się ze wszystkich sił o dom na miejscu, nie wieze że nikt w szczecinie nie chciałby tak ładnego psa jak Luka :shake: