Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luka czuje się dobrze, odparzenia się zagoiły, smacznie zjada rybki i żeberka nie są już tak odstające ;) Natomiast druga suczka p.Ewy dostała grzybicznego zapalenia uszu:(

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawa z poszukiawiem owczarka z mojej strony juz nieaktualna, do naszego zamojskiego schroniska jakis debil oddal piekna suke owczarka niemieckiego, bardzo grzeczna i ulozona ....z tygodniowymi szczenietami...wiec teraz to ja bede szukac domow dla owczarkow...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
sprawa z poszukiawiem owczarka z mojej strony juz nieaktualna, do naszego zamojskiego schroniska jakis debil oddal piekna suke owczarka niemieckiego, bardzo grzeczna i ulozona ....z tygodniowymi szczenietami...wiec teraz to ja bede szukac domow dla owczarkow...

Czy sunia z małymi ma już wątek?

Posted

Puchatek napisał(a):
Czy sunia z małymi ma już wątek?

nie ma jeszcze...w ten weekend jade do schroniska, mam zamiar postrzelac zdjecia...nie wiem ile dokladnie kluchow jest(widzialam napewno 4...dwoch wlascicieli juz mam....czekaja az maluszki podrosna:)
w naszym schronisku jak sa rasowe(rasopodobne) szczeniaki to nie ma zwykle problemu ze znalezieniem domku...a jak są z mamusia, ktora mozna sobie obejrzec (wyglad, zachowanie) to juz wogole:lol:
gorzej jest z kundelkami:(

Posted

Greven napisał(a):
Podaj link, jak już założysz temat.
To takie smutne: te coś się urodziły, zabrały szansę na dom tym, które już są...
są i czekają.

no mozna tak powiedziec:(
facet skoro oddal suke ze szczenietami nie chcial i nie planowal tego miotu...a teraz juz są...i kundelki zostana:(

Posted

Greven napisał(a):
Podaj link, jak już założysz temat.
To takie smutne: te coś się urodziły, zabrały szansę na dom tym, które już są...
są i czekają.

Niki-lidka napisał(a):
no mozna tak powiedziec:(
facet skoro oddal suke ze szczenietami nie chcial i nie planowal tego miotu...a teraz juz są...i kundelki zostana:(

Myślę że w tym przypadku nie można tak powiedzieć. Gdyby sunia była w ciąży to tak ale nie można powiedzieć że zabrały miejsce tym co już są bo TERAZ ONE TEŻ JUŻ SĄ.

Posted

Puchatek napisał(a):
Myślę że w tym przypadku nie można tak powiedzieć. Gdyby sunia była w ciąży to tak ale nie można powiedzieć że zabrały miejsce tym co już są bo TERAZ ONE TEŻ JUŻ SĄ.

no w sumiem masz racje...swoja droga to dziwne... nie wiedzial, ze jest w ciazy i nagle mu sie oszczenila to ją oddal?...nie mogl wczesniej jej oddac?
zreszta gdzie tu szukac logiki u debila:roll:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Proszę oto informację od Luki i zdjęcia.
Sunia ma super, dużo miejsca do biegania, pełną michę oraz przede wszystkim ludzi którzy Ją kochają.
Popatrzcie na zdjęcia. Zmieniła się prawda:cool3: