doris_day Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Od kilku miesięcy w Schronisku w Szczecinie jest suczka. Ma z 8 lat. Została oddana przez właściciela... nie wiadomo dlaczego. Widziałam jej zdjęcie, które załamuje ale widząc ja na żywo serce pęka. Ucieka od człowieka, jest troszkę przestraszona, nie potrafi się odnaleźć. Od 2 miesięcy ogłaszam ja na allegro i wypytuje znajomych... :-( bez rezultatów. Pomóżmy Jej... URL=http://imageshack.us] Quote
doris_day Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 agusiazet napisał(a):A wiadomo czemu oddana? Obiło mi się o uszy,ze z racji wieku ale nie jestem pewna ... Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Z racji wieku, oj ludzie, w głowie sie nie mieści!!! Mój Sony też ma 8 lat ia ni w głowie mi go oddać, jest w kwiecie wieku i ma sie bardzo dobrze, a my go kochamy!!! Quote
doris_day Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Mam 13 letniego psa i ostatnio usłyszałam od Pani, że mam pięknego szczeniaczka :) Miłość potrafi czynić cuda wiec noż otwiera mi się w kieszeni jak widze takie coś ... może mam ograniczone zdolności intelektualne ale to poprostu NIE MIEŚCI MI SIĘ W GŁOWIE !!! Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To straszne co te Pieski spotyka na stare lata,po tej miłości,wierności i oddaniu,jakie "panu"okazywały! Takie Pieski gorzej przeżywają schron niż młode,w których tli się jeszcze nadzieja.Ale właśnie te starsze Pieski potrafią być niesamowicie wdzięczne,gdy zdarzy się Cud i ktoś zapragnie dać Im szansę. Sunieczko, Ty Zasługujesz Na Domek w Pierwszej Kolejności!! Quote
doris_day Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Znalazłam dwa zdjęcia - ciężko je zrobić ponieważ Smutasek odrazu ucieka. O pogłaskaniu wogole mowy nie ma ani zeby zachecic ja przysmakiem... Niestety widać po Niej, że poddała się... Każdy ma w Schronisku swoje ukochane psy, które są czułym punktem - ona jest moim i nie moge o Smutasku zapomniec :( Shot with E4200 at 2007-07-08 Quote
amelka0 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Śliczna,owczarkowata Sunia o bardzo tęsknym,przeszywająco smutnym spojrzeniu..... Dlaczego nikt Jej nie widzi:-(:-(:-(:-(???? Quote
doris_day Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Niestety, ponownie allegro nie podziałało :( Quote
amelka0 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Miejmy nadzieję,że następnym razem się uda;) Powodzenia"mała"niekochana,niedoceniana,opuszczona Sunio:-(:-(! Dobrze,że Ciocia Dorotka Cię wypatrzyła!Nie pozwolimy Ci zginąć:loveu:! Quote
doris_day Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Shot at 2007-07-14 Shot at 2007-07-14 Staruszka nadal w schronisku... Plus, ze w innym boksie jest gdzie nie atakuja jej wieksze psy. Podeszła dzisiaj do krat i zdołałam ją pogłaskać ale chwile po tym uciekła. Nie wiem czego się przestraszyła ale po chwili znowu wróciła... Jej oczka są coraz smutniejsze... Znacie jakies strony z owczarkami gdzie moznaby ją ogłosić ? Trzeba dać jej imie - macie propozycje? Po dzisiejszej wizycie serce mi peka :( Quote
*Gajowa* Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Sunia jest piękna dom napewno znajdzie - potrzebne ogłoszenia. Owczarek w tym wieku nie jest staruszkiem :shake: . Może w tytule warto dodać ONka - więcej osób zajrzy ... Quote
doris_day Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Myślałam o Lunie ale LUKA jest super :) A więc nasza ślicznotka nazywa się LUKA :):):) Quote
amelka0 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Piękna,Onkowata Luka smutno luka zza krat,kto ją w końcu dostrzeże???? Quote
Anashar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/luka.html :) btw, przydalyby się zdjęcia bez krat ;) Quote
doris_day Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Anashar']http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/luka.html :) btw, przydalyby się zdjęcia bez krat ;) Dziękuje Ci bardzo za pomoc !!!! :) Niestety, nie dam rady zrobic zdjec poza klatka, nie wolno nam wyprowadzac psa z boksu jesli zostaje w nim inny pies... Quote
amelka0 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Luka wyprowadzę Cię chociaż na nocny spacerek na I stronę!! Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 doris_day napisał(a):Dziękuje Ci bardzo za pomoc !!!! :) Niestety, nie dam rady zrobic zdjec poza klatka, nie wolno nam wyprowadzac psa z boksu jesli zostaje w nim inny pies... Nam też, chyba że wyprowadzimy wszystkie psy z danego boksu ;) Inaczej by się wzajemnie zagryzały. Ile psów jest z Luką? Quote
doris_day Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Przed chwilą dowiedziałam się sunia jest sama w boksie - zaczeła chorować (z tego co powiedział pracownik 'psychicznie'), nie je od 3 dni, schudła... Nie poddawaj się perełko ! Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Luka musisz się trzymać!!! Doris, czy jeśli jest sama jest szansa, żebyś zapewniła jej troche pieszczot i spacerek jak jesteś w schronisku? Może wróci jej chęć do życia! No i trzeba będzie szukać tymczasu... Quote
*Gajowa* Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Biedactwo ! Nie poddawaj się kochana :shake: . Quote
Recommended Posts