Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od kilku miesięcy w Schronisku w Szczecinie jest suczka. Ma z 8 lat. Została oddana przez właściciela... nie wiadomo dlaczego. Widziałam jej zdjęcie, które załamuje ale widząc ja na żywo serce pęka. Ucieka od człowieka, jest troszkę przestraszona, nie potrafi się odnaleźć. Od 2 miesięcy ogłaszam ja na allegro i wypytuje znajomych... :-( bez rezultatów.

Pomóżmy Jej...

URL=http://imageshack.us]

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam 13 letniego psa i ostatnio usłyszałam od Pani, że mam pięknego szczeniaczka :) Miłość potrafi czynić cuda wiec noż otwiera mi się w kieszeni jak widze takie coś ... może mam ograniczone zdolności intelektualne ale to poprostu NIE MIEŚCI MI SIĘ W GŁOWIE !!!

Posted

To straszne co te Pieski spotyka na stare lata,po tej miłości,wierności i oddaniu,jakie "panu"okazywały!
Takie Pieski gorzej przeżywają schron niż młode,w których tli się jeszcze nadzieja.Ale właśnie te starsze Pieski potrafią być niesamowicie wdzięczne,gdy zdarzy się Cud i ktoś zapragnie dać Im szansę.
Sunieczko, Ty Zasługujesz Na Domek w Pierwszej Kolejności!!

Posted

Znalazłam dwa zdjęcia - ciężko je zrobić ponieważ Smutasek odrazu ucieka. O pogłaskaniu wogole mowy nie ma ani zeby zachecic ja przysmakiem...
Niestety widać po Niej, że poddała się...

Każdy ma w Schronisku swoje ukochane psy, które są czułym punktem - ona jest moim i nie moge o Smutasku zapomniec :(

Shot with E4200 at 2007-07-08

Posted

Miejmy nadzieję,że następnym razem się uda;)
Powodzenia"mała"niekochana,niedoceniana,opuszczona Sunio:-(:-(!
Dobrze,że Ciocia Dorotka Cię wypatrzyła!Nie pozwolimy Ci zginąć:loveu:!

Posted

Shot at 2007-07-14

Shot at 2007-07-14

Staruszka nadal w schronisku...
Plus, ze w innym boksie jest gdzie nie atakuja jej wieksze psy. Podeszła dzisiaj do krat i zdołałam ją pogłaskać ale chwile po tym uciekła. Nie wiem czego się przestraszyła ale po chwili znowu wróciła... Jej oczka są coraz smutniejsze...

Znacie jakies strony z owczarkami gdzie moznaby ją ogłosić ?

Trzeba dać jej imie - macie propozycje?

Po dzisiejszej wizycie serce mi peka :(

Posted

Sunia jest piękna dom napewno znajdzie - potrzebne ogłoszenia.
Owczarek w tym wieku nie jest staruszkiem :shake: .
Może w tytule warto dodać ONka - więcej osób zajrzy ...

Posted

doris_day napisał(a):
Dziękuje Ci bardzo za pomoc !!!! :)
Niestety, nie dam rady zrobic zdjec poza klatka, nie wolno nam wyprowadzac psa z boksu jesli zostaje w nim inny pies...

Nam też, chyba że wyprowadzimy wszystkie psy z danego boksu ;) Inaczej by się wzajemnie zagryzały. Ile psów jest z Luką?

Posted

Przed chwilą dowiedziałam się sunia jest sama w boksie - zaczeła chorować (z tego co powiedział pracownik 'psychicznie'), nie je od 3 dni, schudła...

Nie poddawaj się perełko !

Posted

Luka musisz się trzymać!!! Doris, czy jeśli jest sama jest szansa, żebyś zapewniła jej troche pieszczot i spacerek jak jesteś w schronisku? Może wróci jej chęć do życia! No i trzeba będzie szukać tymczasu...