ewa36 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nie opłakiwała cię sama malutka. Opłakał cię Stasio, opłakali cię wszyscy twoi psi towarzysze. Stałaś się częścią i członkiem naszej gromadki i zawsze już będziesz czyjaś - będziesz nasza, moja. Quote
ewa36 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Luka, moja dziewczynko. To przecież tak niedawno wygrzewałyśmy sie na trawce przed domkiem Babci :-( Przecież to było wczoraj :-( Quote
ewa36 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wesołych Świąl Luczko, mój kłapouszku pogodny, uśmiechnięty :-( Biegaj razem z Bonusią - polubiłubyście się, obie byłyście grzeczniutkie :-( Quote
ewa36 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wiosna ................. Tam cały czas jest wiosna ..................... Do zobaczenia Luciu :-( Brakuje mi ciebie pisneczko :-( Quote
ewa36 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Lucia moje słoneczko uśmiechnięte z oklapłym uszkiem :) Jesteś teraz moim dobrym duszkiem ....... Moja pierwsza ukochana psia sierotko zabrana z piekła dla stworzeń, mylnie zwanego schroniskiem ....... Jesteś to cały czas ze mną ....... Quote
ewa36 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wiem że jesteś szczęśliwa po tamtej stronie ..... Razem z Bonusią i Brendą ..... Quote
Recommended Posts