Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]Luka ma stały dom!!! :multi::multi::multi:

Wiadomość od Pani:

"To ona - 8 latka Luka ze schronu w Szczecinie z tatuażem. Możesz już ściągnąc ją ze strony "Owczarek w potrzebie" żeby nie odwracała uwagi od innych potrzebujących psin. Początkowo chciałam zabrać ją tylko na tymczas (i tak też zapowiedziałam wolontariuszkom) ale po raz pierwwszy w życiu zdarzyła mi się miłośc od pierwszego wejrzenia z wzajemnością - dosłownie - wystarczyło kilka godzin i zakochałyśmy się w sobie. I tak nas wszystkich ujęła za serce, że po naradzie wojennej zdecydowaliśmy, że zostaje u nas. "

Dlatego wynikły nieporozumienia ;) Niewiecie jak ona bardzo ją kocha :loveu: Pisze do mnie codziennie o postępach z Luką :loveu:Luka ma najcudowniejszy dom na świecie!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

doris_day napisał(a):
Boze, chyba zartujesz ?!?!?!
poplakalam sie.... jezu jak ja sie ciesze... tyle wycierpiała sie, tyle przeszła i na starosc znalazla TEGO JEDYNEGO PANA !!!!

Nie żartuje :) Wiedziałem to od 10 września. Ale nie wiedziałem, że chodzi o naszą dogomaniacką Lukę :)

Posted

O Boże to cud!!
A właściwie przeznaczenie!! Miała jechać do DT w Tczewie i tacy byliśmy zasmuceni,że ją zrobiono "w konia"!
A to widocznie tak miało być!!!
Jestem szczęśliwa!
Żeby jeszcze Bursztynce i Lolusiowi i Pepe tak sie udało zostać w szczecińskich domkach na stałe!!!

Posted

justine. napisał(a):

czekamy na jakies fotorelacje :)

Pani mi obiecała, że zrobi zdjęcia komórką i wyśle do mnie to przerzucę na kompa i Wam pokażę :)

ps. wspomniała też o innym szczecińskim ONku z tatuażem, jego zdjęcia też wyśle. Wiecie coś o tym?