Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze pieczone:-(:-(A tak się cały czas martwiłam,aby nie było jak z Guciem z mego podpisu,co gdy transport był załatwiony dziewczyna zrezygnowała.......
Będę miała nauczkę na przyszłość,żeby nie cieszyć się za wcześnie i nic nie mówić,dopóki piesek nie będzie w dobrym domu..........

Posted

A ja jestem wściekła ! Jak tak można - w głowie mi się nie mieści. Rozumiem, ze mozna sie rozmysleć, zmienić zdanie ale trzeba to powiedziec/napisać !
Zebraliśmy cudem duze pieniadze, samochod, cala wyprawka... tak nie mozna...

Przyjrzyjcie sie dobrze - na tym zdjeciu jest Luka - w boksie przebywa z dominantka, ktora nie pozwala jej wyjsc...

:(:(:(

Epe, odsyłam Ci pieniazki, kochana jestes ! Daj znac jak dojda

Posted

Zgadzam się Agusiu,tak jak napisałam na wątku Gucia,właśnie przez takich nieodpowiedzialnych ludzi odechciewa się działać,pomagać.Bo to że Agabe z nas zadrwiła,to nic,najwyżej"tylko"od tego w końcu zwariujemy,załamiemy się...kit z nami....Ale to że OSZUKAŁA TĄ SUNIĘ i NAWET NIE RACZYŁA NAPISAĆ,PRZEPROSIĆ to już jest okropne i nieludzkie:-(:-(:shake::-(

Posted

skad sie biora tacy nieodpowiedzialni ludzie:angryy: I jeszcze smią sie nazywać miłośnikami psów.Dogomanicy pfffff-kurna mać. najpierw edit jaja sobie robi teraz ta kobita.
Niech was szlag za to trafi-za to ze najpierw dajecie nadzieje tym bidnym zwierzętom a pózniej ją odbieracie-jakby nigdy nic!
Zapamiętajcie,ze kto daje nadzieje i ją zaraz odbiera-ten się w piekle poniewiera!I wynocha z dogomanii tu takich niepotrzebujemy!
Patyczaki se hodujcie i rybki w akwariiach a nie udawajcie miłosników psów!:mad:

no nerw mi skoczył normalnie:angryy:

Posted

grinajs uwazaj na wysokie cisnienei krwi, dzis pelnia, kazdy ma w sobie jakiegos malego wilkolaka ktory wylazi zawyc z agresji :) rowneiz BARDZO sie zawiodlam, kupilam Luce smycz, obroze, obiecalam jej, zarezerwowalam, wszyscy w schronie z pracownikow sie cieszyli ze jedzie bo to super psinka, a tu co? wielkie G... i jak tu sie nie denerwowac i smucic? grinajs kochana wrazliwa ciotko, przy okazji uwazaj na swoje zdrowie ;)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
no wiecie co...agabe...po prostu napisz co sie stalo...albo napisz ze nic z tego i odbierz ta resztke nadzieji...tyle...

Akurat nadziei to już z tej strony chyba nie ma więc o resztce nie ma co mówić. Ale żeby dogomaniak ... :mad:
To mogłaby wytłumaczyć tylko jakaś totalna katastrofa osobista.

Posted

Puchatek napisał(a):
Akurat nadziei to już z tej strony chyba nie ma więc o resztce nie ma co mówić. Ale żeby dogomaniak ... :mad:
To mogłaby wytłumaczyć tylko jakaś totalna katastrofa osobista.

no ja wlasnie mialam na mysli nadzieje na wytlumaczenie typu totalna katastrofa osobista...bo normlanie nie moge tego zrozumiec jak dogomaniak tak moze....:angryy:

Posted

doris, dobry, smutny tytul, czy dla Luki bedzie jeszcze szansa? czy umrze zdominowana w boksie, oddana po 8latach wiernosci, lojalnosci i milosci do swojego pana... nie moge uwierzyc ze facet zaplacil za nia spore pieniadze, wyeksploatowal psa i oddal, bo co, bo juz nie rodzi??

Posted

Dziewczyny, zrobiłam plakat Luce - trzeba działać

pomozcie w rozwieszaniu plakatow , nie tylko w Szczecinie, podawajcie e-meile (albo prywatna wiadomosc) poprzesyłam Wam :)

Posted

Szuwar,nie przepraszaj,wszystkie rady mile widziane:lol:!
I masz rację,bo że dla nas to nie ma znaczenia to wiadomo.,ale faktycznie są osoby co dzięki temu ,że rasowy,chętniej się skuszą na psiaka czy Mu w jakikolwiek sposób pomogą.
Myślę że Doris jak rano tu zajrzy,to dopisze w tytule;)