basia0607 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zagladam z nadzieją ,że wyczytam coś dobrego dla malucha !!! Edi ,gdybym była bliżej Ciebie , dalybyśmy sobie z babskiem radę ! Ale to tak daleko odemie ! Nie wierzę ,że znajdziesz u siebie pokrewnej duszy ! Quote
Edi100 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Uwierz nie znajdę:( Nikogo to nic nie obchodzi.... Quote
basia0607 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Nic nie wiadomo ? ja stracilam drugiego szczeniaka ! Quote
Edi100 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 basia0607 napisał(a):Nic nie wiadomo ? ja stracilam drugiego szczeniaka ! Tak mi przykro:placz: Psiaka nie widać:( Quote
basia0607 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ciągle nic ? Noce takie zimne, szkieleciku gdzie jestes ? Quote
Edi100 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Własnie rozmawiałam z Panią, której siostra mieszka tam gdzie baba. Akurat ta Pani bardzo lubi zwierzątka a szczególnie kotki:). Owa Pani ma porozmawiać z siostra żeby przyfilować malucha i Go do siebie przyzwyczaić. Ja bede dostarczała jedzonko i może uda się zorganizować( w sensie żeby sąsiedzi pozwolili) jakies posłanie na czas przyzwyczajania bo wiem że On śpi na gołej ziemi:( i nie widziano Go od ok dwóch tygodni:( Mam nadzieje ze się szkielecik pojawi, choć nie mam pomysłu co dalej:shake: Quote
GrubbaRybba Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Oby szkielecik jeszcze żył :-(. Dwa tygodnie to mnóstwo czasu. :-( Bądźmy jednak dobrej myśli. Oby psiak przyzwyczaił się do osoby karmiącej i żeby udało mu się pomóc. Tak bardzo chciałabym, aby tak było! Quote
Edi100 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Ja tez mam nadzieję że zyje:( On jest taki biedniutki:placz: Podejrzewam że jest u starej od dzieciaczka i nic dobrego Go jeszcze nie spotkało:( Quote
Edi100 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Przed 20.00 była u mnie sasiadka starej i powiedziała że ta suczka nie żyje.Dziś zapytała starej dlaczego ten piesek nie przychodzi stara powiedziała że Misie zagryzły psy na działce [*]:placz::placz::placz: To była dziewczynka. Nie wiedziałam:( Powiedziałam starej że mogła nakłamać w obawie że chce ktoś jej odebrać psa, bo juz tak kłamała. Sąsiadka ma zapytać za ok 2 dni znów o Psinkę, tak żeby stara zapomniała.Oczywiście Pani obiecała mi że jak tylko Ta psina przyjdzie i będzie w piwnicy, przyjdzie do mnie i mi powie i pomoże mi ją złapać. Oby zyła:( Nie wiem gdzie ją zabiorę ale to teraz nie jest najważniejsze:( Byle była żywa:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Już sama nie wiem co dalej:( Pani mi powiedziała że do starej sami ludzie przyprowadzają psy bo myślą że to azyl:crazyeye:.Podobno przed laty stara dostawała kase na jedzenie dla Psów z Gminy i były szczepienia, dopóki nie było kur:angryy: Jak sie pojawiły kury, to kase Gmina przestała dawać. Nawet ta Pani mówiła że dla starej kury najważniejsze....:mad: Gyby jakoś udało się Gmine namówić do nadzoru psów u starej, żeby był Ktoś kto dopilnuje żeby miały schronienie i jedzenie:roll: i żeby można było robic foty systematycznie?Albo przekształcić to miejsce na Azyl i starą usunąć? To musiałaby być organizacja i wejść z takim pomysłem. Myśle ( choć mogę się mylić)że Gmina mogłaby pójśc na Taką współpracę:roll: Pineczko Misiu [*] wybacz że nie zdążyłam:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Edi100 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 :placz:Bardzo to przezywam:placz: jak pomyślę że ta Psia dziewczynka nigdy nie miała pełnego brzuszka, tylko głód i strach:placz::placz::placz: Quote
Estera Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Wątek obserwowałam, nie pisałam.... Przenoszę do "Za TM" ... druga dołująca wiadomość na dzisiaj..... Śpij spokojnie maleńka [*] Quote
enia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Brak slów........biedactwo.....:-(:-(:-( Quote
Edi100 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Mam jednak nadzieje że stara kłamie:angryy: Często tak było, jak ktoś chciał Psa albo pyta ł to mówiła że albo wydany albo zagryziony:angryy: A potem okazywało się że Pies jest!Pani sąsiadka starej będzie i rano i wieczorem obserwować i zaglądać do piwnicy! Quote
desdemona Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Gdy Czytam Cos Takiego To Odechciewa Mi Sie Wchodzic Na Dogomanie:( Niestety Taka Jest Rzeczywistosc:( Quote
basia0607 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Tylko nie to !!!! czulam , ze coś zlego stalo sie z maleńką ! Quote
Edi100 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Tak, swiat jest okropny a raczej ludzie którzy go tworzą:placz:Dzis mi się przysniła, że ją czesałam. Bardzo mi z tym źle:placz: Quote
Dinka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 To, że psinka nie żyje jest pewne??? Proszę tylko nie to... Chociaż może to lepiej dla malucha, bo już nie cierpi... nie wiem co o tym sądzić... Z jednej strony mam nadzieję, że psina żyje, bo przecież można jej jeszcze dać nowe życie tylko jest jedno pytanie: a jeśli to co robiła ta stara wpłynęło na sunię i będzie agresywna... ? a z drugiej strony jeśli nie żyje to już nie cierpi i boi sie i nie jest głodna... Ja tak na to patrzę... Ale jednak chyba wolę, żeby żyła i żebyście jej pomogły, bo napewno na to zasłużyła.. Quote
Edi100 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Dinka napisał(a):To, że psinka nie żyje jest pewne??? Proszę tylko nie to... Chociaż może to lepiej dla malucha, bo już nie cierpi... nie wiem co o tym sądzić... Z jednej strony mam nadzieję, że psina żyje, bo przecież można jej jeszcze dać nowe życie tylko jest jedno pytanie: a jeśli to co robiła ta stara wpłynęło na sunię i będzie agresywna... ? a z drugiej strony jeśli nie żyje to już nie cierpi i boi sie i nie jest głodna... Ja tak na to patrzę... Ale jednak chyba wolę, żeby żyła i żebyście jej pomogły, bo napewno na to zasłużyła.. Nie wiem czy to pewne że mała za TM? 50 na 50. Bo przeciez psy u starej się znały to dlaczego by ją zagryzły????? Mam nadzieję ze mała żyje i sie pojawi.Bardzo na to liczę:oops: Sąsiadka starej czuwa, jak tylkopsina się pokaże zaraz da mi znac a ja po Nią idę! Quote
Brucio Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 zagladam tu odkad sie pierwszy post Edi100 pojawil, ciagle mialam nadzieje ze sie biedactwo znajdzie:-( Trzymam kciuki za to, ze to nieprawda co mowi stara, i ze malenka zyje i jeszcze bedzie mozna jej pomoc:-( Quote
Dinka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Edi100 mam nadzieję, że to co mówi stara nie jest prawdą, bo to by było straszne... Trzymam kciuki... Quote
rebellia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mam już dość tej starej 3%@$^$E$^Y%$ !!! Quote
Edi100 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ja tez mam dośc starej:angryy: Słuchajcie, dowiedziałam się że nasz Burmistrz został vice wojewodą i teraz "władze "sprawuje" jego zastępca i wiadomo będa wybory. Powiedzcie albo dajcie mi znać jaka organizacja może wymóc na Gminie wybudowanie azylu? Miejsc jest sporo żeby coś takiego powstało. Tylko jak się do tego zabrać? Albo jakies między gminne utworzyć? Żmigród, trzebnica, Prusice,Wołów to okoliczne Gminy. Tu musi być choć azyl inaczej:placz: Quote
Recommended Posts