Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję:) Obiecuję, nie zmarnować numeru!
Dziś go też Nie ma:( Matko, trąbią o jakiś potwornej zimie, która ma nadejść! Tylko nie to. Brrrrrrrrrrr

Posted

Skontaktowałam się z Dziubą. Telefonicznie i emailowo. Jestesmy w stałym kontakcie i najbliższych kilkunastu dniach cos sie wykluje. Bedę musiała tylko poprosić jakąś dobrą ciocię dogomaniaczkę z wrocka o transport dla dziewczyn ze Strazy. Musi się udać
Na Szkielecika poluję, jak upoluje to go bedę łapać i może uda się go umiescic w leczniczy we wrocławiu. Tyle że On się nie pojawia i to mnie martwi:placz:

Posted

Edi100 napisał(a):

Skontaktowałam się z Dziubą. Telefonicznie i emailowo. Jestesmy w stałym kontakcie i najbliższych kilkunastu dniach cos sie wykluje. Bedę musiała tylko poprosić jakąś dobrą ciocię dogomaniaczkę z wrocka o transport dla dziewczyn ze Strazy. Musi się udać
Na Szkielecika poluję, jak upoluje to go bedę łapać i może uda się go umiescic w leczniczy we wrocławiu. Tyle że On się nie pojawia i to mnie martwi:placz:

weź ze sobą coś aromatycznego na łapanie: ugotowanego kurczaczka-w pudełko sobie schowaj, smycz, szelki (bo z obroży się może uwolnic), palmera nie ma (i tak na starą by się nadał:diabloti:)
Jak z Dziubą to nie martw się-konkretna dziewczyna zniej.
Weź też ze sobą aparat fotograficzny.

Posted

Aparat mam w pogotowiu i szelki ze smyczą na chłopaka. Oby tylko sie pojawił, zanim bedzie za późno.Dobrze że nie ma takiego strasznego chłodu na dworze.

Posted

Dziś znów latały koło śmietnika jakieś dwa nowe psiaki. Jesen sznaucero ponowaty czarny. Młody i żywiołowy. Drugi biały w czarno rude łateczki. Albo "nowe" podrzutki albo nawiały od staruchy.Jutro popytam, powęszę. Zostawiłam im suchą karmę i wodę. Mam oko na nie!