Edi100 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Napisałam do Arki, bo ta cioteczka mocno władna:) Ale przyznam że ja jestem mocno zdruzgotana...:( Quote
Edi100 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Własnie dzwoniłam do tego weta, zeby zaptać co sie dzieje i jak pies. Dowiedziałam się tez że to zgłosił jakiś Pan który tego piesia zobaczył:( Co bedzie dalej, nie wiem:( Pan wet ma mnie poinformować jak coś się wykluje:( Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Warto byłoby przenieść ten wątek z powrotem na PWP. Tu jednak zbyt mało osób zagląda... Quote
basia0607 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Warunki życia tych psów oprócz Ciebie widzą jeszcze 2 osoby , to już coś. Wykorzystaj to ! Ja bym napisała pismo na Policje ! Nic nie zaszkodzi, moze szybko zaiterweniują , masz prawo pojechać z nimi i wszystko zobaczyć !Porozmawaiaj z panem, ktory widzial tego psa, moze przyłączy sie do Ciebie ? Tak bym chciala aby nasza maleńka żyła ! Z Arką dobry pomyśl ! Watek trzeba przenieść !!! Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jak sytuacja? Arka coś pomoże w działaniach? No i wątek trza przenieść!!! Quote
enia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nie wiem , a może tytuł trzeba zmienić, Edi potrzebuje pomocy! to niepojete żeby ze starą kolekcjonerką psów która sie nad nimi ewidentnie znęca nikt sobie nie dał rady. A gmina musi mieć z jakimś schronem umowe podpisaną zdaje sie...... Quote
Goldek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Może napisać coś do jakiegoś moda... Przecież tu zagląda b. mało osób a jak wątek będzie tutaj to będzie sugerowało że wszystkie psy już ten tego... A przecież nic nie jest pewne... Malutka może sie odnaleźć... Psy na pewno można uratować... Akcja MUSI się odbyć! Edi, co ustaliłaś z Arką? Są jakieś informacje? AKCJA MUSI SIĘ ODBYĆ I MUSI TRWAĆ! Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Podniosę do góry!!! Ten wątek trzeba przenieść i zmienić tytuł!!! Quote
Edi100 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 enia napisał(a):Nie wiem , a może tytuł trzeba zmienić, Edi potrzebuje pomocy! to niepojete żeby ze starą kolekcjonerką psów która sie nad nimi ewidentnie znęca nikt sobie nie dał rady. A gmina musi mieć z jakimś schronem umowe podpisaną zdaje sie...... Umowy żadnej nie ma:( Quote
Edi100 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Goldek napisał(a):Może napisać coś do jakiegoś moda... Przecież tu zagląda b. mało osób a jak wątek będzie tutaj to będzie sugerowało że wszystkie psy już ten tego... A przecież nic nie jest pewne... Malutka może sie odnaleźć... Psy na pewno można uratować... Akcja MUSI się odbyć! Edi, co ustaliłaś z Arką? Są jakieś informacje? AKCJA MUSI SIĘ ODBYĆ I MUSI TRWAĆ! Niestety nie mam nowych wiadomości:( Ps - na moim balkonie zamieszkał nowy kotek. Wskakuje sobie na nocki. Mam dwa takie podopieczne, które jak mnie widzą to się kladą i turlają. Ciekawe co takie zachowanie oznacza? Quote
malagos Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Mnie to sie skojarzyło z kocia rujką :shake: TYeraz taka pogoda, ze nawet te dzikawe koty mają ruję "nie w marcu" .... Quote
Edi100 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 malagos napisał(a):Mnie to sie skojarzyło z kocia rujką :shake: TYeraz taka pogoda, ze nawet te dzikawe koty mają ruję "nie w marcu" .... Ano to chłopak. Dzikus był straszny i chuuuuuuuuuuuuuuuudy że ło matko.Karmie go od jesieni i teraz jak idęz jedzeniem to ten na plecy i kołami do góry. Kompletnie nie wiem co chce mi powiedzieć ten Białas? Quote
Edi100 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 basia0607 napisał(a):Edii, nie odpuszczaj !!! Nie nie! Poznałam na dogo ElzaMilicz ( Milicz to niecałe 30 km odemnie) mamy się spotkac. Cioteczki w Miliczu mocno działają. Podpytam i może cosik razem wymyślimy!Mam taką nadzieję. Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Edi100 napisał(a):Niestety nie mam nowych wiadomości:( Ps - na moim balkonie zamieszkał nowy kotek. Wskakuje sobie na nocki. Mam dwa takie podopieczne, które jak mnie widzą to się kladą i turlają. Ciekawe co takie zachowanie oznacza? Moje koty się turlają, jak się cieszą. W ten sposób pokazują radość i szczęcie. Tak wyczytałam w książce. Quote
Edi100 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Moje koty się turlają, jak się cieszą. W ten sposób pokazują radość i szczęcie. Tak wyczytałam w książce. Czyli że mnie lubią:) Chłopak ( biły z centką na grzbiecie) mieszka w budzie w sianku na moim balkonie, bo mieszkam na parterze w bloku to sobie chłopak wskakuje. Dziewczynka biało-szara spi na dworze ale jest bardzo miziasta. Szukam im domku:p Zrobię foteczki:) Quote
MagYa^^ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Edi, wlasnie wygrzebalam twoj watek w gaszczu innych nieszczesc .. A prosilas o pomoc Wroclawska Straz dla Zwierzat? A moze latwiej zrobic bazarek i wynajac platnego mord..ę na babsztyla? Szlag ja trafi i bedzie spokoj... Albo jakiegos Pawulonu jej wstrzyknac, albo nie wiem... Quote
Edi100 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 MagYa^^ napisał(a):Edi, wlasnie wygrzebalam twoj watek w gaszczu innych nieszczesc .. A prosilas o pomoc Wroclawska Straz dla Zwierzat? A moze latwiej zrobic bazarek i wynajac platnego mord..ę na babsztyla? Szlag ja trafi i bedzie spokoj... Albo jakiegos Pawulonu jej wstrzyknac, albo nie wiem... Straz wie. A baby nie chcę mieć na sumieniu.... Jeszcze będzie mnie straszyć:angryy:z za światów..... Quote
MagYa^^ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 i co Wroclawska SdZ na to???? a baba moze nawiedzac mnie... Quote
Edi100 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 MagYa^^ napisał(a):i co Wroclawska SdZ na to???? a baba moze nawiedzac mnie... Dziuba jak będzie mogła to przyjadą. MagYa, zapraszam do Żmigrodu:evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Edi... Ty mnie tak nie zachecaj, ja mam dosyc nieszczesc w swojej wsi.. i musze przyznac, ze Wroclawska SdZ dziala tutaj cuda (naszczescie mozna pozostac inkoguto..).. bo donosze jak tylko widze, jak ludzie zaczynaja przeginac..!!! Moj wujek ostatnio stwierdzil, ze mnie nalezy sie bac! :diabloti: Quote
Edi100 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 MagYa^^ napisał(a):Edi... Ty mnie tak nie zachecaj, ja mam dosyc nieszczesc w swojej wsi.. i musze przyznac, ze Wroclawska SdZ dziala tutaj cuda (naszczescie mozna pozostac inkoguto..).. bo donosze jak tylko widze, jak ludzie zaczynaja przeginac..!!! Moj wojek ostatnio stwierdzil, ze mnie nalezy sie bac! :diabloti: Zaproszenie aktualne:evil_lol: Ja nie jestem inkognito i tu problem.... Quote
Dinka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jak tam Edi? Przepraszam, ze tak rzadko zagladam, ale jakos tak wyszlo... Nie ma wiadomosci o małej? Bardzo malo osob tu zaglada, ale i tak wiecej niz wczesniej... Baba nie bedzie nawiedziać, bo sama bedzie nawiedzana (moze nawt w piekle) sprobuj zlozyc to pismo czy cos... Przeciez psom trzeba pomoc.. Strasznie mi przykro, ze sama nie moge pomoc, ale przynajmniej moge cie wspierac... Quote
Edi100 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Na dzień dziesiejszy wiem, że najlepiej ( najskuteczniej ) było by gdyby jakaś organizacja napisała pismo w tej sprawie do Gminy.Pismo w sprawie powstania azylu. Quote
Recommended Posts