Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]Berek Córeczko :multi::multi::multi::loveu: Oj jak mi ciężko dziś wziąc na rozruch :razz::razz:...Ozzy jeszcze w wyrku :roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek Córeczko :multi::multi::multi::loveu: Oj jak mi ciężko dziś wziąc na rozruch :razz::razz:...Ozzy jeszcze w wyrku :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Krosiu tyż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czesć Zonkilko -uciekaj do tej szkoły tylko ostrożnie na pasach ;)[/FONT] [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::loveu: dzisiaj byłam grzeczna, nikt mi mandatami nie groził :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='agbar']dzien dobry...widzialam jakies wyuzdane foty:roll: [FONT=Georgia]Witaj :loveu: :multi::multi:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek Córeczko :multi::multi::multi::loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]Hej Mamciu :multi::multi::multi: :loveu: [/FONT][FONT=Arial] Oj jak mi ciężko dziś wziąc na rozruch :razz::razz:...Ozzy jeszcze w wyrku :roll:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Krosiu tyż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='tygra']o to dziwne moje sucze też kimają [FONT=Georgia]Salsa też kima długo...ja wstaje to ona też, zabieram ją na dwór i od razu z dworu wskakuje do łóżka na którym śpi mój kuzyn i z nim śpi a ja sobie muszę iść do szkoły :roll::roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Pimpek']Witanko! :multi: [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::multi: **** zbieram się właśnie do kuzynki fryzjerki...zrobi mi ładny balejaż ;) więc jak wrócę to się Wam może pokarzę :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] zbieram się właśnie do kuzynki fryzjerki...zrobi mi ładny balejaż ;) więc jak wrócę to się Wam pokarzę :evil_lol::evil_lol: [/FONT] jupi jupi juz sie doczekac nie moge:multi::multi::evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Century Gothic]pa żonkilko znikam! Bede jutro:loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Czekam na cię w tym moim Jaworznie - tylko połóż się wcześniej co byś zdążyła:evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='evaxon']jupi jupi juz sie doczekac nie moge:multi::multi::evil_lol: [FONT=Georgia]dzisiaj jednak nie pokażę bo jestem strasznie głodna, muszę iść z psem i ogólnie zaraz spadam z kompa :roll: ale jutro będą moje nowe włosy :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]pa żonkilko znikam! Bede jutro:loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Czekam na cię w tym moim Jaworznie - tylko połóż się wcześniej co byś zdążyła:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]to do jutra :multi::multi: oki...mam nadzieję że dotrę do tego Jaworzna :loveu: :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
basia2202 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bry :loveu: jak tam Twa tancerka bezwstydnica? :eviltong: :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Łooo mamuniu to mnie tu jeszcze dzisiaj nie było:crazyeye:. Wybacz Żonkilko ale gapa ze mnie :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='basia2202']bry :loveu: jak tam Twa tancerka bezwstydnica? :eviltong: :evil_lol: [FONT=Georgia]cześć Basiu :loveu::loveu: :multi::multi: tancereczka ma się bardzo dobrze...tutaj mi nie pozwala nic zrobić bo bawić się jej chce :evil_lol: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Łooo mamuniu to mnie tu jeszcze dzisiaj nie było:crazyeye:. Wybacz Żonkilko ale gapa ze mnie :cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]wybaczam :) ale żeby mi było to ostatni raz :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Basiu :loveu::loveu: :multi::multi: tancereczka ma się bardzo dobrze...tutaj mi nie pozwala nic zrobić bo bawić się jej chce :evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]wybaczam :) ale żeby mi było to ostatni raz :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::multi::loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]ostatni obiecuje:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pimpek']Kolejne witanko :evil_lol: Co u was? :D[FONT=Century Gothic]Znikła - może ogląda det. Monka w tv :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ostatni obiecuje:diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]:) oka :evil_lol:[/FONT] [quote name='Pimpek']Kolejne witanko :evil_lol: Co u was? :D [FONT=Georgia]:) witam [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Znikła - może ogląda det. Monka w tv :evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]nie lubię go :eviltong: spałam i czekałam aż moja mama wróci z zebrania :roll: wrr [/FONT] Quote
e.v.a Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 nooo dzis jest jutrooo:diabloti: poka poka włowy Quote
jonQuilla Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='evaxon']nooo dzis jest jutrooo:diabloti: poka poka włowy [FONT=Georgia]uhh...faktycznie, zapomniałam :oops: [/FONT] Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nie no!:cool3: Uszanowanko, fryz pierwsza klasa :D Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ..moja córcia ma nowy kolorek ;) ładniutko :p http://img162.imageshack.us/img162/8152/dsc04848pp8.jpg A ja nie byłam na zebraniu a na zakupach :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
e.v.a Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 noo ujdzie w tłoku ... ten tego balejage:roll::roll: :diabloti: Quote
Paula Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Fajny kolorek, podoba mi się :) Witanko wieczorne :loveu: Quote
AśkaK Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 I ja się witam pasemkowy Żonkilku!:lol: Fajne włoski.:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Pimpek']Nie no!:cool3: Uszanowanko, fryz pierwsza klasa :D [quote name='tygra']o jakie ładne włoski :) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi:wow ..moja córcia ma nowy kolorek ;) ładniutko :p[/FONT] [quote name='evaxon']noo ujdzie w tłoku ... ten tego balejage:roll: :diabloti: [quote name='Paula_']Fajny kolorek, podoba mi się :) [quote name='AśkaK']I ja się witam pasemkowy Żonkilku!:lol: Fajne włoski.:loveu: [FONT=Georgia]dzięki :) :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] A ja nie byłam na zebraniu a na zakupach :angryy::angryy::angryy:[/FONT] [FONT=Georgia]zakupoholizm? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WITAM WSZYSTKICH :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts