jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wstawaj już bo ciekawa jestem! :siara: No wstawa!:diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Ogólnie bawiłam się dobrze ale organizacja poległa już na wstępie przy polonezie :roll: Puścili muzykę od walca i koleżanka nie wiedziała jak ma iść bo rytmu nie mogła złapać...w końcu poszła ale każdy szedł inaczej. Mieliśmy dość długi układ a w połowie muzyka się skończyła....a babka z wf'u zapewniała że muzyka będzie leciała non stop. Tańczyły 4 klasy, każda inny układ i wszystkim w połowie muzyka się kończyła. Papu beznadziejne i głodna byłam...a jak już wnieśli jakąś dobrą sałatkę to ja nałożyłam sobie na talerz, trochę zjadłam i mi pająk na talerz wszedł. Krzyku narobiłam i prawie się poryczałam...mam fobie. Dj puszczał muzykę fajną to nauczyciele stwierdzili że nie chcą tego słuchać i zażyczyli sobie samych weselnych utworów...nie żebym miała coś przeciwko...ale co za dużo to nie zdrowo. Na szczęście później zaczął znów przeplatać. Jak dla mnie "już za rok matura" to standardowa piosenka na studniówce a on puścił ją około 2 pierwszy raz. Zresztą po 2 wszyscy zaczęli się już zwijać bo nudno było. Nie przygotował nikt jakiegoś występu dla nauczycieli itd...przez co na początku 2 godziny bezczynnie siedzieliśmy na dupach i się nudziliśmy. Inaczej sobie wyobrażałam tą studniówkę...co nie zmienia faktu że miło było potańczyć z ludźmi z klasy :) ale potańczyć równie dobrze mogliśmy na imprezie jakiejś (taniej by wyszło) ;) wiem wiem że narzekam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: CZEŚĆ :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 witanko :) nie zazdroszcze takiej 100dniowki :P ja maialam fajna :p Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i prawie się posikałam czytając o polonezie w rytmie walca :roflt: Opowieśc jak z Mikołajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czytałam Tz-towi ..też się mu podobało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='evaxon']witanko :) nie zazdroszcze takiej 100dniowki :P ja maialam fajna :p [FONT=Georgia]cześć :) :multi: za karę więcej na studniówkę nie pójdę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i prawie się posikałam czytając o polonezie w rytmie walca :roflt: Opowieśc jak z Mikołajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czytałam Tz-towi ..też się mu podobało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]:) :evil_lol: thaa...zostanę powieściopisarką ;) :evil_lol::evil_lol: szkoda że nie puścili JESTEŚ SZALONA do tego poloneza :evil_lol: wtedy to ja bym wyskoczyła na parkiet, który był holem i bym wymyśliła własnego poloneza...z pewnością wyszedłby lepiej :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [FONT=Georgia]kilka zdjęć z dzisiejszego ranka...telefonem, dlatego jakość nie najlepsza :) [/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Century Gothic]hahahaha faktycznie - to tzreba być z You Can Dance żeby zatańczyć poloneza do muzyki walca.... hahahahaha. :lol:Atak paniki był jak najbardziej uzasadniony w 100 % - rozumiem cię :cool1: Ale gdyby było tak gładko i sztampowo to byś pewnie nie zapamiętała tej studniówki a tak to ty jej nigdy nie zapomnisz :evil_lol: Żonkilka ja nie wiedziałam że ty masz jamnika :eviltong: http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hahahaha faktycznie - to tzreba być z You Can Dance żeby zatańczyć poloneza do muzyki walca.... hahahahaha. :lol:Atak paniki był jak najbardziej uzasadniony w 100 % - rozumiem cię :cool1: Ale gdyby było tak gładko i sztampowo to byś pewnie nie zapamiętała tej studniówki a tak to ty jej nigdy nie zapomnisz :evil_lol: [FONT=Georgia]ja nie densiłam poloneza więc mi to tam nie robiło...ale koleżanki, które chodziły na próby itd to były wkurzone że tak poszło :eviltong:[/FONT] Żonkilka ja nie wiedziałam że ty masz jamnika :eviltong: http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg [/FONT] [FONT=Georgia]ja też nie....ale Salsa to York, ma coś z Shar Peia więc możliwe że z Jamnika też :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja też nie....ale Salsa to York, ma coś z Shar Peia więc możliwe że z Jamnika też :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Toż to jakaś krzyżówka :eviltong: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Toż to jakaś krzyżówka :eviltong: [/FONT] [FONT=Georgia]a mówili że biorę yorka rasowego tylko że bez papierów ;):grin:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Arial]Super baner , super avatar i super fotaska http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Super baner , super avatar i super fotaska http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]a na fotce super chuderlaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a na fotce super chuderlaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]......atletka .......:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]......atletka .......:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]jak zwał tak zwał :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jak zwał tak zwał :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]zawsze to inaczej brzmi ;)[/FONT] Quote
Pimpek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witanko! :multi: No nie zazdroszczę tej studniówki :shake: Fajny avek :lol: http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg Jakie przeciąganko :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zawsze to inaczej brzmi ;)[/FONT] [FONT=Georgia]racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: filigranowa sunia :) :loveu: o bardzo kobiecej linii ;) [/FONT] [quote name='Pimpek']Witanko! :multi: No nie zazdroszczę tej studniówki :shake: [FONT=Georgia]ja też ;) Cześć :multi::multi::multi::loveu: [/FONT] Fajny avek :lol: [FONT=Georgia]:loveu: kuje ;)[/FONT] Quote
diabelkowa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 haha u Kuby na studniowce polowa sie zatrula bograczem dlatego ja nie jadlam tylko wcinalam smacznego dewolaja a fotki kreacji kaj ? Quote
mar....ka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 co za charcik http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg ---------------- propo studniówki, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, swoją studniówkę zapamietasz do końca życia:evil_lol:, nie ważne co się mówi, ważne, żeby się mówiło:diabloti: moja studniówka też była udana, o 6 wróciłam taksówką, bez z butów, bo tak mnie nogi bolały Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Ogólnie bawiłam się dobrze ale organizacja poległa już na wstępie przy polonezie :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]Puścili muzykę od walca i koleżanka nie wiedziała jak ma iść bo rytmu nie mogła złapać...w końcu poszła ale każdy szedł inaczej. Mieliśmy dość długi układ a w połowie muzyka się skończyła....a babka z wf'u zapewniała że muzyka będzie leciała non stop. Tańczyły 4 klasy, każda inny układ i wszystkim w połowie muzyka się kończyła.[/FONT] [FONT=Georgia]Papu beznadziejne i głodna byłam...a jak już wnieśli jakąś dobrą sałatkę to ja nałożyłam sobie na talerz, trochę zjadłam i mi pająk na talerz wszedł. Krzyku narobiłam i prawie się poryczałam...mam fobie.[/FONT] [FONT=Georgia]Dj puszczał muzykę fajną to nauczyciele stwierdzili że nie chcą tego słuchać i zażyczyli sobie samych weselnych utworów...nie żebym miała coś przeciwko...ale co za dużo to nie zdrowo. Na szczęście później zaczął znów przeplatać.[/FONT] [FONT=Georgia]Jak dla mnie "już za rok matura" to standardowa piosenka na studniówce a on puścił ją około 2 pierwszy raz.[/FONT] [FONT=Georgia]Zresztą po 2 wszyscy zaczęli się już zwijać bo nudno było.[/FONT] [FONT=Georgia]Nie przygotował nikt jakiegoś występu dla nauczycieli itd...przez co na początku 2 godziny bezczynnie siedzieliśmy na dupach i się nudziliśmy.[/FONT] [FONT=Georgia]Inaczej sobie wyobrażałam tą studniówkę...co nie zmienia faktu że miło było potańczyć z ludźmi z klasy :)[/FONT] [FONT=Georgia]ale potańczyć równie dobrze mogliśmy na imprezie jakiejś (taniej by wyszło) ;)[/FONT] [FONT=Georgia]wiem wiem że narzekam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]CZEŚĆ :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:[/FONT] hehehehe ale sie usmialam:evil_lol: moja studniowka byla udana a przy polonezie to mialam lzy wzruszenia w oczach.... byly tance ,hulanki, swawole...tez jak Majoka wyszlam bez butow i ponczoch bo jak tanczylam na boso to sie jakos hihi zepsuly:evil_lol: dzien dobry :multi: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a mówili że biorę yorka rasowego tylko że bez papierów ;):grin:[/FONT][FONT=Century Gothic] hahahahaha uwieżyłaś :evil_lol: a tak w ogóle to widzę że zmiany w image'u zaszły. Avek super ale tamten nochalek tyz mi się podobał :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]:hand: berek:multi::multi::multi:.....czy ty masz już córcia ferie :hmmmm: czy jeszcze nie :razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='diabelkowa']haha u Kuby na studniowce polowa sie zatrula bograczem dlatego ja nie jadlam tylko wcinalam smacznego dewolaja a fotki kreacji kaj ? [FONT=Georgia]jasneee....wódką żeście sie potruli ;) :evil_lol: zdjęcia jakieś dam później :) [/FONT] [quote name='majoka']co za charcik http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg ---------------- propo studniówki, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, swoją studniówkę zapamietasz do końca życia, nie ważne co się mówi, ważne, żeby się mówiło moja studniówka też była udana, o 6 wróciłam taksówką, bez z butów, bo tak mnie nogi bolały [FONT=Georgia]ja zdjęłam buty jak tańczyłam a później miałam problem z założeniem ich ;) a do dziś mnie bolą nogi jak chodzę i skurcze mnie łapią....nigdy więcej nie ubiore obcasów...to był mój pierwszy i ostatni raz !![/FONT] [quote name='agbar']hehehehe ale sie usmialam moja studniowka byla udana a przy polonezie to mialam lzy wzruszenia w oczach.... byly tance ,hulanki, swawole...tez jak Majoka wyszlam bez butow i ponczoch bo jak tanczylam na boso to sie jakos hihi zepsuly dzien dobry [FONT=Georgia]cześć :) :multi: swawola powiadasz? ;) gubienie pończoch i te sprawy...no no no ;) a taka grzeczna się wydajesz :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] hahahahaha uwieżyłaś :evil_lol: a tak w ogóle to widzę że zmiany w image'u zaszły. Avek super ale tamten nochalek tyz mi się podobał :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]uwierzyłam i nadal wierzę ;) :evil_lol: mi też nochal się podobał ale jest w podpisie więc żadna strata :eviltong: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: berek:multi:.....czy ty masz już córcia ferie :hmmmm: czy jeszcze nie :razz:[/FONT] [FONT=Georgia]Dobry Dzień :loveu::multi: tak mam od dzisiaj ferie :) :multi: 2 tygodnie obijania się ;) :loveu: kocham to! :multi: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja tez kocham jeszcze ladna pogoda sie zrobila i dlugi spacer z psem zaraz bedzie ;) Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='diabelkowa']ja tez kocham jeszcze ladna pogoda sie zrobila i dlugi spacer z psem zaraz bedzie ;) [FONT=Georgia]ja też chcę iść z Salsą na spacer zaraz ale ciekawe kiedy się zbiore ;) hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Ahhhhhhhhhh jak tu fajnnniiiieee :loveu: żonkilka dajno co do picia ino zimne bo jakoś sie ciepło zrobiło.:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts