Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]chłopak sachmy i w jednym ręku Bazylka a w drugim malutka hodowlana Elaine, która też już jest za TM.

Bazyla oraz obaj chłopcy Yshi...Teodor i Filip, który też już za TM.

Hmm...właściwie to zdecydowana większość szczurów z tamtego spotkania już odeszła.
Na palcach jednej ręki można by przeliczyć te które jeszcze żyją :( :shake: to nie jest fajne że szczurki tak szybko odchodzą
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]fajne scurki. Ja miałam myszki - kiedyś...kiedyś :loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]ja kiedyś miałam chomiki bo mama na myszy się nie chciała zgodzić :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja kiedyś miałam chomiki bo mama na myszy się nie chciała zgodzić :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Na myszy nie a na szcurcki tak? Hmmmmm - nie rozumiem:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Na myszy nie a na szcurcki tak? Hmmmmm - nie rozumiem:roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]to było jak jeszcze się nie potrafiłam mamie sprzeciwić :eviltong:
na szczury było NIE NIE NIE NIE NIE :) ale postawiłam ją przed faktem dokonanym i nie było odwrotu :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to było jak jeszcze się nie potrafiłam mamie sprzeciwić :eviltong:
na szczury było NIE NIE NIE NIE NIE :) ale postawiłam ją przed faktem dokonanym i nie było odwrotu :)
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]to ty ją gwałtem wzięłaś [/FONT]:cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:oops::oops: nie ma się z czego tak cieszyć bo to i tak stare zdjęcie :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
jak nie ma? :cool3: jeeest!! :multi:
chociaż troszkę wiem, jak wyglądasz;)
wcześniej byłaś dla mnie żonkilem :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Goździczku czuję się opuszczona :roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]wybacz miałam na 17 godzinę jazd a później o 21 kolejną godzinę (dziwnie ale inaczej nie dał rady mnie wcisnąć w grafik :razz:) no i po tej pierwszej godzinie od razu poszłam do koleżanki i u niej czekałam na drugą :)
wróciłam i polazłam z psem i tak zeszło do tej godziny :roll:
[/FONT]

[quote name='basia2202']jak nie ma? :cool3: jeeest!! :multi:
chociaż troszkę wiem, jak wyglądasz;)
wcześniej byłaś dla mnie żonkilem :evil_lol: :loveu:

[FONT=Georgia]przecież już dawałam moje zdjęcia i są też na naszej klasie ;) :evil_lol::evil_lol:
gdzie się nie spojrzeć tam się mnie widzi :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='evaxon']hej hejjj :multi::multi:

[FONT=Georgia]Cześć EFF :multi::multi:[/FONT]

[quote name='emdziolek']SIemANDerKO siOstrO:multi::multi::multi:

[FONT=Georgia]Siostrzyczka :loveu::loveu::loveu: witam :)

Właśnie wróciłam z wieczornego spaceru z Salsą...spotkałyśmy dziewczynkę z pięknym długowłosym ON'kiem...pieski spuściłyśmy i biegały po ulicy, którą mało samochodów nawet w dzień jeździ.
Salsa wybiegała się troszkę, przyszła do domu i padła :evil_lol::eviltong: wymęczyły się psiaki wzajemnie :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wybacz miałam na 17 godzinę jazd a później o 21 kolejną godzinę (dziwnie ale inaczej nie dał rady mnie wcisnąć w grafik :razz:) no i po tej pierwszej godzinie od razu poszłam do koleżanki i u niej czekałam na drugą :)
wróciłam i polazłam z psem i tak zeszło do tej godziny :roll:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No nie mam wyjścia -MUSZE CI WYBACZYć :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']http://img174.imageshack.us/img174/5192/87sr3.jpg

jakie urocze szczurki ....sama mialam taka bialo czarna dziewuche cholernir inteligentna ..koffana byla ...miala 3 lata jak odeszla dluugo cieszyla nas swoja obecnoascia ..ale ja juz chyba tutaj o tym gdzies pisalam hihihiihih

buzioleeeeeeeeeeeeeeee

[FONT=Georgia]Hej :multi: :loveu:

buziole dla Was też :loveu::loveu:

wspominałaś o swojej szczurzej panience ale tylko troszeczkę :)
szczurki ogólnie są cholernie inteligentne...za to je uwielbiam :loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='Paula_']Witanko Kwiatkowa :loveu: Ale fajne szczurze spotkanko :multi:

[FONT=Georgia]Cześć Paulinko :multi::multi: :loveu:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie mam wyjścia -MUSZE CI WYBACZYć :loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]:multi::multi::multi: a już się bałam że zrezygnujesz z Naszego wspólnego bloga ;) :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bereczek Córeńko :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]Hej Mamcia :loveu::loveu: :multi:[/FONT]

I jak jazdy ....bo ja zaciskam :kciuki: za zdany egzamin
[/FONT]

[FONT=Georgia]jazdy dobrze...tam jakieś małe błędy ale kto ich nie robi ;)
jak zwykle problem z zaparkowaniem równolegle do krawężnika :roll:
w poniedziałek mam 2h jazd i w środę kolejny egzamin...dzięki za kciuki :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]:multi::multi::multi: a już się bałam że zrezygnujesz z Naszego wspólnego bloga ;) [/FONT]

[FONT=Century Gothic]No coś ty nigdy! czuję się jak u siebie...... zachowuje się jak u siebie ..... tylko obowiazki nie moje :diabloti: Jaze bym mogla zrezygnować:lol: No chyba że mnie przegnasz :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty nigdy! czuję się jak u siebie...... zachowuje się jak u siebie ..... tylko obowiazki nie moje :diabloti: Jaze bym mogla zrezygnować:lol: No chyba że mnie przegnasz :roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]nie przegnam...bez obaw :) mam dobre i miętkie ;) serducho :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]na chwilkę tutaj wbiegam powiedzieć że poodwiedzam Was jutro :)
bo około 19 przyjeżdża po mnie autko i zabierają mnie do Gdyni na tą potańcówę, którą nazywają studniówką ;) :evil_lol::evil_lol:

jestem zagubiona nie wiem co mam robić :roll:
włosy ułożyłam, pomalowałam się i muszę przygotować sobie rzeczy, które zabieram...a kompletnie nie wiem co mam wziąć :placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]na chwilkę tutaj wbiegam powiedzieć że poodwiedzam Was jutro :)
bo około 19 przyjeżdża po mnie autko i zabierają mnie do Gdyni na tą potańcówę, którą nazywają studniówką ;) :evil_lol::evil_lol:

jestem zagubiona nie wiem co mam robić :roll:
włosy ułożyłam, pomalowałam się i muszę przygotować sobie rzeczy, które zabieram...a kompletnie nie wiem co mam wziąć :placz:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No jak to co: chusteczki , grzebyczek, malowidła co by się poprawić żumy do gucia ;) i co tam jeszcze chcesz.
Kochana szampańskiej imprezki ci życzę. Pamiętam moją studniówkę. Świetnie się bawiłam i tobie życzę tego samego. Czekam niecierpliwie na relację
[/FONT]
:lol: