Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No choćby avatraka i tytuł - skoro jestem u siebie to trza by mnie tam zamieścić:roll:. Chyba nie za dużo wymagam :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Georgia]dawaj propozycje na avatarka i tytuł :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dawaj propozycje na avatarka i tytuł :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Nie wiem jakiś taki melanż ty ja nasze piesy czy cóś a tytuł Przyszedł żonkil do Jabłuszka - hahaha:cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie wiem jakiś taki melanż ty ja nasze piesy czy cóś a tytuł Przyszedł żonkil do Jabłuszka - hahaha:cool3:[/FONT]

[FONT=Georgia]mówisz i masz :) :evil_lol::evil_lol: [/FONT]

Posted

a wiec jestem bo dawno mnie tu nie bylo

ja tez zmienilam kolor wlosow ;)

co do zdjec ten wodospad pomylilam ze zwlokami owinietymi w folie

wiewiora ma fajne oczy

a co to za pies nie salsowaty tu ? co pominelam?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow córcia jakie super fotaski :loveu::loveu:

dotarłam ....ciekawam czy na zawsze :cool1:
[/FONT]

[FONT=Georgia]:loveu::loveu: no baa...super bo super wypad miałyśmy z koleżanką :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to nie gadaj ino dawaj! :cool3:[/FONT]

[FONT=Georgia]no kurde przecież zmieniłam tytuł blogasa a mój podpis też się zmienił...otwórz oczy kochaniutka :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='diabelkowa']

co do zdjec ten wodospad pomylilam ze zwlokami owinietymi w folie

[FONT=Georgia]hmm...nie zdarzyło mi się jeszcze owijać zwłok w folie ale jakby co to dam zdjęcia :evil_lol::evil_lol: ;)[/FONT]

a co to za pies nie salsowaty tu ? co pominelam?

[FONT=Georgia]gdzie? :)
w moim podpisie? :)
no jak to co to za pies...Kronos Jabłkowej :loveu::loveu:
bo ona się tutaj czuje jak u siebie więc wprowadziłam małe zmiany specjalnie dla niej a ona ślepa i nie widzi albo nie chce widzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na 19 mam jazdy :) hyh...po dość długiej przerwie znów za kółeczko i będę drajwożyć :)
trzymajcie kciuki żeby przez przypadek nikt mi się w koła nie wkręcił ;) :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]no kurde przecież zmieniłam tytuł blogasa a mój podpis też się zmienił...otwórz oczy kochaniutka :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]No kurde widze ale jak to pisałam to jeszcze nie było:diabloti:

A tak poza tym to podobuje mnie się :grins: goździczku ty mój koffany:loveu:
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Georgia]gdzie? :)
w moim podpisie? :)
no jak to co to za pies...Kronos Jabłkowej :loveu::loveu:
bo ona się tutaj czuje jak u siebie więc wprowadziłam małe zmiany specjalnie dla niej a ona ślepa i nie widzi albo nie chce widzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Widzi widzi -wszystko widzi ino jeszcze nie zdążyła podziękować :loveu::loveu:[/FONT]

na 19 mam jazdy :) hyh...po dość długiej przerwie znów za kółeczko i będę drajwożyć :)
trzymajcie kciuki żeby przez przypadek nikt mi się w koła nie wkręcił ;) :eviltong:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]oooo to w gdańsku już pozakładali gumowe słupki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]No kurde widze ale jak to pisałam to jeszcze nie było:diabloti:

A tak poza tym to podobuje mnie się :grins: goździczku ty mój koffany:loveu:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic][FONT=Georgia]a no to zwracam honor ;)[FONT=Century Gothic] :loveu: :evil_lol::evil_lol:
[FONT=Georgia]bardzo mnie cieszy Twoje zadowolenie :evil_lol:[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT][/FONT]
[FONT=Century Gothic]oooo to w gdańsku już pozakładali gumowe słupki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]od kiedy zaczęłam robić prawko to pozamieniali słupki na gumowe...także już dawno, dawno temu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Faaaajny podpisik - koffana moja żonkila :loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]:loveu::loveu: starałam się :evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam się porządzić - u siebie jezdem w końcu :eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]masz do tego 100% prawo :) :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='diabelkowa']no niezle sie porobilo mam nadzieje ze mi nikt nie ukradnie mojej galerii bo nie bede sie w stanie obronic:evil_lol:

[FONT=Georgia]ale Jabol-łonka nie ukradła mojej galerii...się zadomowiła tutaj tylko :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

ty pewnie już w szkole

a moja latorośl.........:mad::mad::mad: od dzisiaj ma szlabana.................... bo znowu nie wstało do szkoły..................i ma peszka:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Witanko Córcia :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:

Coś mam się zepsuła z wstawaniem :roll::oops:....ciężko mi się zwlec z wyra przed 8 ...ale zacznę nad sobą pracowac bo potem nie mogę nadgonic zaległości na blogaskach :cool1:

FERIE :multi::multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='diabelkowa']no niezle sie porobilo mam nadzieje ze mi nikt nie ukradnie mojej galerii bo nie bede sie w stanie obronic:evil_lol: [FONT=Century Gothic]ja nie ukradłam :shake: żonkilka po prostu wspaniałomyślnie się ze mną podzieliła swoją[/FONT] :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale Jabol-łonka nie ukradła mojej galerii...się zadomowiła tutaj tylko :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Otóż to - lepiej bym tego nie ujęła.:p

Hej goździczku :loveu: ucz się pilnie ja tu wszystkiego przypilnuje:grins:
[/FONT]

Posted

witanko żonkilowa :multi:
czemu nie ma Salsusi na fotuszkach? :placz:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]o boże a ja myślałam że Zuza to do mnie pisała, Pomyliłam blogaski heheheheh nie mogę:evil_lol::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] ale jazda.Myślałam że u siebie jestem :lol: Sory żonkilka [/FONT]
oj.... piło się różne dziwne rzeczy :roll: :diabloti:
i się komóreczki szare pozaplątywały :evil_lol:

a co to to? :cool1:
aa.. woda.. już kumam gdzie to:)
http://img512.imageshack.us/img512/3058/dsc04859so0.jpg
w ogóle to uwielbiam park oliwski:) byłam nie raz...;)

Posted

[quote name='basia2202']

[FONT=Century Gothic]Ojojoj że trochę fioletowe -to od razu dziwne?[/FONT][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']ty pewnie już w szkole

a moja latorośl......... od dzisiaj ma szlabana.................... bo znowu nie wstało do szkoły..................i ma peszka

[FONT=Georgia]Witam :multi:

uhh ale z Ciebie groźna mamunia :)
ja dzisiaj byłam na dwóch polskich...potem mieliśmy 2 godziny próby poloneza...ja nie tańcze ale poszłam a co ;) i następnie nikt już na ostatnie 4 lekcje nie poszedł :evil_lol:

[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko Córcia

Coś mam się zepsuła z wstawaniem ....ciężko mi się zwlec z wyra przed 8 ...ale zacznę nad sobą pracowac bo potem nie mogę nadgonic zaległości na blogaskach

FERIE
[/FONT]

[FONT=Georgia]Cześć Mamuniu :multi:

mi też...odziedziczyłam coś po Tobie :evil_lol:
zawsze budzik przestawiam 10 tysięcy razy zanim wstanę i często przez to nie ma mnie na pierwszych lekcjach :oops:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja nie ukradłam żonkilka po prostu wspaniałomyślnie się ze mną podzieliła swoją[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Otóż to - lepiej bym tego nie ujęła.

[FONT=Georgia]my działamy jak jedna fajna instytucja :evil_lol: :loveu:[/FONT]

Hej goździczku ucz się pilnie ja tu wszystkiego przypilnuje
[/FONT]

[FONT=Georgia]kochana jesteś :loveu: wiem że mogę na Ciebie liczyć :)

[/FONT]
[quote name='agbar']sloneczne i cieple czesc ,zonkilku

[FONT=Georgia]miło że troszkę słoneczka mi tutaj wsadziłaś :loveu:

Cześć :multi::loveu:
[/FONT]

[quote name='basia2202']witanko żonkilowa
czemu nie ma Salsusi na fotuszkach?

[FONT=Georgia]Witam :loveu: :multi:

Salsy z nami nie było...bo spacer odbył się w ramach lekcji :oops:
[/FONT]

a co to to? :cool1:
aa.. woda.. już kumam gdzie to:)
http://img512.imageshack.us/img512/3058/dsc04859so0.jpg
w ogóle to uwielbiam park oliwski:) byłam nie raz...;)

[FONT=Georgia]to trzeba było wcześniej mówić...bym wysłała Ci po trochu z każdej roślinki :evil_lol:
ja też lubię ten park...ale rzadko tam bywam...ostatnio byłam dokładnie 26.08.06 ze szczurzomaniakami z forum :eviltong:
swoją drogą mam zdjęcia z tego spotkania i wrzucę zaraz
[/FONT]

[quote name='tygra']cześć
jaki fajowy podpisik - jabłuszko z żąkilką razem

[FONT=Georgia]cześć :multi: :loveu:

tworzymy fajny mix :evil_lol:

emoty cyknięte ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ooooo godździczu - fróciłaś :multi:
Ja tu stałam na straży porzadku :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Georgia]widzę i jestem Ci strasznie wdzięczna za to :loveu:

a tutaj fotki ze szczurzego spotkania :) z 23.08.06r. :loveu:
[SIZE=2]to właśnie na tym spotkaniu zaraziłam się miłością do albinosków...i już w listopadzie 2006r. trafiła do mnie Shiro :)
niestety na żadnym zdjęciu nie mam Aji

• , która przekonała mnie do czerwonych oczu :) ale mówię Wam była tak śliczna i duża że nie dało się w niej nie zakochać :loveu::loveu:

nawet możecie mnie zobaczyć :evil_lol::evil_lol: z Bazylką :) i Dewi w kieszeni oczywiście :)

Bazyla u sachmy na rękach :)
    sachma zajmuje się hodowlą szczurów rodowodowych --> hodowla Rat's Troop :)

Bazyla...futerko nie zdążyło jeszcze odrosnąć po martwicy i stąd ten goły placek u niej na ciałku :)

• [/FONT]
    [FONT=Georgia]Bazyla na pierwszym planie, na drugim Filip Yshi i gdzieś tam widać ogonej Dewi, która strasznie sie bała i nie wychodziła właściwie z kieszeni...dlatego nie ma jej na zdjęciach :roll:[/FONT]