Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

jeszcze raz cześć Jabolłonkowa :loveu: :multi::multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No cześć Goździczku , cześć :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dawno, dawno...rok temu to nie dawno kochana ;) możesz iść ze mną...będziesz miała najlepiej ubranego partnera/partnerkę na studniówce :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Rok?! Ach jak ja bym chciała żeby to bylo rok temu!:placz::lol: Niestety trzeba pomnożyć razy 5.:placz:

Też jestem ciekawa jak się podrywa "na szczura"..?:lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial]nie biznesłumen ino drobny ciułacz (nie mylić z drobnym ciulaczem):evil_lol:

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial]nie nawidze słowa X .... [/FONT]

[FONT=Georgia]może być ciułacz skoro tak wolisz :)
i postaram się słowa X nie używać w Twojej obecności :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No cześć Goździczku , cześć :loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć, cześć...znów się witamy :evil_lol: :multi:[/FONT]

[quote name='tygra']witam
ale u Was wesoło :)

[FONT=Georgia]cześć :multi::multi:
taka stypka dzisiaj wesoła :)
[/FONT]

[quote name='AśkaK']Rok?! Ach jak ja bym chciała żeby to bylo rok temu!:placz::lol: Niestety trzeba pomnożyć razy 5.:placz:

Też jestem ciekawa jak się podrywa "na szczura"..?:lol:

[FONT=Georgia]a tam bzdury gadasz...jakie razy 5...trzymaj wersje że rok przez całe życie !
[SIZE=2]
może ten podryw polegał na przebraniu się za szczura i wejściu do kanału ;) :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć mamuniu :loveu: :multi::multi:

Qba pewnie by poszedł jak ja bym miała iść z nim ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial]
a no widzisz ...nie miał z kim i nie idzie :razz::razz:
zresztą podzielili im studniówkę że mają po 3 klasy a on akurat ma qmpelstwo w innych :cool1:
Za moich czasów wcale nie było ...a komers na zakończenie LO miałam w szkole :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
a no widzisz ...nie miał z kim i nie idzie :razz::razz:
zresztą podzielili im studniówkę że mają po 3 klasy a on akurat ma qmpelstwo w innych :cool1:
Za moich czasów wcale nie było ...a komers na zakończenie LO miałam w szkole :roll:
[/FONT]

[FONT=Georgia]dla mnie głupotą jest robienie studniówek w hotelach itd :roll:
moja szkoła wybrała sobie hotel Nadmorski w Gdyni...nie usmiecha mi się jechać aż do Gdyni na studniówkę ale co zrobić.
Zresztą ten hotel dosyć drogi jest i ogólnie studniówka wyszła drogo i musieli robić cięcia w jedzeniu itd...żeby wyszło jak najmniej :shake:
a wszyscy nauczyciele mówią nam że sami wybraliśmy ten hotel...a prawda taka że jakaś trójeczka wybrała sobie wraz z jednym nauczycielem :roll:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]No własnie nabijanie kasy restauratorom , hotelarzom itp ....u nas mają tez w jakieś knajpce Bialy Domek :roll:...od mnie jakies 30 minut drogi samochodem jak są dobre warunki na drodze ...no i kupa kasy ...Kuba rozporządził sobie kasą po swojemu ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]No własnie nabijanie kasy restauratorom , hotelarzom itp ....u nas mają tez w jakieś knajpce Bialy Domek :roll:...od mnie jakies 30 minut drogi samochodem jak są dobre warunki na drodze ...no i kupa kasy ...Kuba rozporządził sobie kasą po swojemu ;)[/FONT]

[FONT=Georgia]ja też wolałabym dostać tą kase dla siebie :)
no ale koleżanki namawiały z klasy i ogólnie tak jakoś zapłaciłam zaliczkę a potem jak przemyślałam sprawę to lipa była zabrać zaliczkę...tak więc już machnęłam ręką :)
a mówiłam że u mnie w domu mozemy zrobić studniówkę i że ja mogę kręcić film, robić zdjęcia, puszczać muzykę i wszystko inne robić...studniówka wyszłaby rewelacyjnie i o wiele taniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wychowawca powiedział że ja zawsze muszę kombinować na około :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja też wolałabym dostać tą kase dla siebie :)
no ale koleżanki namawiały z klasy i ogólnie tak jakoś zapłaciłam zaliczkę a potem jak przemyślałam sprawę to lipa była zabrać zaliczkę...tak więc już machnęłam ręką :)
a mówiłam że u mnie w domu mozemy zrobić studniówkę i że ja mogę kręcić film, robić zdjęcia, puszczać muzykę i wszystko inne robić...studniówka wyszłaby rewelacyjnie i o wiele taniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wychowawca powiedział że ja zawsze muszę kombinować na około :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]taka skromna prywatka by wyszła :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial];)bardzo skromna :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] etam tylko jakieś200 osób? bardzo skromana - taka kameralna wręcz :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic] etam tylko jakieś200 osób? bardzo skromana - taka kameralna wręcz :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]no przecie znają się wszyscy ;)to prawie jak rodzina :evil_lol:...taka prawie w ścisłym ....barrrrdzo ścisłym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taka skromna prywatka by wyszła :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial];)bardzo skromna :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic] etam tylko jakieś200 osób? bardzo skromana - taka kameralna wręcz :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no przecie znają się wszyscy ;)to prawie jak rodzina :evil_lol:...taka prawie w ścisłym ....barrrrdzo ścisłym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]lubię takie cichutkie, małe domóweczki ;)
skromność i kameralność to moje drugie oblicze :) :evil_lol::evil_lol:

Alu, wyraziłabym się nieco dosłowniej...bardzo ściśniętym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale poloneza moglibyśmy zatańczyć na klatce schodowej...piękne zdjęcia wychodziłyby jakbyśmy densili schodząc ze schodów przyozdobionych serpentynami i balonami
[/FONT]
[FONT=Georgia]:evil_lol:

Ha :) wykopałam jakieś zdjęcie...chyba sprzed miesiąca :)
piękna sceneria ;) śmietnik :loveu::loveu:

a tutaj zdjęcia z wczoraj :)

i filmik z przed kilku dni :)

http://pl.youtube.com/watch?v=9qxJMs0z2ys
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no przecie znają się wszyscy ;)to prawie jak rodzina :evil_lol:...taka prawie w ścisłym ....barrrrdzo ścisłym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] no przy pyffku i chipsach :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic] no przy pyffku i chipsach :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]jeśli sobie przyniosą to będą mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wystarczy że ja wynajmę lokal, będę dj i kamerzystą !! :) :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='majoka']hej, śliczna ta Twoja Salsa!!!!Widzę, że tutaj nastrój studniówkowy, ja miałam studnówkę równo 10 lat temu, stara baba za mnie heheh

[FONT=Georgia]śliczna i bardzo upierdliwa...właśnie ładuje mi się na kolana bo jest ciekawa co tutaj piszecie na jej blogu :)

10 lat? to jesteś młodą laleczką jeszcze Kochana ;) i nawet mi nie próbuj myśleć inaczej :)

a ja zaraz śmigam na drinkowanie do koleżanki...kurde znów pije :shake: bez kitu chyba alkus ze mnie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Foty były foty i to na dodatek nie ze studniówki ino z domeczku i podwórka :multi::multi::multi:

a ja sie przyznam ....byłam raz w życiu na dyskotece:oops::oops::oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]

a ja sie przyznam ....byłam raz w życiu na dyskotece:oops::oops::oops:
[/FONT]

[FONT=Arial]a ja 2 razy..... rozliczyć sie z utargu z szefem który miał dyskoteke i bar rockowy- ja pracowałam of course w tym drugim :evil_lol::evil_lol: aaaaa.... i jeszcze jak Pawcio był sponsorem tattoo na dyskotece dla gościa z najlepszą dziarą ... takie tattoo party ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja 2 razy..... rozliczyć sie z utargu z szefem który miał dyskoteke i bar rockowy- ja pracowałam of course w tym drugim :evil_lol::evil_lol: aaaaa.... i jeszcze jak Pawcio był sponsorem tattoo na dyskotece dla gościa z najlepszą dziarą ... takie tattoo party ;)[/FONT]

[FONT=Arial]eeee no to ty prawie weteranka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]kto ja??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

:oops::oops::eviltong:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz tak pomyślałam .....:razz:[/FONT]