apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] jeszcze raz cześć Jabolłonkowa :loveu: :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No cześć Goździczku , cześć :loveu: [/FONT] Quote
AśkaK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dawno, dawno...rok temu to nie dawno kochana ;) możesz iść ze mną...będziesz miała najlepiej ubranego partnera/partnerkę na studniówce :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Rok?! Ach jak ja bym chciała żeby to bylo rok temu!:placz::lol: Niestety trzeba pomnożyć razy 5.:placz: Też jestem ciekawa jak się podrywa "na szczura"..?:lol: Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial]nie biznesłumen ino drobny ciułacz (nie mylić z drobnym ciulaczem):evil_lol: [/FONT][/FONT][FONT=Arial]nie nawidze słowa X .... [/FONT] [FONT=Georgia]może być ciułacz skoro tak wolisz :) i postaram się słowa X nie używać w Twojej obecności :evil_lol: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No cześć Goździczku , cześć :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]cześć, cześć...znów się witamy :evil_lol: :multi:[/FONT] [quote name='tygra']witam ale u Was wesoło :) [FONT=Georgia]cześć :multi::multi: taka stypka dzisiaj wesoła :) [/FONT] [quote name='AśkaK']Rok?! Ach jak ja bym chciała żeby to bylo rok temu!:placz::lol: Niestety trzeba pomnożyć razy 5.:placz: Też jestem ciekawa jak się podrywa "na szczura"..?:lol: [FONT=Georgia]a tam bzdury gadasz...jakie razy 5...trzymaj wersje że rok przez całe życie ! [SIZE=2] może ten podryw polegał na przebraniu się za szczura i wejściu do kanału ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć mamuniu :loveu: :multi::multi: Qba pewnie by poszedł jak ja bym miała iść z nim ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial] a no widzisz ...nie miał z kim i nie idzie :razz::razz: zresztą podzielili im studniówkę że mają po 3 klasy a on akurat ma qmpelstwo w innych :cool1: Za moich czasów wcale nie było ...a komers na zakończenie LO miałam w szkole :roll: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] a no widzisz ...nie miał z kim i nie idzie :razz::razz: zresztą podzielili im studniówkę że mają po 3 klasy a on akurat ma qmpelstwo w innych :cool1: Za moich czasów wcale nie było ...a komers na zakończenie LO miałam w szkole :roll: [/FONT] [FONT=Georgia]dla mnie głupotą jest robienie studniówek w hotelach itd :roll: moja szkoła wybrała sobie hotel Nadmorski w Gdyni...nie usmiecha mi się jechać aż do Gdyni na studniówkę ale co zrobić. Zresztą ten hotel dosyć drogi jest i ogólnie studniówka wyszła drogo i musieli robić cięcia w jedzeniu itd...żeby wyszło jak najmniej :shake: a wszyscy nauczyciele mówią nam że sami wybraliśmy ten hotel...a prawda taka że jakaś trójeczka wybrała sobie wraz z jednym nauczycielem :roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]No własnie nabijanie kasy restauratorom , hotelarzom itp ....u nas mają tez w jakieś knajpce Bialy Domek :roll:...od mnie jakies 30 minut drogi samochodem jak są dobre warunki na drodze ...no i kupa kasy ...Kuba rozporządził sobie kasą po swojemu ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]No własnie nabijanie kasy restauratorom , hotelarzom itp ....u nas mają tez w jakieś knajpce Bialy Domek :roll:...od mnie jakies 30 minut drogi samochodem jak są dobre warunki na drodze ...no i kupa kasy ...Kuba rozporządził sobie kasą po swojemu ;)[/FONT] [FONT=Georgia]ja też wolałabym dostać tą kase dla siebie :) no ale koleżanki namawiały z klasy i ogólnie tak jakoś zapłaciłam zaliczkę a potem jak przemyślałam sprawę to lipa była zabrać zaliczkę...tak więc już machnęłam ręką :) a mówiłam że u mnie w domu mozemy zrobić studniówkę i że ja mogę kręcić film, robić zdjęcia, puszczać muzykę i wszystko inne robić...studniówka wyszłaby rewelacyjnie i o wiele taniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wychowawca powiedział że ja zawsze muszę kombinować na około :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja też wolałabym dostać tą kase dla siebie :) no ale koleżanki namawiały z klasy i ogólnie tak jakoś zapłaciłam zaliczkę a potem jak przemyślałam sprawę to lipa była zabrać zaliczkę...tak więc już machnęłam ręką :) a mówiłam że u mnie w domu mozemy zrobić studniówkę i że ja mogę kręcić film, robić zdjęcia, puszczać muzykę i wszystko inne robić...studniówka wyszłaby rewelacyjnie i o wiele taniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wychowawca powiedział że ja zawsze muszę kombinować na około :evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]taka skromna prywatka by wyszła :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taka skromna prywatka by wyszła :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial];)bardzo skromna :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)bardzo skromna :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] etam tylko jakieś200 osób? bardzo skromana - taka kameralna wręcz :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] etam tylko jakieś200 osób? bardzo skromana - taka kameralna wręcz :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no przecie znają się wszyscy ;)to prawie jak rodzina :evil_lol:...taka prawie w ścisłym ....barrrrdzo ścisłym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taka skromna prywatka by wyszła :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)bardzo skromna :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] etam tylko jakieś200 osób? bardzo skromana - taka kameralna wręcz :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no przecie znają się wszyscy ;)to prawie jak rodzina :evil_lol:...taka prawie w ścisłym ....barrrrdzo ścisłym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]lubię takie cichutkie, małe domóweczki ;) skromność i kameralność to moje drugie oblicze :) :evil_lol::evil_lol: Alu, wyraziłabym się nieco dosłowniej...bardzo ściśniętym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale poloneza moglibyśmy zatańczyć na klatce schodowej...piękne zdjęcia wychodziłyby jakbyśmy densili schodząc ze schodów przyozdobionych serpentynami i balonami [/FONT][FONT=Georgia]:evil_lol: Ha :) wykopałam jakieś zdjęcie...chyba sprzed miesiąca :) piękna sceneria ;) śmietnik :loveu::loveu: a tutaj zdjęcia z wczoraj :) i filmik z przed kilku dni :) http://pl.youtube.com/watch?v=9qxJMs0z2ys [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no przecie znają się wszyscy ;)to prawie jak rodzina :evil_lol:...taka prawie w ścisłym ....barrrrdzo ścisłym gronie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] no przy pyffku i chipsach :evil_lol:[/FONT] Quote
mar....ka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hej, śliczna ta Twoja Salsa!!!!Widzę, że tutaj nastrój studniówkowy, ja miałam studnówkę równo 10 lat temu, stara baba za mnie heheh Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] no przy pyffku i chipsach :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]jeśli sobie przyniosą to będą mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wystarczy że ja wynajmę lokal, będę dj i kamerzystą !! :) :evil_lol: [/FONT] [quote name='majoka']hej, śliczna ta Twoja Salsa!!!!Widzę, że tutaj nastrój studniówkowy, ja miałam studnówkę równo 10 lat temu, stara baba za mnie heheh [FONT=Georgia]śliczna i bardzo upierdliwa...właśnie ładuje mi się na kolana bo jest ciekawa co tutaj piszecie na jej blogu :) 10 lat? to jesteś młodą laleczką jeszcze Kochana ;) i nawet mi nie próbuj myśleć inaczej :) a ja zaraz śmigam na drinkowanie do koleżanki...kurde znów pije :shake: bez kitu chyba alkus ze mnie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]a ja nie miałam studniówki :roll: i ffcale nie żałuje... i tak bym nie poszła na dyskomulską przytupówke w pięknej kreacji ;)[/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Miód malinka:loveu:[/FONT] http://img72.imageshack.us/img72/752/dsc04788ul7.jpg Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]Foty były foty i to na dodatek nie ze studniówki ino z domeczku i podwórka :multi::multi::multi: a ja sie przyznam ....byłam raz w życiu na dyskotece:oops::oops::oops: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] a ja sie przyznam ....byłam raz w życiu na dyskotece:oops::oops::oops: [/FONT] [FONT=Arial]a ja 2 razy..... rozliczyć sie z utargu z szefem który miał dyskoteke i bar rockowy- ja pracowałam of course w tym drugim :evil_lol::evil_lol: aaaaa.... i jeszcze jak Pawcio był sponsorem tattoo na dyskotece dla gościa z najlepszą dziarą ... takie tattoo party ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja 2 razy..... rozliczyć sie z utargu z szefem który miał dyskoteke i bar rockowy- ja pracowałam of course w tym drugim :evil_lol::evil_lol: aaaaa.... i jeszcze jak Pawcio był sponsorem tattoo na dyskotece dla gościa z najlepszą dziarą ... takie tattoo party ;)[/FONT] [FONT=Arial]eeee no to ty prawie weteranka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='tygra']jaka ona słodziutka :) [FONT=Arial]kto ja??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] :oops::oops::eviltong: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kto ja??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] :oops::oops::eviltong: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz tak pomyślałam .....:razz:[/FONT] Quote
tygra Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no ładnie :) Ty zapewne też ale miałam na myśli Salsę (tym razem) Quote
Recommended Posts