Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia] spałam i czekałam aż moja mama wróci z zebrania :roll: wrr
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]i co dooopa siwa :diabloti::cool3:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]uhh...faktycznie, zapomniałam :oops:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic]c[/FONT][FONT=Century Gothic]o odgapasz ode mnie?:cool1::diabloti::evil_lol:

No ładne włoski ładne - ale moje i tak ładniejsze :diabloti:
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Cześć Goździczku! Ja dzisiaj tak późno bo nasz duszpasterz mnie nawiedził. Ale żyje - wyszłam z tego cało. Bo ja to komandoska jestem. Przeżyje nawet w ekstremalnych warunkach :evil_lol:.
Wpadnij do mnie jak wrócisz z tej szkoły:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Goździczku! Ja dzisiaj tak późno bo nasz duszpasterz mnie nawiedził. Ale żyje - wyszłam z tego cało. Bo ja to komandoska jestem. Przeżyje nawet w ekstremalnych warunkach :evil_lol:.
[/FONT]

o 10 miałaś duszpasterza..............czy dopiero od Ciebie ...........wylazł:diabloti::diabloti::diabloti:

hej morderczy Dzonie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]i co dooopa siwa :diabloti::cool3:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic][FONT=Georgia]niee...ale mało brakowało i byłaby :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]c[/FONT][FONT=Century Gothic]o odgapasz ode mnie?:cool1::diabloti::evil_lol:

[FONT=Georgia]nie odgapiam :roll:
ja zawsze takie miałam zanim zrobiłam sobie na wakacje biało czerwone włosy :evil_lol: później musiałam stopniowo wrócić do formy wcześniejszej :)
[/FONT]
No ładne włoski ładne - ale moje i tak ładniejsze :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Georgia]nie masz ładniejszych :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Goździczku! Ja dzisiaj tak późno bo nasz duszpasterz mnie nawiedził. Ale żyje - wyszłam z tego cało. Bo ja to komandoska jestem. Przeżyje nawet w ekstremalnych warunkach :evil_lol:.
[/FONT]

[FONT=Georgia]wiesz dobrze że i bez tego zachęcania mnie bym do Ciebie wpadła ;) :loveu:
[/FONT]

[quote name='BeaC']
hej morderczy Dzonie:diabloti:

[FONT=Georgia]cześć :) :evil_lol: :loveu:[/FONT]

[quote name='Martinee']witamy witamy fajne włosy

[FONT=Georgia]witam i dziękuje :multi::multi:[/FONT]

[quote name='Mi.']heeeeej:loveu:

[FONT=Georgia]Hej :) :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj Żonkilko grabisz sobie :mad:- ja mam ładniejsze i bez dyskusji. :pSłuchaj starszych :grins:[/FONT]

[FONT=Georgia]thaaa...nie będę słuchać starszych :eviltong::eviltong::eviltong:
ja mam ładniejsze i koniec kropka ;) :evil_lol::evil_lol: :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]thaaa...nie będę słuchać starszych :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]phhhi chciała byś :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj Żonkilko grabisz sobie :mad:- ja mam ładniejsze i bez dyskusji. :pSłuchaj starszych :grins:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]thaaa...nie będę słuchać starszych :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

...............nic sie nie dzieje

zupełnie nic:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']...............nic sie nie dzieje

[FONT=Century Gothic]A ty co się wtrancasz he:cool3: poka no twoje loki to pogadamy :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]phhhi chciała byś :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]nie musze chcieć...mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple']
[quote name='BeaC']...............nic sie nie dzieje
[FONT=Century Gothic]
A ty co się wtrancasz he:cool3: poka no twoje loki to pogadamy :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]widzę że dzisiaj Ty jesteś agresywna...moja szkoła :diabloti::diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie musze chcieć...mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]marzenia.... te duze i te maleńkie [/FONT]
:eviltong:
[/FONT]

[FONT=Georgia]widzę że dzisiaj Ty jesteś agresywna...moja szkoła :diabloti::diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja no coś ty ja jak taka owieczka puchata, łagodność az bije no co ty :roll:[/FONT]

[quote name='basia2202']przyszłam do Cia z rewizytą;)
ale ino cześć powiedzieć :loveu:

wymiziaj tą, co to do go go się wybierała :evil_lol: :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Witam witam - cieszę się bardzo i wymiziam A czemu do gogo?[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']przyszłam do Cia z rewizytą;)
ale ino cześć powiedzieć :loveu:

wymiziaj tą, co to do go go się wybierała :evil_lol: :diabloti:

[FONT=Georgia]a no hej hej...spoko wymiziam zaraz po tym jak zrobi to Jabolłonkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]marzenia.... te duze i te maleńkie :eviltong:

[FONT=Georgia]w Twoim przypadku owszem ;) :loveu: :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]
Ja no coś ty ja jak taka owieczka puchata, łagodność az bije no co ty :roll:
[/FONT]

[FONT=Georgia]jasneee...też tak mówiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witam witam - cieszę się bardzo i wymiziam A czemu do gogo?[/FONT]

[FONT=Georgia]no jak to czemu...bo z podwiązką biegała :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a no hej hej...spoko wymiziam zaraz po tym jak zrobi to Jabolłonkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]no jak to czemu...bo z podwiązką biegała :) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]o boże a ja myślałam że Zuza to do mnie pisała, Pomyliłam blogaski heheheheh nie mogę:evil_lol::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] ale jazda.Myślałam że u siebie jestem :lol: Sory żonkilka [/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Z racji tego że psich zdjęć nie mam a z Parku Oliwskiego owszem to ku Waszemu zdziwieniu pokażę Wam zdjęcia skąd?

jasne że z Parku Oliwskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]o boże a ja myślałam że Zuza to do mnie pisała, Pomyliłam blogaski heheheheh nie mogę:evil_lol::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] ale jazda.Myślałam że u siebie jestem :lol: Sory żonkilka [/FONT]

[FONT=Georgia]:roflt::roflt::roflt:hahaha...nie no spoko nie soraj mi tam bardzo miło że czujesz się u Nas jak u Siebie :) :loveu::loveu::loveu: :evil_lol:
swoją drogą...udana jesteś :) hehe

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Z racji tego że psich zdjęć nie mam a z Parku Oliwskiego owszem to ku Waszemu zdziwieniu pokażę Wam zdjęcia skąd?

jasne że z Parku Oliwskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Łaaadnie tam u was - a u nas to tylko takie byle jakie "a'la parki"są z lumpami od wina na ławeczkach :roll::cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Łaaadnie tam u was - a u nas to tylko takie byle jakie "a'la parki"są z lumpami od wina na ławeczkach :roll::cool1:[/FONT]

[FONT=Georgia]u nas właściwie też...Oliwski to jedyny taki duży z ładnie przyciętymi drzewkami, wypielonymi kwiatkami, równymi trawnikami...są tam kaczuszki, łabędzie i inne tego typu cuda...za małą opłatą można wejść do takiej dużej szklarni podziwiać palmy i iść do drugiej części parku gdzie są jakieś egzotyczne roślinności :) :evil_lol: jak ogród botaniczny :)[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]u nas właściwie też...Oliwski to jedyny taki duży z ładnie przyciętymi drzewkami, wypielonymi kwiatkami, równymi trawnikami...są tam kaczuszki, łabędzie i inne tego typu cuda...za małą opłatą można wejść do takiej dużej szklarni podziwiać palmy i iść do drugiej części parku gdzie są jakieś egzotyczne roślinności :) :evil_lol: jak ogród botaniczny :)[/FONT]
[FONT=Century Gothic]faaaajnnniieee - zazdraszczam ci[/FONT] :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]

No widzisz serio się tu czuje jak u siebie.... a skoro tak to zaraz coś tu pozmieniam :cool3:
[/FONT]

[FONT=Georgia]co chcesz tu zmieniać? ;) [/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]faaaajnnniieee - zazdraszczam ci[/FONT] :p

[FONT=Georgia]nie ma czego...kilku drzewek? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co chcesz tu zmieniać? ;) [/FONT]

[FONT=Century Gothic]No choćby avatraka i tytuł - skoro jestem u siebie to trza by mnie tam zamieścić:roll:. Chyba nie za dużo wymagam :eviltong:
[/FONT]