Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pimpek']Serwus!:cool3:

[FONT=Georgia]Hej Pimpelowa :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT]

[quote name='clockwork']:hand::scared::shock:

[FONT=Georgia]a kto mi tutaj tak śmignął przed oczami? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Hej Żonkilku noworoczny!:lol::loveu:
Oj widzę że się działo na sylwka!:evil_lol:
http://images32.fotosik.pl/94/f89251fd6389678bmed.jpg

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:loveu: :multi::multi:[/FONT]
[FONT=Georgia]u nas dzisiaj -7/-6... jak szłam rano do szkoły to myślałam że padnę z zimna i z szoku że aż tyle na minusie :roll:[/FONT]

Brr!:cool1:U nas dziś chyba -10, a na jutro zapowiadali coś koło -20!:smhair2: Ubieraj się cieplutko do szkoły.;)

A jak się miewa pies, kot i scury?:lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Hej Żonkilku noworoczny!:lol::loveu:
Oj widzę że się działo na sylwka!:evil_lol:
http://images32.fotosik.pl/94/f89251fd6389678bmed.jpg

Brr!:cool1:U nas dziś chyba -10, a na jutro zapowiadali coś koło -20!:smhair2: Ubieraj się cieplutko do szkoły.;)

A jak się miewa pies, kot i scury?:lol:

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: :loveu:

U Nas dzisiaj też ponoć -10, ja byłam na chwile z psem i znów zmarzłam:roll: muszę w moją kurtkę znów wsadzić rękawiczki na sznurku bez paluchów :loveu::loveu::loveu:

Pies jak zwykle bardzo dobrze ale zimno jej na dworze i się trzęsie po chwili spacerowania więc na długie wypady nie ma szans chwilowo :roll: i energia ją rozpiera w domu.

Kot hmm...on to całymi dniami śpi przy kaloryferze :)

Szczury są lekko przeziębione ale dostają lekarstwa, witaminki i dobre jedzenie więc wszystko będzie dobrze :)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko w zimny poranek :multi::multi::multi:

:hmmmm: kiedy u Was są ferie :razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi:

kiedy? hmm po studniówce już nie idę do szkoły :multi::multi: mam ją w sobotę 12.01 :)
nie mogę się doczekać już ferii :)
a u Was jak przypadają? :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

kiedy? hmm po studniówce już nie idę do szkoły :multi::multi: mam ją w sobotę 12.01 :)

[/FONT]

[FONT=Arial]pierdziel studniówke.... Pawcio 12.1 gra koncerta... choooo :razz::razz: tu zatańczysz poloneza... albo wypijesz :roll::roll:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :multi::multi:

nie mogę się doczekać już ferii :)
a u Was jak przypadają? :)
[/FONT]

[FONT=Arial]to tak jak u Nas ;)[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Cześć Studniówkowy Goździczku!:evil_lol::multi: Odpiernicz się na ten jeden dzień i omijaj kamerę szerokim łukiem za pare lat nie bedziesz się wstydzić [/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]pierdziel studniówke.... Pawcio 12.1 gra koncerta... choooo :razz::razz: tu zatańczysz poloneza... albo wypijesz :roll::roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]ja poloneza nie tańczę ale chętnie bym sobie na koncert poszła :) bo na studniówkę mi się odechciało, już bym chciała mieć ją z głowy :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Studniówkowy Goździczku!:evil_lol::multi: Odpiernicz się na ten jeden dzień i omijaj kamerę szerokim łukiem za pare lat nie bedziesz się wstydzić [/FONT]:evil_lol:

[FONT=Georgia]hej hej :) :multi:
idę w dresach gnieciuchach ze ściągaczem na dole, szpilkach i bluzce z żabotem :loveu::loveu::loveu: sam sex ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja poloneza nie tańczę ale chętnie bym sobie na koncert poszła :) bo na studniówkę mi się odechciało, już bym chciała mieć ją z głowy :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]hej hej :) :multi:
idę w dresach gnieciuchach ze ściągaczem na dole, szpilkach i bluzce z żabotem :loveu::loveu::loveu: sam sex ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
:roflt::roflt::roflt::roflt:
[FONT=Century Gothic]Rzeczywiście sam sex jak słowo daje :evil_lol: Uzbrój się w gaz paraliżujacy bo bedziesz miała branie jak na rybach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt:
[FONT=Century Gothic]Rzeczywiście sam sex jak słowo daje :evil_lol: Uzbrój się w gaz paraliżujacy bo bedziesz miała branie jak na rybach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]no kurde raczej...jak byłam jakiś czas temu na imprezie w tym samym zestawieniu to wszyscy chcieli się przysiąść, porozmawiać i DO MNIE pośmiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]idę w dresach gnieciuchach ze ściągaczem na dole, szpilkach i bluzce z żabotem :loveu::loveu::loveu: sam sex ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:grins: Plis, choć jedną fotkę :evil_lol: ;)

Witaj Kil :loveu: :multi:

Posted

[FONT=Arial]Berek Córcia :grins::loveu::loveu:

Qba nie idzie na studniówkę ...koniami go chcieli zaciagnąć ...powiedział ze na emeryturce pójdzie na takie balety :cool1:
[/FONT]

Posted

hej hej heeeej
przeczytałam o Twoim stroju studiówkowym
miodzio
tak trzymaj!!!!!

nie wiedziałam żeś ty taka rozrywkowa kobieta:crazyeye:.................... ja dawno dawno temu
rwałam facetów .................... na szczura:cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no kurde raczej...jak byłam jakiś czas temu na imprezie w tym samym zestawieniu to wszyscy chcieli się przysiąść, porozmawiać i DO MNIE pośmiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No coś ty :razz: - niemożliwe !:eviltong:[/FONT]

P.S. [FONT=Century Gothic]Hejka Goździczku [/FONT]
[quote name='BeaC']hej hej heeeej
miodzio
tak trzymaj!!!!!

nie wiedziałam żeś ty taka rozrywkowa kobieta:crazyeye:.................... ja dawno dawno temu
[FONT=Century Gothic]Na szura??? A cóżesz to jest? Matko jedyna :roll: ja tam takich dziwnych metod nie stosowalam. Mnie to brali bom ładna dziouszka jest :loveu::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='AśkaK']No, no, gustowny zestawik!:lol:

Ach, studniówka, czemu to tak dawno?!:placz::evil_lol:

[FONT=Georgia]od zawsze jestem gustowna ;)

dawno, dawno...rok temu to nie dawno kochana ;) możesz iść ze mną...będziesz miała najlepiej ubranego partnera/partnerkę na studniówce :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

[quote name='Paula_']:grins: Plis, choć jedną fotkę :evil_lol: ;)

Witaj Kil :loveu: :multi:

[FONT=Georgia]Cześć Paula :) :multi:

To jest odświętne ubranko i muszę na świąteczny dzień poczekać z założeniem tego na siebie...ale jakby co to fotki dam :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek Córcia :grins::loveu::loveu:

Qba nie idzie na studniówkę ...koniami go chcieli zaciagnąć ...powiedział ze na emeryturce pójdzie na takie balety :cool1:
[/FONT]

[FONT=Georgia]Cześć mamuniu :loveu: :multi::multi:

Qba pewnie by poszedł jak ja bym miała iść z nim ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']hej hej heeeej
miodzio
tak trzymaj!!!!!

[FONT=Georgia]wszyscy tak się moim strojem zachwycacie że zaczynam się martwić o to że mi go podkradniecie w nocy jak będę spała :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja rozrywkowa? ja smutas jestem :) :evil_lol:

mam dwa szczury...zdradź jak się podrywa na szczura? :) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty :razz: - niemożliwe !:eviltong:[/FONT]

P.S. [FONT=Century Gothic]Hejka Goździczku [/FONT]
[FONT=Century Gothic]Na szura??? A cóżesz to jest? Matko jedyna :roll: ja tam takich dziwnych metod nie stosowalam. Mnie to brali bom ładna dziouszka jest :loveu::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]możliwe, sama się kiedyś przekonasz :evil_lol::evil_lol:

widzisz widać Lusiowa miała prócz urody jeszcze jeden hak...na szczura...i skuteczność pewnie 100% :evil_lol:

Cześć Jabolłonko :):loveu: :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]możliwe, sama się kiedyś przekonasz :evil_lol::evil_lol:

widzisz widać Lusiowa miała prócz urody jeszcze jeden hak...na szczura...i skuteczność pewnie 100% :evil_lol:

Cześć Jabolłonko :):loveu: :multi::multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Cały czas czekam na ten sposób ale ona coś nie chce nam go zdradzić - ciekawe czemu?

cześć Goździczku!:multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cały czas czekam na ten sposób ale ona coś nie chce nam go zdradzić - ciekawe czemu?

cześć Goździczku!:multi:
[/FONT]

[FONT=Georgia]może boi się że jeśli za dużo osób pozna ten sposób to przestanie skutkować :) :evil_lol:

jeszcze raz cześć Jabolłonkowa :loveu: :multi::multi::multi:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]helloł... wydawało mi sie że już tu byłam... a nie byłam .... :hmmmm:
no to jestem ... i jeszcze wróce...
[/FONT]

[FONT=Georgia]wybaczam bo Ty zabiegana biznesłumen ;)

a na to że wrócisz liczę ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]wybaczam bo Ty zabiegana biznesłumen ;)
[FONT=Arial]nie biznesłumen ino drobny ciułacz (nie mylić z drobnym ciulaczem):evil_lol:[/FONT]
a na to że wrócisz liczę ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]nie nawidze słowa licze .... [/FONT]