jonQuilla Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Pimpek']Serwus!:cool3: [FONT=Georgia]Hej Pimpelowa :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] [quote name='clockwork']:hand::scared::shock: [FONT=Georgia]a kto mi tutaj tak śmignął przed oczami? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
AśkaK Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hej Żonkilku noworoczny!:lol::loveu: Oj widzę że się działo na sylwka!:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/94/f89251fd6389678bmed.jpg [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:loveu: :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]u nas dzisiaj -7/-6... jak szłam rano do szkoły to myślałam że padnę z zimna i z szoku że aż tyle na minusie :roll:[/FONT] Brr!:cool1:U nas dziś chyba -10, a na jutro zapowiadali coś koło -20!:smhair2: Ubieraj się cieplutko do szkoły.;) A jak się miewa pies, kot i scury?:lol: Quote
jonQuilla Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='AśkaK']Hej Żonkilku noworoczny!:lol::loveu: Oj widzę że się działo na sylwka!:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/94/f89251fd6389678bmed.jpg Brr!:cool1:U nas dziś chyba -10, a na jutro zapowiadali coś koło -20!:smhair2: Ubieraj się cieplutko do szkoły.;) A jak się miewa pies, kot i scury?:lol: [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: :loveu: U Nas dzisiaj też ponoć -10, ja byłam na chwile z psem i znów zmarzłam:roll: muszę w moją kurtkę znów wsadzić rękawiczki na sznurku bez paluchów :loveu::loveu::loveu: Pies jak zwykle bardzo dobrze ale zimno jej na dworze i się trzęsie po chwili spacerowania więc na długie wypady nie ma szans chwilowo :roll: i energia ją rozpiera w domu. Kot hmm...on to całymi dniami śpi przy kaloryferze :) Szczury są lekko przeziębione ale dostają lekarstwa, witaminki i dobre jedzenie więc wszystko będzie dobrze :) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]Witanko w zimny poranek :multi::multi::multi: :hmmmm: kiedy u Was są ferie :razz::razz: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko w zimny poranek :multi::multi::multi: :hmmmm: kiedy u Was są ferie :razz::razz: [/FONT] [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: kiedy? hmm po studniówce już nie idę do szkoły :multi::multi: mam ją w sobotę 12.01 :) nie mogę się doczekać już ferii :) a u Was jak przypadają? :) [/FONT] Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] kiedy? hmm po studniówce już nie idę do szkoły :multi::multi: mam ją w sobotę 12.01 :) [/FONT] [FONT=Arial]pierdziel studniówke.... Pawcio 12.1 gra koncerta... choooo :razz::razz: tu zatańczysz poloneza... albo wypijesz :roll::roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: kiedy? hmm po studniówce już nie idę do szkoły :multi::multi: mam ją w sobotę 12.01 :) nie mogę się doczekać już ferii :) a u Was jak przypadają? :) [/FONT] [FONT=Arial]to tak jak u Nas ;)[/FONT] Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Studniówkowy Goździczku!:evil_lol::multi: Odpiernicz się na ten jeden dzień i omijaj kamerę szerokim łukiem za pare lat nie bedziesz się wstydzić [/FONT]:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pierdziel studniówke.... Pawcio 12.1 gra koncerta... choooo :razz::razz: tu zatańczysz poloneza... albo wypijesz :roll::roll:[/FONT] [FONT=Georgia]ja poloneza nie tańczę ale chętnie bym sobie na koncert poszła :) bo na studniówkę mi się odechciało, już bym chciała mieć ją z głowy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Studniówkowy Goździczku!:evil_lol::multi: Odpiernicz się na ten jeden dzień i omijaj kamerę szerokim łukiem za pare lat nie bedziesz się wstydzić [/FONT]:evil_lol: [FONT=Georgia]hej hej :) :multi: idę w dresach gnieciuchach ze ściągaczem na dole, szpilkach i bluzce z żabotem :loveu::loveu::loveu: sam sex ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja poloneza nie tańczę ale chętnie bym sobie na koncert poszła :) bo na studniówkę mi się odechciało, już bym chciała mieć ją z głowy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]hej hej :) :multi: idę w dresach gnieciuchach ze ściągaczem na dole, szpilkach i bluzce z żabotem :loveu::loveu::loveu: sam sex ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]:roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Century Gothic]Rzeczywiście sam sex jak słowo daje :evil_lol: Uzbrój się w gaz paraliżujacy bo bedziesz miała branie jak na rybach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Century Gothic]Rzeczywiście sam sex jak słowo daje :evil_lol: Uzbrój się w gaz paraliżujacy bo bedziesz miała branie jak na rybach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]no kurde raczej...jak byłam jakiś czas temu na imprezie w tym samym zestawieniu to wszyscy chcieli się przysiąść, porozmawiać i DO MNIE pośmiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
AśkaK Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No, no, gustowny zestawik!:lol: Ach, studniówka, czemu to tak dawno?!:placz::evil_lol: Quote
Paula Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]idę w dresach gnieciuchach ze ściągaczem na dole, szpilkach i bluzce z żabotem :loveu::loveu::loveu: sam sex ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :grins: Plis, choć jedną fotkę :evil_lol: ;) Witaj Kil :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]Berek Córcia :grins::loveu::loveu: Qba nie idzie na studniówkę ...koniami go chcieli zaciagnąć ...powiedział ze na emeryturce pójdzie na takie balety :cool1:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hej hej heeeej przeczytałam o Twoim stroju studiówkowym miodzio tak trzymaj!!!!! nie wiedziałam żeś ty taka rozrywkowa kobieta:crazyeye:.................... ja dawno dawno temu rwałam facetów .................... na szczura:cool3: Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no kurde raczej...jak byłam jakiś czas temu na imprezie w tym samym zestawieniu to wszyscy chcieli się przysiąść, porozmawiać i DO MNIE pośmiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No coś ty :razz: - niemożliwe !:eviltong:[/FONT] P.S. [FONT=Century Gothic]Hejka Goździczku [/FONT] [quote name='BeaC']hej hej heeeej przeczytałam o Twoim stroju studiówkowym miodzio tak trzymaj!!!!! nie wiedziałam żeś ty taka rozrywkowa kobieta:crazyeye:.................... ja dawno dawno temu rwałam facetów .................... na szczura:cool3: [FONT=Century Gothic]Na szura??? A cóżesz to jest? Matko jedyna :roll: ja tam takich dziwnych metod nie stosowalam. Mnie to brali bom ładna dziouszka jest :loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='AśkaK']No, no, gustowny zestawik!:lol: Ach, studniówka, czemu to tak dawno?!:placz::evil_lol: [FONT=Georgia]od zawsze jestem gustowna ;) dawno, dawno...rok temu to nie dawno kochana ;) możesz iść ze mną...będziesz miała najlepiej ubranego partnera/partnerkę na studniówce :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='Paula_']:grins: Plis, choć jedną fotkę :evil_lol: ;) Witaj Kil :loveu: :multi: [FONT=Georgia]Cześć Paula :) :multi: To jest odświętne ubranko i muszę na świąteczny dzień poczekać z założeniem tego na siebie...ale jakby co to fotki dam :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek Córcia :grins::loveu::loveu: Qba nie idzie na studniówkę ...koniami go chcieli zaciagnąć ...powiedział ze na emeryturce pójdzie na takie balety :cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]Cześć mamuniu :loveu: :multi::multi: Qba pewnie by poszedł jak ja bym miała iść z nim ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='BeaC']hej hej heeeej przeczytałam o Twoim stroju studiówkowym miodzio tak trzymaj!!!!! nie wiedziałam żeś ty taka rozrywkowa kobieta:crazyeye:.................... ja dawno dawno temu rwałam facetów .................... na szczura:cool3: [FONT=Georgia]wszyscy tak się moim strojem zachwycacie że zaczynam się martwić o to że mi go podkradniecie w nocy jak będę spała :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja rozrywkowa? ja smutas jestem :) :evil_lol: mam dwa szczury...zdradź jak się podrywa na szczura? :) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty :razz: - niemożliwe !:eviltong:[/FONT] P.S. [FONT=Century Gothic]Hejka Goździczku [/FONT] [FONT=Century Gothic]Na szura??? A cóżesz to jest? Matko jedyna :roll: ja tam takich dziwnych metod nie stosowalam. Mnie to brali bom ładna dziouszka jest :loveu::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]możliwe, sama się kiedyś przekonasz :evil_lol::evil_lol: widzisz widać Lusiowa miała prócz urody jeszcze jeden hak...na szczura...i skuteczność pewnie 100% :evil_lol: Cześć Jabolłonko :):loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]możliwe, sama się kiedyś przekonasz :evil_lol::evil_lol: widzisz widać Lusiowa miała prócz urody jeszcze jeden hak...na szczura...i skuteczność pewnie 100% :evil_lol: Cześć Jabolłonko :):loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Cały czas czekam na ten sposób ale ona coś nie chce nam go zdradzić - ciekawe czemu? cześć Goździczku!:multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]helloł... wydawało mi sie że już tu byłam... a nie byłam .... :hmmmm: no to jestem ... i jeszcze wróce...[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cały czas czekam na ten sposób ale ona coś nie chce nam go zdradzić - ciekawe czemu? cześć Goździczku!:multi:[/FONT] [FONT=Georgia]może boi się że jeśli za dużo osób pozna ten sposób to przestanie skutkować :) :evil_lol: jeszcze raz cześć Jabolłonkowa :loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]helloł... wydawało mi sie że już tu byłam... a nie byłam .... :hmmmm: no to jestem ... i jeszcze wróce...[/FONT] [FONT=Georgia]wybaczam bo Ty zabiegana biznesłumen ;) a na to że wrócisz liczę ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='emdziolek']Witanko Siostro!:multi: [FONT=Georgia]cześć :loveu::loveu: :multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]wybaczam bo Ty zabiegana biznesłumen ;) [FONT=Arial]nie biznesłumen ino drobny ciułacz (nie mylić z drobnym ciulaczem):evil_lol:[/FONT] a na to że wrócisz liczę ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]nie nawidze słowa licze .... [/FONT] Quote
Recommended Posts