Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie mogę przyjąć tego za darmo...to jest za wiele warte żebyś oddawała sobie od tak nic z tego nie mając :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]ale ja taka wspaniałomyślna jestem :B-fly::B-fly::B-fly:- bierz nie krępuj sie:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale ja taka wspaniałomyślna jestem :B-fly::B-fly::B-fly:- bierz nie krępuj sie:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]nie, nie mogę...one na pewno wiele dla Ciebie znaczą :) :evil_lol:

czas śmigać do szkoły :roll: wrrr ...
jeszcze dzisiaj mam dużo lekcji i jest lipa...no ale cóż, mus to mus.

także miłego dnia życzę wszystkim :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:hmmmm: ze ja tu jeszcze dziś nie byłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

witaj córcia :multi::multi::multi:

i ładnie bedziesz wyglądac w takim ubranku a nie jak stare maleńkie w sukniach do ziemi z gorsetami :diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie, nie mogę...one na pewno wiele dla Ciebie znaczą :) :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Bardzo wiele ale tak cię lubię że ci oddam i nawet specjalnie mi żal nie bedzie :evil_lol:[/FONT]

czas śmigać do szkoły :roll: wrrr ...
jeszcze dzisiaj mam dużo lekcji i jest lipa...no ale cóż, mus to mus.

także miłego dnia życzę wszystkim :loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Nie łam się jeszcze trochę i koniec. Potem tylko mała klasóweczka i THE END:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ze ja tu jeszcze dziś nie byłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

witaj córcia :multi::multi::multi:

i ładnie bedziesz wyglądac w takim ubranku a nie jak stare maleńkie w sukniach do ziemi z gorsetami :diabloti::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Georgia]Cześć Mamciu :loveu::multi::multi:

nie, ja bym w życiu się w gorset nie wsadziła...figurka nie ta i upodobania też nie te :evil_lol:
jak na mnie to i tak szok że ubieram spódnice bo miałam iść w spodniach :diabloti:
o butach na obcasach nie wspomnę bo to zUo...a mimo to ubieram :roll:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]Bardzo wiele ale tak cię lubię że ci oddam i nawet specjalnie mi żal nie bedzie :evil_lol:

[FONT=Georgia]kochana jesteś...ale mimo to nie mogę Ci tego zrobić....kultura mi nie pozwala :) :eviltong:

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Nie łam się jeszcze trochę i koniec. Potem tylko mała klasóweczka i THE END:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]spróbowaliby klasóweczkę zrobić to coś czuję że ZSH w Sopocie by spłonęło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj o mały włos dostałabym mandat za przechodzenie przez jezdnię nie po pasach :evil_lol:
Z moimi 2 koleżankami...przechodziłyśmy koło szkoły i dwóch fajnych ;) , młodych policjantów do Nas podeszło...w pierwszym momencie żadna z nas nie wiedziała o co chodzi...no ale w końcu już się domyśliłyśmy. Spisali Nas, postraszyli że wlepią mandaty po 50zł każdy, nazwali Straż Miejską świniami...później pogadali o studniówce...o tym że chętnie jeden z nich poszedłby z nami (akurat żadna z nas nie ma partnera), zaprosiłyśmy go oczywiście :evil_lol:
Ogólnie staliśmy z 15 minut i się śmialiśmy...na koniec życzyli Nam udanej studniówki i przypomnieli że to było pouczenie i żebyśmy nigdy więcej nie przechodziły przez jezdnię tam gdzie pasów nie ma :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Mamciu :loveu::multi::multi:

nie, ja bym w życiu się w gorset nie wsadziła...figurka nie ta i upodobania też nie te :evil_lol:
jak na mnie to i tak szok że ubieram spódnice bo miałam iść w spodniach :diabloti:
o butach na obcasach nie wspomnę bo to zUo...a mimo to ubieram :roll:
[/FONT]

[FONT=Georgia]spróbowaliby klasóweczkę zrobić to coś czuję że ZSH w Sopocie by spłonęło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj o mały włos dostałabym mandat za przechodzenie przez jezdnię nie po pasach :evil_lol:
Z moimi 2 koleżankami...przechodziłyśmy koło szkoły i dwóch fajnych ;) , młodych policjantów do Nas podeszło...w pierwszym momencie żadna z nas nie wiedziała o co chodzi...no ale w końcu już się domyśliłyśmy. Spisali Nas, postraszyli że wlepią mandaty po 50zł każdy, nazwali Straż Miejską świniami...później pogadali o studniówce...o tym że chętnie jeden z nich poszedłby z nami (akurat żadna z nas nie ma partnera), zaprosiłyśmy go oczywiście :evil_lol:
Ogólnie staliśmy z 15 minut i się śmialiśmy...na koniec życzyli Nam udanej studniówki i przypomnieli że to było pouczenie i żebyśmy nigdy więcej nie przechodziły przez jezdnię tam gdzie pasów nie ma :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]To się nazywa korupcja :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wcale nie :oops::oops::oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]a[/FONT][FONT=Century Gothic] mandata dostała?:razz: Nie?
To nie dyskutuj:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='tygra']i co zabieracie władzę na studniówkę :)

[FONT=Georgia]niee...wystarczy że w sylwestra z władzą się bawiłam :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]a[/FONT][FONT=Century Gothic] mandata dostała?:razz: Nie?
To nie dyskutuj:evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]nie chcieli to nie dali...polubili Nas, zresztą ja się im tam w ogóle nie dziwie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]nie chcieli to nie dali...polubili Nas, zresztą ja się im tam w ogóle nie dziwie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]niby tak sami stanęli i polubili a wy z ty nic wspólnego niemacie - a gdzieżby:razz:;):evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]niby tak sami[/FONT][FONT=Century Gothic]stanęli i polubili a wy z ty nic wspólnego niemacie - a gdzieżby:razz:;):evil_lol:[/FONT]

no wybacz ale ja tam im podchodzić nie kazałam...koleżanki także nie więc podeszli sami na własną odpowiedzialność, mogli przewidzieć że Nas polubią i nie podchodzić...gdyby tego nie zrobili to nici z lubienia by były...a tak sami są sobie winni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']no wybacz ale ja tam im podchodzić nie kazałam...koleżanki także nie więc podeszli sami na własną odpowiedzialność, mogli przewidzieć że Nas polubią i nie podchodzić...gdyby tego nie zrobili to nici z lubienia by były...a tak sami są sobie winni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Biedne chłopaki - stracone dla świata :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Biedne chłopaki - stracone dla świata :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]oni straceni?? nie wydaje mi się :)
za to dużo zyskali...np. to że teraz o nich tutaj rozmawiamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]oni straceni?? nie wydaje mi się :)
za to dużo zyskali...np. to że teraz o nich tutaj rozmawiamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No jak to cieszyli się chłopaki że pójda na studniówke a tu lipa :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jak to cieszyli się chłopaki że pójda na studniówke a tu lipa :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Georgia]jeden miał iść...drugi jakiś taki niedostępny był mimo że bardziej rozgadany, zaobrączkowany nie był...sprawdzałam, ale może brał udział w przedbiegach zaobrączkowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jeden miał iść...drugi jakiś taki niedostępny był mimo że bardziej rozgadany, zaobrączkowany nie był...sprawdzałam, ale może brał udział w przedbiegach zaobrączkowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Albo nieśmiały jakiś :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nieśmiałością pachniał ten drugi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Może ten no..... hmmmm..... no wiesz......:cool1::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Może ten no..... hmmmm..... no wiesz......:cool1::razz:[/FONT]

[FONT=Georgia]myślisz? kurde, nie brałam tego pod uwagę :) :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]myślisz? kurde, nie brałam tego pod uwagę :) :eviltong:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No wiesz nie mysle ja tak tylko cicho klikam ;) Ale mozliwe ostatnio to jest w modzie więc wiesz może chłopak chce być trendy:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz nie mysle ja tak tylko cicho klikam ;) Ale mozliwe ostatnio to jest w modzie więc wiesz może chłopak chce być trendy:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]wyglądał na takiego co to podąża za modą...czapeczka z daszkiem, kurteczka granatowa z jakimś nadrukiem świecącym na plecach, jakieś gadżety przy pasku i ta wielka komóra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wyglądał na takiego co to podąża za modą...czapeczka z daszkiem, kurteczka granatowa z jakimś nadrukiem świecącym na plecach, jakieś gadżety przy pasku i ta wielka komóra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]OOOOOOOOOOOO to bankowo ... no wiesz.... tego... no :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]OOOOOOOOOOOO to bankowo ... no wiesz.... tego... no :roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]Ty to masz łeb...teraz to już wszystko mi wyjaśniłaś :) dzięki :multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ty to masz łeb...teraz to już wszystko mi wyjaśniłaś :) dzięki :multi::multi::multi:[/FONT][FONT=Century Gothic]zawsze do usług:lol:
[/FONT]