Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ahhhhhhhhhh jak tu fajnnniiiieee :loveu: żonkilka dajno co do picia ino zimne bo jakoś sie ciepło zrobiło.:roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]specjalnie dla Ciebie schłodziłam napój bogów ;) :evil_lol::evil_lol:

mrożona herbatka :) :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]specjalnie dla Ciebie schłodziłam napój bogów ;) :evil_lol::evil_lol:

mrożona herbatka :) :eviltong:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Oj dzięki! Ale przyznam że zrobiłaś mnie w konia bo jak przeczytalam że napoj Bogów to przed oczmi stanęło mi piffo:placz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj dzięki! Ale przyznam że zrobiłaś mnie w konia bo jak przeczytalam że napoj Bogów to przed oczmi stanęło mi piffo:placz:[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: ...popatrz ...mam to samo ...może bogowie piją mrożoną herbatę a biginie :grins: piffo :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ...popatrz ...mam to samo ...może bogowie piją mrożoną herbatę a biginie :grins: piffo :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]hahahaha na pewno kobiety wiedzą najlepiej co dobre [/FONT][FONT=Century Gothic]:grins:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hahahaha na pewno kobiety wiedzą najlepiej co dobre [/FONT][FONT=Century Gothic]:grins:[/FONT]

[FONT=Arial]a my to bezapelacyjnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj dzięki! Ale przyznam że zrobiłaś mnie w konia bo jak przeczytalam że napoj Bogów to przed oczmi stanęło mi piffo:placz:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ...popatrz ...mam to samo ...może bogowie piją mrożoną herbatę a biginie :grins: piffo :razz::razz:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hahahaha na pewno kobiety wiedzą najlepiej co dobre [/FONT][FONT=Century Gothic]:grins:[/FONT]

[FONT=Georgia]gdyby w tej dyskusji nie brała udziału moja mama to bym prosiła ją o ratunek że tutaj z alkusami siedzę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dość żartów...wypiłabym sobie zimne piwko :loveu:
[/FONT]

Posted

hej krejzole! :multi: :loveu:

1. no na studniówce to się widzę wybawiłaś jak ta lala :roll: :cool3: to się ktoś "postarał", żeby chwile były niezapomniane :shake: z pająka też bym się nie ucieszyła, bo nie cierpię żadnych takich typów - więc 5-teczka! :diabloti:
2.
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przecież już dawałam moje zdjęcia i są też na naszej klasie ;) :evil_lol: gdzie się nie spojrzeć tam się mnie widzi :evil_lol:
[/FONT]

musisz mi wybaczyć.. ja czasem faktów nie kojarzę :evil_lol:
a że młoda nie jestem... :roll: :evil_lol: :diabloti:
jakoś... dziwnie sobie nie przypominam, żebym Cię widziała wcześniej... no ale może jakaś nie teges jestem... nie kumata znaczy :eviltong: :evil_lol:
3. fajny nowy avatarek! :loveu: (zauważyłam!! :cool3::cool3::cool3:)
4. widziałam salsowe fotencje:)
Salsa w krzywym mieszkanku :eviltong:
http://img86.imageshack.us/img86/3783/dsc02762rf1.jpg

o żeeesz Ty w mooordę!! jaka klata!! jakie wcięcie w talii!!:cool3: jednym słowem - dżaga! :diabloti:
http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg

całujemy mocniachno - cmok cmok :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gdyby w tej dyskusji nie brała udziału moja mama to bym prosiła ją o ratunek że tutaj z alkusami siedzę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dość żartów...wypiłabym sobie zimne piwko :loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ja też więc pijmy razem - delektujmy się :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='diabelkowa']to prosze warke strong

[FONT=Georgia]a ja całkiem zapomniałam że dzisiaj od 20 do 22 będę kierowcą :roll: nie mogę pić piwa :evil_lol::evil_lol:

ale dla Ciebie kupiłam

[/FONT]

[quote name='basia2202']hej krejzole! :multi: :loveu:

[FONT=Georgia]cześć Krejzolko :loveu::multi:[/FONT]

1. no na studniówce to się widzę wybawiłaś jak ta lala to się ktoś "postarał", żeby chwile były niezapomniane z pająka też bym się nie ucieszyła, bo nie cierpię żadnych takich typów - więc 5-teczka!

[FONT=Georgia]pająki to najgorsze co istnieje na świecie...zawsze miękną mi kolana, wpadam w panikę i łzy same cisną się do oczu kiedy widzę jakiegoś :shake:

[/FONT] 2.

musisz mi wybaczyć.. ja czasem faktów nie kojarzę :evil_lol:
a że młoda nie jestem... :roll:
jakoś... dziwnie sobie nie przypominam, żebym Cię widziała wcześniej... no ale może jakaś nie teges jestem... nie kumata znaczy :eviltong: :evil_lol:

[FONT=Georgia]może to dobrze że nie kojarzysz ;) :evil_lol:

[/FONT]

3. fajny nowy avatarek! :loveu: (zauważyłam!! :cool3:)

[FONT=Georgia]cieszę się :) :loveu:

[/FONT]
4. widziałam salsowe fotencje:)
Salsa w krzywym mieszkanku
http://img86.imageshack.us/img86/3783/dsc02762rf1.jpg
o żeeesz Ty w mooordę!! jaka klata!! jakie wcięcie w talii!!:cool3: jednym słowem - dżaga!
http://img120.imageshack.us/img120/3260/dsc02764ea0.jpg

[FONT=Georgia]Dżaga to mało powiedziane ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

całujemy mocniachno - cmok cmok :loveu:

[FONT=Georgia]dziękujemy i równie mocno cmokamy :loveu:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja też więc pijmy razem - delektujmy się [/FONT]

[FONT=Georgia]pijcie...na zdrowie ja dołączę się innym razem :placz:

zaraz będzie dużo zdjęć Salsy :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']jak modelka na sesji do jakiegoś czasopisma:)
http://img221.imageshack.us/img221/465/dsc05004fj5.jpg

[FONT=Georgia]Salsa to przyszła modelka czasopisma "mój pies" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bądź playdog :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

błaahahaa.. Zuzka mi się na kolanach nie mieści... :evil_lol:
za wielkie dupsko jej urosło:diabloti:
http://img443.imageshack.us/img443/7623/dsc05043pa7.jpg

[FONT=Georgia]no ona ma mało ciałka więc się mieści...przecież to York :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]jakie fajniste wasze oki :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]hyhy...takie okowe ;) :loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='basia2202']super super makra! :multi:

podziwiam, że Ci się udało tak...
Zuzce przystawić aparat do paszczy, to zaraz się rusza, interesuje... i nie ma jak pstryknąć fotki

[FONT=Georgia]Ona z reguły też by sobie nie dała aparatu do oka czy wargi zbliżyć...ale dzisiaj zagapiła się na ptaki za oknem i stała jak posąg...nic jej nie ruszało, no może jak zasłoniłam jej aparatem widok to zaczynała się kręcić :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]widziałam.... wszystko widziałam :grins:

oki i fałdki :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]odnotowałam że widziałaś :) :eviltong:[/FONT]

a co ty masz blogaska se tak z jabłuszkową??? :razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Georgia]tak bo Jabol-łonkowa się czuje tutaj jak u siebie...to My ją i Krosia przygarnęłyśmy do siebie i teraz jest jedna duża drużyna z Nas :loveu::loveu:
[/FONT]