emdziolek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 JoŁ zIOł:evil_lol: Jak tam Leci?:razz::razz: FOTY DAWAJ!:multi: Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Selket']Cześć Żółty Żonkilku ;) [FONT=Georgia]cześć Selkecik :multi::loveu:[/FONT] [quote name='emdziolek']JoŁ zIOł:evil_lol: Jak tam Leci?:razz::razz: FOTY DAWAJ!:multi: [FONT=Georgia] joł! :) :multi::loveu: leci dobrze ale ostatnio mam mało czasu na pstrykanie fotów :roll: dlatego póki co ich nie będzie :( wczoraj kupiłam bilet na wycieczkę... ale wredna małpa była w kasie.... z koleżanką myślałyśmy że ją rozniesiemy :angryy: rury siedzą tam chyba za karę :roll: - dwa bilety z wrzeszcza do strzelec krajeńskich wschodnich z przesiadką w bydgoszczy na poniedziałek o godz. 7:21, ulga 37% - jaka ulga? - uczniowska - jaka? - na legitymacje szkolną - no![/FONT] [FONT=Georgia] kolejne pyt było o pociąg....jaki... i koleżanka walnęła że osobowy a ona zamiast poprawić, wystawiła bilety na osobowy.... wyszło 30zł za dwa bilety więc coś się nam nie zgadzało...poszłyśmy do informacji i nam babka powiedziała że musimy dopłatę wykupić bo to pośpieszny no to wróciłyśmy do kasy a ta z ryjem na nas że pytała jaki pociąg i że ona dobrze wiedziała że pośpieszny :mad: jeszcze coś tam pod nosem sobie spała jak musiała nam tą dopłatę wydrukować....no myślałam że zejdę przed tym okienkiem :roll: nie znoszę tej baby.... to nie pierwszy raz jak mnie wkurzyła... często jak do szkoły jeździłam i miesięczny kupowałam to na nią trafiałam za okienkiem :angryy: zresztą prawie każdy kto odchodzi od jej okienka jest zły [/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hejos Ale wredna baba, u mnie na dworcu tez jest taka jedna zołza Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Ale wredna baba, u mnie na dworcu tez jest taka jedna zołza [FONT=Georgia] witaj :multi::loveu: wszędzie się takie czupiradło znajdzie :mad:[/FONT] Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hej żonkilka, akiedy Zuzia się urodzi jeśli można spytac. Waga nie ma co sie przejmowac, ważne,by zdrwoa była. po porodzie szybko nadrobi:) Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='majoka']hej żonkilka, akiedy Zuzia się urodzi jeśli można spytac. Waga nie ma co sie przejmowac, ważne,by zdrwoa była. po porodzie szybko nadrobi:) [FONT=Georgia]no pewnie że tak :) siostra ma termin porodu na koniec sierpnia :) więc już wkrótce :cool3: a Ty kochana na kiedy? :) [/FONT] Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 na początek pażdziernika widzę ,że i ciebie nie przenieśli jeszcze z fb, podajrzana sprawa heheh, tak jak z Alicją od Ozzulka:diabloti::diabloti: znowu pomarudzę, dla mnie teraz gorzej chodzic po galeriach... Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='majoka']na początek pażdziernika widzę ,że i ciebie nie przenieśli jeszcze z fb, podajrzana sprawa heheh, tak jak z Alicją od Ozzulka:diabloti::diabloti: znowu pomarudzę, dla mnie teraz gorzej chodzic po galeriach... [FONT=Georgia]uooo to jeszcze masz czas żeby poprać i poprasować ubranka :evil_lol::evil_lol: to zajęcie mojej siostry obecnie ;) mówi że codziennie po kilka razy otwiera szafe z ubrankami bo nie może się napatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo może nie wiedzą gdzie mnie upchnąć z moją Salsuchą :eviltong::eviltong: ja działam przez subskrypcje więc jak przenoszą jakieś do innych działów to ja nawet tego nie wiem :oops:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 UTOPIC BABSZTYLA KASOWEGO !!!! Witaj koffany KFFIATUSZKU...i nie złosc sie bo wiesz ze to pieknosci szkodzi hihihi! Quote
jonQuilla Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 [quote name='zuzolandia']UTOPIC BABSZTYLA KASOWEGO !!!! Witaj koffany KFFIATUSZKU...i nie złosc sie bo wiesz ze to pieknosci szkodzi hihihi! [FONT=Georgia] witaj :multi::loveu: mi tam już nic nie jest w stanie zaszkodzić :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Sisko jezdem a ty:razz:[/FONT] Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wracaj już :cry: :cry: Boshe, ja się w tym tygodniu wybieram na pkp po bilety :roll: Mam nadzieje, zę nie trafię na jakiś zabytek PRL-u :roll: Quote
e.v.a Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 a ja nie jeżdżę pociągami wiec problemu z glupimi babami nie mam :p czeeeeee Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 witaj żonkilku :multi: o maatkooo... co za france macie tam w tej kasie :crazyeye: trza jej było z piąchy walnąć :eviltong: i o co chodzi w ogóle z tym przenoszeniem blogasów? :roll: ja nic nie wiem...:look3: poprzenoszą... i jak się potem coś znajdzie? :shake: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Hejka sisko- a mnie wczoraj sprzedali zgnitego banana:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Czesć :loveu: Wróć już, no....................no.......... no wróć....................:roll: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejos Dawaj fotki, bo cię zamorduję [FONT=Georgia]nie morduj to nie ma sensu :eviltong:[/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Sisko jezdem a ty[/FONT] agbar napisał(a):ja tez jestem [FONT=Georgia] ja już też :multi:[/FONT] AngelsDream napisał(a):Witamy się! [FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT] Selket napisał(a):wracaj już Boshe, ja się w tym tygodniu wybieram na pkp po bilety Mam nadzieje, zę nie trafię na jakiś zabytek PRL-u [FONT=Georgia]powodzenia, mam nadzieję że nie trafisz :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 evaxon napisał(a):a ja nie jeżdżę pociągami wiec problemu z glupimi babami nie mam czeeeeee [FONT=Georgia] szczęściara! :) hej :multi::loveu:[/FONT] basia2202 napisał(a):witaj żonkilku o maatkooo... co za france macie tam w tej kasie trza jej było z piąchy walnąć i o co chodzi w ogóle z tym przenoszeniem blogasów? ja nic nie wiem... poprzenoszą... i jak się potem coś znajdzie? [FONT=Georgia]cześć Basiu :multi: mnie nie pytaj, ja nie wiem o co im z tym chodzi :roll:[/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Hejka sisko- a mnie wczoraj sprzedali zgnitego banana[/FONT] [FONT=Georgia] to nie byłam ja...nie miej do mnie żalu :evil_lol: hej Sis :multi::loveu:[/FONT] Selket napisał(a):Czesć Wróć już, no....................no.......... no wróć.................... [FONT=Georgia] cześć :multi::loveu: no to już wróciłam :)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]Wyjechałam w poniedziałek z samego rana...wstałam o 5 rano :crazyeye: W niedziele wieczorem wyłączyli mi neta i do dzisiaj go nie było :roll: Coś się zepsuło tam w siedzibie mojej sieci i wymieniają wszystkie urządzenia...nadal internet czasami jest, czasami go nie ma :angryy: No a co do wyjazdu to było super :multi::multi: Przedłużył nam się o jeden dzień bo kolega, u którego byłyśmy miał mieć egzamin teoretyczny na motor pod koniec sierpnia...a gostek zadzwonił do niego w poniedziałek wieczorem i powiedział że będzie miał jutro na 11 więc on musiał zostać tam...a nam się samym nie chciało wracać więc poczekałyśmy ten jeden dzień. Kolega już przeprowadzony na stałe do Gdańska :multi: Mieliśmy pomóc mu malować jego mieszkanie....ale tyle z tego wyszło że więcej farby było na naszych ubraniach niż na ścianach :evil_lol: Zresztą wkleję jakieś zdjęcia później :) Salsa stęskniona za mną, nie odstępuje mnie teraz na krok :) i to co mnie przeraża.... nadrabianie :placz::placz: [/FONT] Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dasz radę! :buzi: :diabloti: ważne, że wyjazd był udany:multi: a teraz prosimy o jakieś zdjęcia:diabloti::evil_lol: ps. jestem zakochana w waszym bannerku:loveu: Quote
Recommended Posts