Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 cześć :loveu: Co tak sz samego rana buszujesz???? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 http://img234.imageshack.us/img234/7875/dsc08515uo0.jpg ooo żabka:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: czeeee:multi: Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Selket napisał(a):cześć Co tak sz samego rana buszujesz???? [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: jaaa z samego rana? :crazyeye::crazyeye:[/FONT] evaxon napisał(a):http://img234.imageshack.us/img234/7875/dsc08515uo0.jpg ooo żabka czeeee [FONT=Georgia] cześć :multi::loveu: sprawdzalam...nie było tam żabki :evil_lol::evil_lol: *** dzisiaj mamy za sobą spacer roku :evil_lol::evil_lol: umówiłam się z koleżanką na spacerek z psami....jak przyszedł czas na wyjście to zaczęło padać...no ale co tam bo przecież --> ciepły letni deszcz, pada kiedy chce :) no więc stwierdziłyśmy że nie jesteśmy z cukru a to zaraz przestanie padać....kiedy już schodziłam po schodach zaczęło lać tak że bożego świata nie było widać...więc dzwonie do koleżanki a ona mówi że już jest cała mokra a dopiero co wyszła z domu i że może wrócić jeśli rezygnuję ze spaceru....no oczywiste że nie zrezygnowałam bo po co :) wyszłam z klatki a tam po kostki wody....z nieba się leje, rynny nie nadążają z wypluwaniem wody....przebiegłam przez podwórko i już byłam cała mokra :evil_lol: ulice robiły za rzeki, nie było jak przejść...wszędzie mnóstwo wody... spotkałyśmy się i już powoli ustępowała ulewa...doszłyśmy do lasu to już nie padało :) Salsa wytarzała się w błotku i ślicznie wyglądała :) a jak wszystko zabójczo parowało....żałuje że nie miałam aparatu ze sobą :( później znów zaczęło padać, schowałyśmy się pod daszek ale w sumie niepotrzebnie bo i tak suchej nitki na nas nie było :) :evil_lol: a teraz znów jest ciepło i słońce świeci :) [/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Hejos bandystos Fajne foteczki hihi, jaką masz sexi zieloną bluzeczkę hehe To fajnie, ze się nie rozpuściłaś z koleżanką, bo przecież kffiatki lubią wodę hihi A kiedy wpadniesz do Suwałk? Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejos bandystos Fajne foteczki hihi, jaką masz sexi zieloną bluzeczkę hehe To fajnie, ze się nie rozpuściłaś z koleżanką, bo przecież kffiatki lubią wodę hihi A kiedy wpadniesz do Suwałk? [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu: :) kamuflaż musi być w końcu :evil_lol::evil_lol: pewnie nie prędko będę zwiedzać polskę :roll: od kilku dni myślę skąd zdobyć fundusz na wyjazd jednodniowy do Gorzowa....wyjazd planowałyśmy w poniedziałek rano 14 lipca a powrót wieczorem 15 lipca....ahhhh a byłoby tak pieknie :loveu: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To idziemy razem napaśc na bank hehe co ty na to? Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Izabela124. napisał(a):To idziemy razem napaśc na bank hehe co ty na to? [FONT=Georgia] oki....zawsze marzyłam o jakimś takim cyrku :) :multi::multi:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] oki....zawsze marzyłam o jakimś takim cyrku :) :multi::multi:[/FONT]Ja też:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Ja też:evil_lol::multi: [FONT=Georgia] no to świetnie....teraz tylko trzeba się ustawić :eviltong::eviltong: [/FONT][FONT=Georgia][/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]Jak napadniesz na ten Bank to poślij mamusi parę groszy :p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Jak napadniesz na ten Bank to poślij mamusi parę groszy :p[/FONT] [FONT=Georgia]spoko :) odpale Ci kaske :multi: *** [/FONT] [FONT=Georgia]http://facet.wp.pl/gid,10121916,img,10121927,kat,,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1&clk=onload :roll::roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]witanko :multi::loveu::multi: w wietrzny poranek ...na szczęście nie pada :cool1:......jeszcze :roll:[/FONT] Quote
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cześć :loveu: Chmurki.........niech spadnie deszczyk......... Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Selket napisał(a):Mi też coś prześlij :razz: [FONT=Georgia]oki, nie ma sprawy :eviltong:[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]witanko :multi: w wietrzny poranek ...na szczęście nie pada :cool1:......jeszcze :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]:roll: u kogo nie pada u tego nie pada cześć :multi::loveu:[/FONT] Selket napisał(a):Cześć :loveu: Chmurki.........niech spadnie deszczyk......... [FONT=Georgia] witam :multi::loveu: oddam za free deszczyk, chcesz? :)[/FONT] Quote
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No oddałaś...szkoda, że dopiero teraz i na dodatek taki jakiś wybrakowany, bo już się skończył.......... :roll: Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 evaxon napisał(a):czesc czołem kluchy z rosołem :multi::multi:[FONT=Georgia] kluchy chcę, rosół zostawię Tobie ;) [/FONT] Selket napisał(a):No oddałaś...szkoda, że dopiero teraz i na dodatek taki jakiś wybrakowany, bo już się skończył.......... [FONT=Georgia] no co ja na to poradzę że jak leciał do Ciebie to inni podkradali zasoby wody w chmurach :niewiem: i weź tu ufaj ludziom :roll:[/FONT] AngelsDream napisał(a):Ja mogę dorzucić burzę w gratisie [FONT=Georgia] ooo Angels :calus: zaraz biegnę do Was na oględziny Baaja :loveu::loveu::loveu: a za burzę ja podziękuję...poślij do Selketowej, ona zbiera wszycho :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Chyba mi już podesłała :roll: Ino też jakaś wybrakowana na 4 grzmoty i 10 minut deszczu :roll: Dziewczyny skupcie się no........ Żonkila nie zbieram wszystkiego ino pewne ciekawe rzeczy......... :roll: Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Selket napisał(a):Chyba mi już podesłała :roll: Ino też jakaś wybrakowana na 4 grzmoty i 10 minut deszczu :roll: Dziewczyny skupcie się no........ Żonkila nie zbieram wszystkiego ino pewne ciekawe rzeczy......... :roll: [FONT=Georgia]:roll: nie zabieram, nie kłam... burzy u mnie nie było a deszcz też już nie pada :eviltong::eviltong:[/FONT] AngelsDream napisał(a):Sława mnie wyprzedza? [FONT=Georgia]najwyraźniej :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
AngelsDream Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No tak - ruda zła admin szczurzego forum z wilczakiem w spółce. Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 AngelsDream napisał(a):No tak - ruda zła admin szczurzego forum z wilczakiem w spółce. [FONT=Georgia] ruda? --> fakt admin? --> fakt szczurze forum? --> fakt wilczak w spółce? --> fakt ale z tą złą to przegięłaś :) :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
AngelsDream Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zła, zła, zła... Nikt, kto ma wilczaka nie jest dobry. :D Quote
Recommended Posts