jonQuilla Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='basia2202'] buziakujemy Was [FONT=Georgia] buziakujemy Was również :loveu:[/FONT] [quote name='agbar']Dzien dobry bardzo [FONT=Georgia]cześć Aguś :multi::multi:[/FONT] [quote name='AngelsDream']Witamy się i my! [FONT=Georgia]dzień dobry :multi:[/FONT] [quote name='Fenris']Witanko z rana :grins: [FONT=Georgia]witaj z hmm rana? :) :multi:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Witanko.........u nas bez zmian jak padalo tak pada.....mam juz dosc.... daj kochana foteczki morza ze sloneczkiem ...niech mi ulzy.... buzioleeeeeee Quote
jonQuilla Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='evaxon']czeee przyszlam na foty z nad morza :diabloti: [quote name='zuzolandia']Witanko.........u nas bez zmian jak padalo tak pada.....mam juz dosc.... daj kochana foteczki morza ze sloneczkiem ...niech mi ulzy.... buzioleeeeeee [FONT=Georgia]a u Nas słońce w pełni :loveu: pogoda piękna...nawet noce cieplutkie... dzisiaj byłam z Salsą na spacerku w lesie ale nie ma zdjęć bo aparat nadal jest u mojej siostry :roll: jeśli dobrze pójdzie to już jutro będzie z powrotem w moim posiadaniu więc wtedy postaram się o jakieś zdjęcia :eviltong::eviltong: w poniedziałek planuję ze znajomymi jechać do Zoo :) od któregoś tam lipca w naszym Zoo są żyrafki, ponoć są jeszcze młodziuchne :multi::multi: no i chyba gepardy nam jeszcze dorzucili :loveu::loveu: z tego co słyszałam powiększył się wybieg wilków także trzeba jechać i zobaczyć zmiany :) mam nadzieję że do poniedziałku pogoda się utrzyma i że nic nie stanie na przeszkodzie w realizacji tej wycieczki ;) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='AngelsDream']Foć wilki! Jestem ciekawa! [FONT=Georgia] będę focić wilki, będę ;) odzyskałam aparat :multi::multi: teraz się ładuje bo jak zwykle bateria do dupy jak siostra oddaje :roll::roll: nabazgrałam jej dzisiaj tweetiego do ramki na ścianę do pokoju jej córeczki :)[/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witanko:multi: Oznajmiam, że wsio nadrobiłam:multi: I fajne historie czytałam haha Ale super bazgroły ci wyszły:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł:multi: a zo macie w Gdańsku???:cool3: qrde ja chce do zoo:placz: ale innego niz to nasze :razz: Quote
jonQuilla Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Oznajmiam, że wsio nadrobiłam I fajne historie czytałam haha Ale super bazgroły ci wyszły [FONT=Georgia] cześć :multi::loveu: cieszę się że nadrobiłaś :cool3: [/FONT] [quote name='evaxon']helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł a zo macie w Gdańsku??? qrde ja chce do zoo ale innego niz to nasze [FONT=Georgia]hej EFF :multi::loveu: jak będziesz w Gdańsku to polecam jechać do naszego zoo :) jest duże i bardzo fajnie zrobione :) cały czas się rozbudowuje, powiększane są wybiegi dla zwierząt itd. słyszałam że np. wilki teraz nie są w zagrodzie jako takiej tylko są otoczone wodą...ale jak będę to sama zobaczę czy to prawda :) zwierząt też dużo...każdy znajdzie coś dla siebie :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
basia2202 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 aaa.. widziałam tweediego :multi: i koteckaaa!! taak taaak widziałam kotecka :evil_lol: jak tam panna? fartuch już sobie spawiłaś do pieczenia pierników? :cool3: :razz: Quote
jonQuilla Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='basia2202']aaa.. widziałam tweediego :multi: i koteckaaa!! taak taaak widziałam kotecka :evil_lol: [FONT=Georgia]koteciara ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] jak tam panna? fartuch już sobie spawiłaś do pieczenia pierników? :cool3: :razz: [FONT=Georgia] haha...nie będę piekła pierników ;) będę cisnęła nimi w klientów :evil_lol::evil_lol: serdecznie zapraszam na rzut Katarzynką w czekoladzie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial]Bereczek córcia :loveu::loveu: widzę ze sie udzielasz artystycznie :multi::multi: My się wybieramy z Magdą do ZOO w Ostrawie do Czech ponoć fajnie ...chociaż generalnie nie lubię takich miejsc :roll: ale kusi pofocić jakieś inne stworki niż nasze pieski [/FONT] Quote
basia2202 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] haha...nie będę piekła pierników ;) będę cisnęła nimi w klientów :evil_lol::evil_lol: serdecznie zapraszam na rzut Katarzynką w czekoladzie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] hahaha... wiem wieeem, że nie będziesz piekła...:cool3: ale podokuczać troche chciałam :eviltong: :evil_lol: a na rzut przyjadę a i owszem... nie musi być nawet katarzynka... może być jaki zwykły toruński :diabloti: a tańczącą go go to gdzie zaprzedałaś? :cool3: ni mo fotasków... :roll: Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bereczek córcia widzę ze sie udzielasz artystycznie My się wybieramy z Magdą do ZOO w Ostrawie do Czech ponoć fajnie ...chociaż generalnie nie lubię takich miejsc ale kusi pofocić jakieś inne stworki niż nasze pieski [/FONT] [FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]pofoć, pofoć...z chęcią pooglądam :)[/FONT] [quote name='basia2202']hahaha... wiem wieeem, że nie będziesz piekła.. ale podokuczać troche chciałam a na rzut przyjadę a i owszem... nie musi być nawet katarzynka... może być jaki zwykły toruński a tańczącą go go to gdzie zaprzedałaś? ni mo fotasków... [FONT=Georgia]wredota jesteś i tyle Ci powiem :eviltong::eviltong: ale koffana :loveu: taa przyznaję się że sprzedałam ją po tym jak zjadła tą żabę :evil_lol::evil_lol: postaram się dzisiaj wkleić jakieś zdjęcia :)[/FONT] Quote
basia2202 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]wredota jesteś i tyle Ci powiem :eviltong::eviltong: ale koffana :loveu: [FONT=Verdana]i wice... versja :evil_lol: :diabloti:[/FONT] taa przyznaję się że sprzedałam ją po tym jak zjadła tą żabę :evil_lol::evil_lol: postaram się dzisiaj wkleić jakieś zdjęcia :)[/FONT] nie mogłabyś sprzedać dziecka swego :mad: ukryłaś ją! :diabloti: fotasków chcem :roll: P.S. a wiesz.. tyle razy w Gdańsku byłam... ale w ZOO to nigdy jeszcze... nie wiedziałam, że ładne ono :) Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='basia2202']nie mogłabyś sprzedać dziecka swego :mad: ukryłaś ją! :diabloti: fotasków chcem :roll: P.S. a wiesz.. tyle razy w Gdańsku byłam... ale w ZOO to nigdy jeszcze... nie wiedziałam, że ładne ono :) [FONT=Georgia] to koniecznie odwiedź ;) nie pożałujesz :eviltong::eviltong: nie, nie sprzedałam...nie mogłabym masz rację ;) mimo że je świństwa i czasami mam ochotę ją ubić to i tak przecież jest kochaną moją suczą ;) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [FONT=Georgia]a to z dzisiejszego rysowania ;) [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 http://img67.imageshack.us/img67/9306/dsc08947qi0.jpg hyhyhy ale masz nie proporcjonalnego piesa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ............. cze kobieto z żabojadem:razz::razz::razz: Quote
basia2202 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 och bosz... jak słodko śpi maleństwo na podusi :loveu::loveu::loveu: http://img67.imageshack.us/img67/6935/dsc08937it3.jpg ledwo żywa już.. oki jej się same zamykają :evil_lol: :diabloti: http://images31.fotosik.pl/331/52355d5e22491149.jpg słodziachno wyszła na tych foteczkach:) buziowanko laski :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='evaxon']http://img67.imageshack.us/img67/9306/dsc08947qi0.jpg hyhyhy ale masz nie proporcjonalnego piesa [FONT=Georgia]ma to po mnie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='BeaC']............. cze kobieto z żabojadem:razz::razz::razz: [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu: francuski piesek z niej i tyle ;)[/FONT] [quote name='basia2202']och bosz... jak słodko śpi maleństwo na podusi http://img67.imageshack.us/img67/6935/dsc08937it3.jpg ledwo żywa już.. oki jej się same zamykają http://images31.fotosik.pl/331/52355d5e22491149.jpg słodziachno wyszła na tych foteczkach [FONT=Georgia] flesz jej po oczach świecił to zamykała :evil_lol::evil_lol:[/FONT] buziowanko laski :loveu: [FONT=Georgia]buziakowanie :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [FONT=Georgia]miałam iść dzisiaj z Salsą do lasu w dzień ale cholera jest tak gorąco że nie mam mocy :roll: więc znów pójdziemy na bieganie wieczorem a wtedy zdjęcia kijowe więc nawet aparatu nie biorę :roll: ale byłam z Salsą na podwórku przed domem, rzuciłam jej piłeczkę kilka razy i Salsa teraz umierająco zadyszana jest.... dam zdjęcia zasapanej Salsuchy ;) ale najpierw kilka zdjęć z leniuchowania wczorajszego :) [/FONT] Quote
Recommended Posts