Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie bywam tam :eviltong::eviltong:
bez sensu :cool1:
[COLOR=Black]teeee moze bede 2 sierpnia w gdansku :diabloti: bo TZ chce na mecz jechac:roll::roll::mdleje: wspaniale wakacje mnie czekaja... dobrze sie zapowiada pierwszy dzien odpoczynku i mecz[/COLOR]
niedawno były u Jabłkowej ;) :evil_lol::evil_lol:

[COLOR=Black]a ja chce od ciebie:diabloti:[/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czemu mój pies jest taki ohydny cholera :angryy::angryy::angryy:

ja zabieram ją z dobrego serca na dłuższe bieganie do lasu przed snem a ta pipa mi zżera żywą żabę :mad::mad:

mam ochotę powiesić ją za ten głupi łeb i rzucać w nią nożami :angryy::angryy:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....obrzydziła mi siebie na maxa :roll::roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
bahahahahahahahaha:grin:
ja kaze wypluwac Tigrze i żabki same wyskakuja z pyszczka:lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
czemu mój pies jest taki ohydny cholera :angryy:

ja zabieram ją z dobrego serca na dłuższe bieganie do lasu przed snem a ta pipa mi zżera żywą żabę :mad:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]lepsza żywa żaba, niż rzadka qpa :-?
to dopiero obrzydzenie... jak się takiego piesa zobaczy, powącha, a co gorsza dotknie :cry:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon']bahahahahahahahaha:grin:
ja kaze wypluwac Tigrze i żabki same wyskakuja z pyszczka:lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
taa... Salsa już miała ją w gardle jak się zorientowałam :roll:
tylko widziałam jak się męczy żeby ją połknąć bo jej w przełyku gdzieś stanęła :roll:

a wakacje hmm....lepiej jak gorzej się zaczną niż jak gorzej mają się skończyć :evil_lol::evil_lol:

jak będę któregoś dnia nad morzem, w co wątpię ....to zrobie jakieś zdjecia ;)
byłam w sobote na plaży w sopocie wieczorem ale...
1. nie miałam aparatu
2. było ciemno i nic nie byłoby widać[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=Pink]3. żałowałam że nie wzięłam aparatu bo była pełnia i jak wschodził księżyc nad molem to był taki olbrzymi i ślicznie pomarańczowy :placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]lepsza żywa żaba, niż rzadka qpa :-?
to dopiero obrzydzenie... jak się takiego piesa zobaczy, powącha, a co gorsza dotknie :cry:
[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o kupie Basiu to Ty mi lepiej nic nie mów :roll::roll:
wczoraj też Salsa zasmakowała w jakimś klocku :roll:

obleśny kundel :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

diabelkowa napisał(a):
wpadlam bo wyczulam wasza galerie z kilometra :-) dawajcie fotki swin:evil_lol:

[FONT=Georgia]
nie ma i nie będzie :multi::multi:
w dalszym ciągu aparat ma siostra i świnia moja osobista nie będzie sfotografowana :eviltong::eviltong:

dzisiaj za kare całą noc przespała na kanapie...
nadal ma u mnie mega minus za tą żabę :angryy:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]

a wakacje hmm....lepiej jak gorzej się zaczną niż jak gorzej mają się skończyć :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

ale tak zaczete wakacje tak samo sie kończą :roll:

cze żabojady:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]
a na jaki mecz TŻ Cię ciagnie?
[/FONT]

cholera wie :evil_lol: nap[ewno gra ŁKS a z kim to nie mam pojecia :niewiem: jeszcze uwaza ze w ta sobote z nim pojde:icon_roc: baaa on uwaza ze nawet jak ja nie pojde to on pojdzie:stupid::stupid::stupid::evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia]wczoraj też Salsa zasmakowała w jakimś klocku :roll:
obleśny kundel :angryy:
[/FONT]

fuj fuj fuj..... fuj nad fuje :grab:

witamy się :loveu:
całusy!!:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
cholera wie nap[ewno gra ŁKS a z kim to nie mam pojecia jeszcze uwaza ze w ta sobote z nim pojde baaa on uwaza ze nawet jak ja nie pojde to on pojdzie

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]no to się przeliczy :):):)[/FONT]

basia2202 napisał(a):
fuj fuj fuj..... fuj nad fuje

witamy się
całusy!!

[FONT=Georgia]witaj :loveu::loveu::loveu:
cmokamy również :loveu:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]no to się przeliczy :):):)[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]

nooo jakos tak sie zdarzyło ze zaplanowałam na ten dzien zakupy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
nooo jakos tak sie zdarzyło ze zaplanowałam na ten dzien zakupy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Georgia]
ale z Ciebie podstępna i zUowieszcza kobiecina ;)
a wydajesz się być taka niepozorna ;) :evil_lol::evil_lol: hehehe
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]

To byłam ja:multi:
[/FONT]

[FONT=Georgia]widzę :multi::multi:

super masz fryzurkę :loveu:
[/FONT]

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]u mnie deszcz ....Ozzy smierdzi

cze Córcia
[/FONT]

[FONT=Georgia]:roll::roll: to po co brałaś psa który śmierdzi?

cześć Mamcia :multi::loveu:

Dzisiaj odszedł za TM szczur mojej przyjaciółki, Koleś :roll:
Miał niespełna 2 lata i mógł jeszcze żyć...nic nie wskazywało na to że tak się stanie.
Jeszcze wczoraj miał się dobrze, dopiero pod wieczór wszedł do klatki i był jakiś spokojny...ale on tak czasami miewał więc koleżanka myślała że to nic takiego...ale rano już go nie było :roll:

Uwielbiałam tego szczura...
Był w zasadzie jak psiak...koleżanka go zamykała w kaltce sporadycznie...mieszkanie było jego...praktycznie witał ją przy drzwiach jak wracała skądś ...
spał u niej w nogach pod kołdrą i uwielbiał rozpłaszczać się na kolanach żeby go drapać...
zdominował sobie Azę i wyżerał jej z miski...a suka żadnemu zwierzęciu do miski nie pozwalała się zbliżyć nigdy...

Koleś pierwszego dnia (był u mnie przez pierwszą noc bo koleżanka czekała aż jej tata wyjedzie)

:-(

[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]
ale z Ciebie podstępna i zUowieszcza kobiecina ;)
a wydajesz się być taka niepozorna ;) :evil_lol::evil_lol: hehehe
[/FONT]

hahaha a niech jezdzi na mecze ale nie kosztem sobod spedzonych ze sa ukochana najwspanialsza Ewusią :diabloti:

uchhh biedne malenstwo :-(
  • Posted

Witaneczko złociutka....

u mnie tez lejee ...dziewczyny zmokły i smierdza....pewnie gorzej niz Ozzy hiihihihi

wogole praca mnie przytłacza ..cierpie na notoryczny brak słonca .....buuuuu

buzioleee kochana!

Posted

Bidny szczurek :-(

A co do żab to lepiej uważać, słyszałem o kolesiu który dla zakładu zjadł na żywca kilka (sic!) i ... miał bardzo poważne problemy żołądkowe.

A Żabe ostatnio myślałem że ukatrupie ... a tym bardziej jakiegoś #$%^&:angryy: co wywalił rybie szczątki tam gdzie łazimy na spacerki, w wysoką trawę :angryy::angryy::angryy: Żaba oczywiście nie mogła się tej perfumie oprzeć :roll: rybka oczywiście do świeżych nie należała :roll:

Achhh te agresory ... jak ostatnio Żaba na dzika wpadła :p siora już czarno przed oczami co się Żabie stało, jak usłyszała ten skowyt, już wyobrażała sobie jak ją ukatrupiam po powrocie ... a to tak tylko z przestrachu :roll::p dzik spylił w przeciwnym kierunku chrumkoląc niemiłosiernie, pewnie równie przerażony że duże czarne na niego wpadło gdy se spokojnie w krzakach siedział :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
    hahaha a niech jezdzi na mecze ale nie kosztem sobod spedzonych ze sa ukochana najwspanialsza Ewusią :diabloti:

[FONT=Georgia]no raczej że nie ;) :evil_lol:[/FONT]

zuzolandia napisał(a):
    Witaneczko złociutka....

u mnie tez lejee ...dziewczyny zmokły i smierdza....pewnie gorzej niz Ozzy hiihihihi

wogole praca mnie przytłacza ..cierpie na notoryczny brak słonca .....buuuuu

buzioleee kochana!

[FONT=Georgia]
    cześć Kudłacza :multi::multi::loveu:

a no widzisz słonkiem to akurat mogę się podzielić...
    u Nas dzisiaj bardzo ładnie i słonecznie :) :loveu::loveu:
    [/FONT]
    Alicja napisał(a):
    [FONT=Arial]
    u nas leje
    [/FONT]

[FONT=Georgia]
    zapraszam do siebie na opalanie :eviltong:
    [/FONT]

Fenris napisał(a):

A co do żab to lepiej uważać, słyszałem o kolesiu który dla zakładu zjadł na żywca kilka (sic!) i ... miał bardzo poważne problemy żołądkowe.

[FONT=Georgia]fuuuuuuuu :roll::roll::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

co wywalił rybie szczątki tam gdzie łazimy na spacerki, w wysoką trawę A Żabe ostatnio myślałem że ukatrupie ... a tym bardziej jakiegoś #$%^& Żaba oczywiście nie mogła się tej perfumie oprzeć rybka oczywiście do świeżych nie należała

[FONT=Georgia]w rybach jeszcze okazji nie miałam Salsy zobaczyć i mam nadzieje że nie będę miała takiej przyjemności :roll:[/FONT]

Achhh te agresory ... jak ostatnio Żaba na dzika wpadła siora już czarno przed oczami co się Żabie stało, jak usłyszała ten skowyt, już wyobrażaa sobie jak ją ukatrupiam po powrocie ... a to tak tylko z przestrachu dzik spylił w przeciwnym kierunku chrumkoląc niemiłosiernie, pewnie równie przerażony że duże czarne na niego wpadło gdy se spokojnie w krzakach siedział

[FONT=Georgia]Żaba nastraszyła dzika w lesie ;)
    dobrze że tego leśniczy nie widział :evil_lol::evil_lol:
    musiałbyś się ostro tłumaczyć z tego dlaczego Twoja agresywna bestia płoszy zwierzęta w lesie ;)
    [/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):

[FONT=Georgia]Żaba nastraszyła dzika w lesie ;)
    dobrze że tego leśniczy nie widział :evil_lol::evil_lol:
    musiałbyś się ostro tłumaczyć z tego dlaczego Twoja agresywna bestia płoszy zwierzęta w lesie ;)
    [/FONT]

Nie w lesie tylko na rozlewiskach :eviltong: Ale ojj by było grubo ... na szczęście znam dobrze leśniczego :diabloti: