e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie bywam tam :eviltong::eviltong: bez sensu :cool1: [COLOR=Black]teeee moze bede 2 sierpnia w gdansku :diabloti: bo TZ chce na mecz jechac:roll::roll::mdleje: wspaniale wakacje mnie czekaja... dobrze sie zapowiada pierwszy dzien odpoczynku i mecz[/COLOR] niedawno były u Jabłkowej ;) :evil_lol::evil_lol: [COLOR=Black]a ja chce od ciebie:diabloti:[/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czemu mój pies jest taki ohydny cholera :angryy::angryy::angryy: ja zabieram ją z dobrego serca na dłuższe bieganie do lasu przed snem a ta pipa mi zżera żywą żabę :mad::mad: mam ochotę powiesić ją za ten głupi łeb i rzucać w nią nożami :angryy::angryy: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....obrzydziła mi siebie na maxa :roll::roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] bahahahahahahahaha:grin: ja kaze wypluwac Tigrze i żabki same wyskakuja z pyszczka:lol: Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] czemu mój pies jest taki ohydny cholera :angryy: ja zabieram ją z dobrego serca na dłuższe bieganie do lasu przed snem a ta pipa mi zżera żywą żabę :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]lepsza żywa żaba, niż rzadka qpa :-? to dopiero obrzydzenie... jak się takiego piesa zobaczy, powącha, a co gorsza dotknie :cry: [/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='evaxon']bahahahahahahahaha:grin: ja kaze wypluwac Tigrze i żabki same wyskakuja z pyszczka:lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] taa... Salsa już miała ją w gardle jak się zorientowałam :roll: tylko widziałam jak się męczy żeby ją połknąć bo jej w przełyku gdzieś stanęła :roll: a wakacje hmm....lepiej jak gorzej się zaczną niż jak gorzej mają się skończyć :evil_lol::evil_lol: jak będę któregoś dnia nad morzem, w co wątpię ....to zrobie jakieś zdjecia ;) byłam w sobote na plaży w sopocie wieczorem ale... 1. nie miałam aparatu 2. było ciemno i nic nie byłoby widać[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=Pink]3. żałowałam że nie wzięłam aparatu bo była pełnia i jak wschodził księżyc nad molem to był taki olbrzymi i ślicznie pomarańczowy :placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]lepsza żywa żaba, niż rzadka qpa :-? to dopiero obrzydzenie... jak się takiego piesa zobaczy, powącha, a co gorsza dotknie :cry: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o kupie Basiu to Ty mi lepiej nic nie mów :roll::roll: wczoraj też Salsa zasmakowała w jakimś klocku :roll: obleśny kundel :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
diabelkowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 wpadlam bo wyczulam wasza galerie z kilometra :-) dawajcie fotki swin:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 diabelkowa napisał(a):wpadlam bo wyczulam wasza galerie z kilometra :-) dawajcie fotki swin:evil_lol: [FONT=Georgia] nie ma i nie będzie :multi::multi: w dalszym ciągu aparat ma siostra i świnia moja osobista nie będzie sfotografowana :eviltong::eviltong: dzisiaj za kare całą noc przespała na kanapie... nadal ma u mnie mega minus za tą żabę :angryy:[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] a wakacje hmm....lepiej jak gorzej się zaczną niż jak gorzej mają się skończyć :evil_lol::evil_lol: [/FONT] ale tak zaczete wakacje tak samo sie kończą :roll: cze żabojady:loveu: Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 evaxon napisał(a):ale tak zaczete wakacje tak samo sie kończą :roll: cze żabojady:loveu: [FONT=Georgia]to troche gorzej :roll: cześć :multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to troche gorzej :roll: cześć :multi::multi::loveu: [/FONT] zdążyłam sie przyzwyczaic czesc:multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 evaxon napisał(a):zdążyłam sie przyzwyczaic czesc:multi::loveu: [FONT=Georgia] a na jaki mecz TŻ Cię ciagnie?[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] a na jaki mecz TŻ Cię ciagnie?[/FONT] cholera wie :evil_lol: nap[ewno gra ŁKS a z kim to nie mam pojecia :niewiem: jeszcze uwaza ze w ta sobote z nim pojde:icon_roc: baaa on uwaza ze nawet jak ja nie pojde to on pojdzie:stupid::stupid::stupid::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia]wczoraj też Salsa zasmakowała w jakimś klocku :roll: obleśny kundel :angryy:[/FONT] fuj fuj fuj..... fuj nad fuje :grab: witamy się :loveu: całusy!!:loveu: Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 evaxon napisał(a):cholera wie nap[ewno gra ŁKS a z kim to nie mam pojecia jeszcze uwaza ze w ta sobote z nim pojde baaa on uwaza ze nawet jak ja nie pojde to on pojdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]no to się przeliczy :):):)[/FONT] basia2202 napisał(a):fuj fuj fuj..... fuj nad fuje witamy się całusy!! [FONT=Georgia]witaj :loveu::loveu::loveu: cmokamy również :loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]no to się przeliczy :):):)[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] nooo jakos tak sie zdarzyło ze zaplanowałam na ten dzien zakupy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 evaxon napisał(a):nooo jakos tak sie zdarzyło ze zaplanowałam na ten dzien zakupy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Georgia] ale z Ciebie podstępna i zUowieszcza kobiecina ;) a wydajesz się być taka niepozorna ;) :evil_lol::evil_lol: hehehe[/FONT] Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Century Gothic] To byłam ja:multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]u mnie deszcz :mad:....Ozzy smierdzi :roll: cze Córcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic] To byłam ja:multi:[/FONT] [FONT=Georgia]widzę :multi::multi: super masz fryzurkę :loveu:[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]u mnie deszcz ....Ozzy smierdzi cze Córcia [/FONT] [FONT=Georgia]:roll::roll: to po co brałaś psa który śmierdzi? cześć Mamcia :multi::loveu: *** Dzisiaj odszedł za TM szczur mojej przyjaciółki, Koleś :roll: Miał niespełna 2 lata i mógł jeszcze żyć...nic nie wskazywało na to że tak się stanie. Jeszcze wczoraj miał się dobrze, dopiero pod wieczór wszedł do klatki i był jakiś spokojny...ale on tak czasami miewał więc koleżanka myślała że to nic takiego...ale rano już go nie było :roll: Uwielbiałam tego szczura... Był w zasadzie jak psiak...koleżanka go zamykała w kaltce sporadycznie...mieszkanie było jego...praktycznie witał ją przy drzwiach jak wracała skądś ... spał u niej w nogach pod kołdrą i uwielbiał rozpłaszczać się na kolanach żeby go drapać... zdominował sobie Azę i wyżerał jej z miski...a suka żadnemu zwierzęciu do miski nie pozwalała się zbliżyć nigdy... Koleś pierwszego dnia (był u mnie przez pierwszą noc bo koleżanka czekała aż jej tata wyjedzie) :-( [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] ale z Ciebie podstępna i zUowieszcza kobiecina ;) a wydajesz się być taka niepozorna ;) :evil_lol::evil_lol: hehehe[/FONT] hahaha a niech jezdzi na mecze ale nie kosztem sobod spedzonych ze sa ukochana najwspanialsza Ewusią :diabloti: uchhh biedne malenstwo :-( Quote
zuzolandia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witaneczko złociutka.... u mnie tez lejee ...dziewczyny zmokły i smierdza....pewnie gorzej niz Ozzy hiihihihi wogole praca mnie przytłacza ..cierpie na notoryczny brak słonca .....buuuuu buzioleee kochana! Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]biedny szczuruś u nas leje :placz::placz:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Bidny szczurek :-( A co do żab to lepiej uważać, słyszałem o kolesiu który dla zakładu zjadł na żywca kilka (sic!) i ... miał bardzo poważne problemy żołądkowe. A Żabe ostatnio myślałem że ukatrupie ... a tym bardziej jakiegoś #$%^&:angryy: co wywalił rybie szczątki tam gdzie łazimy na spacerki, w wysoką trawę :angryy::angryy::angryy: Żaba oczywiście nie mogła się tej perfumie oprzeć :roll: rybka oczywiście do świeżych nie należała :roll: Achhh te agresory ... jak ostatnio Żaba na dzika wpadła :p siora już czarno przed oczami co się Żabie stało, jak usłyszała ten skowyt, już wyobrażała sobie jak ją ukatrupiam po powrocie ... a to tak tylko z przestrachu :roll::p dzik spylił w przeciwnym kierunku chrumkoląc niemiłosiernie, pewnie równie przerażony że duże czarne na niego wpadło gdy se spokojnie w krzakach siedział :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 evaxon napisał(a):hahaha a niech jezdzi na mecze ale nie kosztem sobod spedzonych ze sa ukochana najwspanialsza Ewusią :diabloti: [FONT=Georgia]no raczej że nie ;) :evil_lol:[/FONT] zuzolandia napisał(a):Witaneczko złociutka.... u mnie tez lejee ...dziewczyny zmokły i smierdza....pewnie gorzej niz Ozzy hiihihihi wogole praca mnie przytłacza ..cierpie na notoryczny brak słonca .....buuuuu buzioleee kochana! [FONT=Georgia] cześć Kudłacza :multi::multi::loveu: a no widzisz słonkiem to akurat mogę się podzielić... u Nas dzisiaj bardzo ładnie i słonecznie :) :loveu::loveu: [/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial] u nas leje [/FONT] [FONT=Georgia] zapraszam do siebie na opalanie :eviltong:[/FONT] Fenris napisał(a): A co do żab to lepiej uważać, słyszałem o kolesiu który dla zakładu zjadł na żywca kilka (sic!) i ... miał bardzo poważne problemy żołądkowe. [FONT=Georgia]fuuuuuuuu :roll::roll::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] co wywalił rybie szczątki tam gdzie łazimy na spacerki, w wysoką trawę A Żabe ostatnio myślałem że ukatrupie ... a tym bardziej jakiegoś #$%^& Żaba oczywiście nie mogła się tej perfumie oprzeć rybka oczywiście do świeżych nie należała [FONT=Georgia]w rybach jeszcze okazji nie miałam Salsy zobaczyć i mam nadzieje że nie będę miała takiej przyjemności :roll:[/FONT] Achhh te agresory ... jak ostatnio Żaba na dzika wpadła siora już czarno przed oczami co się Żabie stało, jak usłyszała ten skowyt, już wyobrażaa sobie jak ją ukatrupiam po powrocie ... a to tak tylko z przestrachu dzik spylił w przeciwnym kierunku chrumkoląc niemiłosiernie, pewnie równie przerażony że duże czarne na niego wpadło gdy se spokojnie w krzakach siedział [FONT=Georgia]Żaba nastraszyła dzika w lesie ;) dobrze że tego leśniczy nie widział :evil_lol::evil_lol: musiałbyś się ostro tłumaczyć z tego dlaczego Twoja agresywna bestia płoszy zwierzęta w lesie ;) [/FONT] Quote
Fenris Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]Żaba nastraszyła dzika w lesie ;) dobrze że tego leśniczy nie widział :evil_lol::evil_lol: musiałbyś się ostro tłumaczyć z tego dlaczego Twoja agresywna bestia płoszy zwierzęta w lesie ;) [/FONT] Nie w lesie tylko na rozlewiskach :eviltong: Ale ojj by było grubo ... na szczęście znam dobrze leśniczego :diabloti: Quote
Recommended Posts