jonQuilla Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='BeaC']hej kwiatka ta koleżankę to puc droga a koszyk na łeb jej wsadź jak można tak wielką psiczkę do takiego małego koszyczka minę ma niesamowitą [FONT=Georgia]witaj :loveu: :multi:[/FONT] [FONT=Georgia]a wiesz co najlepsze? że Salsie się koszyczek spodobał :evil_lol: nie od dziś wiadomo że Salsa to przedstawiciel psów "scyzoryków"...czyli składa się tak aby zmieścić się tam gdzie chce....przykładem na to jest chociażby spanie na pufie :evil_lol: [/FONT][FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Salsunia :loveu: Mój Księciunio by mnie wyśmiał gdybym mu takie posłanko przyniosła :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Selket']Salsunia :loveu: Mój Księciunio by mnie wyśmiał gdybym mu takie posłanko przyniosła :evil_lol: [FONT=Georgia]Salsie daleko do Księciuni ;) :evil_lol::evil_lol: *** MAM APARAT :multi::multi: wymienili blok obiektywu (czy coś takiego) bo się zepsuł :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:aparat :multi::multi::multi:koszyczek :roflt: mam zimne piffo :loveu::loveu: cześć Córcia :loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aparat koszyczek mam zimne piffo cześć Córcia [/FONT] [FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu: no to dowód na to że mam aparat :eviltong: i tak chyba nie wygląda nieszczęśliwy pies :evil_lol: [/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Haha Żabcia podobnie wyglądała gdy wyrastała ze swoich kolejnych legowisk :p Ale też nieraz uwielbia się wciskać tam gdzie miejsca nie ma :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Haha Żabcia podobnie wyglądała gdy wyrastała ze swoich kolejnych legowisk Ale też nieraz uwielbia się wciskać tam gdzie miejsca nie ma [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Salsunia nie wyrasta, ona wrasta w swoje posłanko ;)[/FONT] [quote name='Selket']Biedna ta Salsunia Pieski :eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Georgia] od razu biedna :) [/FONT] Quote
BeaC Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ale widzę że Salskie taki malusi koszyczek pasuje:razz::razz::multi: Quote
Selket Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cześć :loveu: Gdzie ten p.i.e.s.e.k paralityk :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 czesc czołem z rana:multi: wreszcie moge spac do 12 w tygodniu:evil_lol: chyba przedłużę L4:lol: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 agbar napisał(a):Dzien dobry [FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT] BeaC napisał(a):ale widzę że Salskie taki malusi koszyczek pasuje [FONT=Georgia]ona lubi się gnieździć :) to kompaktowy piesek...w końcu york:eviltong:[/FONT] Selket napisał(a):Cześć Gdzie ten p.i.e.s.e.k paralityk [FONT=Georgia]hej :calus: tutaj ---> :Dog_run: [/FONT] evaxon napisał(a):czesc czołem z rana wreszcie moge spac do 12 w tygodniu chyba przedłużę L4 [FONT=Georgia] dzień dobry :multi::loveu: przedłużaj bo sen to dobra rzecz :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]koleżanka i Salsa się murkują :) [/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]:hand: tadammmmmmmmmmmmmm mamusia wpadła na zimny soczek :p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] tadammmmmmmmmmmmmm mamusia wpadła na zimny soczek [/FONT] [FONT=Georgia]proszę ;) [/FONT] [FONT=Georgia]i ze spacerku wieczornego :) Azucha :loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]i koleżanka zabawiająca mi psa --> ciąg dalszy ;) :eviltong: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]i takie ooOO :oops: i niech mi ktoś powie że to nie jest YORK to zabije :mad::mad: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):Ale ona jest malutka :crazyeye: :crazyeye: [FONT=Georgia]mówiłam że to szczypior kompaktowy :evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://img360.imageshack.us/img360/1513/dsc08390uh6.jpg eee pies ci wypadł z koszyka... buahahahahahahah :grin: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 evaxon napisał(a):http://img360.imageshack.us/img360/1513/dsc08390uh6.jpg eee pies ci wypadł z koszyka... buahahahahahahah :grin:' [FONT=Georgia]nie no skąd....przecież to tak ma być :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Fenris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Fotki wypadniętej z koszyka boskie :megagrin: http://img398.imageshack.us/img398/5625/dsc08417wy2.jpg Strach się bać, takie kły ;) Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Fenris napisał(a):Fotki wypadniętej z koszyka boskie http://img398.imageshack.us/img398/5625/dsc08417wy2.jpg Strach się bać, takie kły [FONT=Georgia] jakby ugryzła to pewnie wszystkie by jej wypadły :evil_lol: wiekowy psiak :) [/FONT] Selket napisał(a):Cześć Żonkilku [FONT=Georgia] cześć Selkecik :loveu: *** Salsa dzisiaj przegięła :angryy: zresztą wczoraj w południe też ale wczoraj nie wiedziałam jeszcze co to :mad: No ale do rzeczy....Salsa wczoraj i dzisiaj tarzała się w ogródku przy boisku szkolnym gdzie zawsze chodzimy na spacery. Ona się tarza często i jeszcze się nie zdarzyło żeby w czymś się wytarzała...a wczoraj śmierdziała po tarzaniu...niby nie jakiś masakryczny smród ale taki dziwny nie do zidentyfikowania ani dla mnie ani dla koleżanki ... coś jakby kocie szczochy ale trochę w inną stronę....wykąpałam ją po tym spacerze... dzisiaj poszłyśmy w to samo miejsce i Salsa znów się wytarzała, jak tylko ją z oka spuściłam....śmierdziała tym samym ale 10 razy mocniej :-o nawet jak usiadła 2 metry ode mnie i wiatr zawiał w moją stronę to czułam ją....nawet Aza, która się nie tarza nigdy, poszła w to miejsce i się przyczajała do tarzania.... więc poszłyśmy z koleżanką na trawnik zobaczyć co tam jest... i co wywołało ten sekretny zapach? zdechła, wysuszona przez słońce żaba :crazyeye: fuuuuuuuuuuuu.... miałam ochotę ubić Salse :angryy: :mad: znów ją wykąpałam :roll: [/FONT] Quote
Recommended Posts