Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
cześć siostro wspaniała najwspanialsza :multi::multi::loveu:
kurde no nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją wspaniałością :crazyeye:
ze też ja nie jestem taka zajebista :roll::roll:
[/FONT]

Siostra no co ty??:oops::oops:A czemu ty mnie tak dowartościowujesz??:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

JESTEŚ ZAJEBISTA:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Buziaczki srodkowonocne posyłam bo na bezsennosc cierpie.....
[FONT=Georgia]
buziaczki jedynastogodzinne :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale kiedy

No dobra dość tych łez, przyjmuję taktyke roszczeniową może wtedy sie spotkamy

KAWE PROSZE!
[/FONT]
[FONT=Georgia]
no jak to kiedy...
wkrótce :)
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']cze zółty gilku:loveu:

[FONT=Georgia]czesc EFF :multi::multi::loveu:

Dzisiaj udało mi się namówić mamę żeby dała mi na wyjazd do Strzelec Krajeńskich :multi::multi: to jest zaraz koło Gorzowa Wielkopolskiego :)

Jutro z koleżanką idziemy kupić bilety :multi::multi:

wyjazd z Gdańska o 07:21, w Bydgoszczy byśmy były o 09:34, o 11:10 pociąg do Strzelec i tam byśmy były o 14:05 :evil_lol::evil_lol:

a powrót na drugi dzień :roflt:
jedziemy do kolegi pomóc mu malować mieszkanie...a później wracamy razem z nim do Gdańska i on tutaj zostaje już na stałe :) :evil_lol:

wiem, mamy poronione pomysły :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Dawaj fotki, bo lansko dostaniesz :P
Cosik krotki bedzie ten wyjazd hehe

[FONT=Georgia]hej :multi::multi::loveu:

badzi chętnie bym tam posiedziała weekend ale koleżanka pracuje :) i ma tylko poniedziałek i wtorek wolny więc nie ma innej opcji niestety :roll:
[/FONT]

[quote name='AngelsDream']Wyjazdy spontaniczne są bardzo wakacyjne :D
[FONT=Georgia]
najlepsze są takie...

najlepszy spontan to był jak o godz. 17 wpadłyśmy na pomysł zeby wyjechać na weekend na działkę 100km za gdańsk a o godzinie 20 już byłyśmy w pks'ie :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='AngelsDream']Tia, ja w 2 godziny przyszykowałam siebie i psa do podróży do Krakowa :D

[FONT=Georgia]to dowód na to że jak człowiek chce to potrafi :evil_lol:[/FONT]

Posted

Hej Żonkilko, my niestety w tym roku siedzimy w domku. Z moimi puchnącymi nogami raczej rady bym nie dała.Najbardziej nieszczęśliwy z tego powodu jest mój synek Łukasz. Zastanawiam się nad wakacjami w przyszłym roku, my z tz-tem , Łukaszem, maleństwo (które nie bedzie miało roku)+Kana = istne szaleństwo. Nie wiem jak to pogodzimy:shake:

Posted

[quote name='majoka']Hej Żonkilko, my niestety w tym roku siedzimy w domku. Z moimi puchnącymi nogami raczej rady bym nie dała.Najbardziej nieszczęśliwy z tego powodu jest mój synek Łukasz. Zastanawiam się nad wakacjami w przyszłym roku, my z tz-tem , Łukaszem, maleństwo (które nie bedzie miało roku)+Kana = istne szaleństwo. Nie wiem jak to pogodzimy:shake:

[FONT=Georgia]dacie radę, do przyszłego roku jeszcze trochę czasu więc coś wymyślicie i na pewno będą to udane wakacje :)

witaj :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='majoka']hehe wiem, że mamy jeszcze wiele czasu, ale jakoś trudno to sobie wyobrazic. Może Ty mi kochana odpowiesz dlaczego mnie przeniesiono z fotoblogów???

[FONT=Georgia]kochana bardzo chętnie bym Ci pomogła ale wchodzę przez subskrypcje i kurde nie wiem jak to tam działa :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='majoka']No właśnie co z tymi opłatami etc. , tyle cholera zmian. Co o tym sądzą dziewczyny??etc.....

[FONT=Georgia]nie jestem zorientowana w temacie :roll:
[/FONT]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tak se przyszłam sprawdzić czy coś wróciło do normy a tu doopa:cool1:[/FONT]

[FONT=Georgia]ja od pewnego czasu mam nocne zmiany na dogo a następnie późno poranne :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze spontan córciu [/FONT]

[FONT=Georgia]cześć mamciu :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='agbar']Witaj spontaniczny Zonkilku

[FONT=Georgia]witaj Aguś :multi::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]jako że jestem szczęśliwą przyszłą ciocią to napiszę że moja siostra była u lekarza i już na 100% będzie Zuzia...waży 2kg, lekarz powiedział że jest trochę mała ale że zdrowiutka a to najważniejsze :)

[/FONT]

Posted

[quote name='AngelsDream']No to i za to potrzyma się kciuki :)

[FONT=Georgia]:) przyda się pewnie[/FONT]

[quote name='evaxon']małe jest fajne szybciej wyjdzie:evil_lol:

:multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]dobra uwaga[/FONT]