emdziolek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] cześć siostro wspaniała najwspanialsza :multi::multi::loveu: kurde no nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją wspaniałością :crazyeye: ze też ja nie jestem taka zajebista :roll::roll:[/FONT] Siostra no co ty??:oops::oops:A czemu ty mnie tak dowartościowujesz??:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: JESTEŚ ZAJEBISTA:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='zuzolandia']Buziaczki srodkowonocne posyłam bo na bezsennosc cierpie..... [FONT=Georgia] buziaczki jedynastogodzinne :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale kiedy No dobra dość tych łez, przyjmuję taktyke roszczeniową może wtedy sie spotkamy KAWE PROSZE![/FONT] [FONT=Georgia] no jak to kiedy... wkrótce :) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='evaxon']cze zółty gilku:loveu: [FONT=Georgia]czesc EFF :multi::multi::loveu: *** Dzisiaj udało mi się namówić mamę żeby dała mi na wyjazd do Strzelec Krajeńskich :multi::multi: to jest zaraz koło Gorzowa Wielkopolskiego :) Jutro z koleżanką idziemy kupić bilety :multi::multi: wyjazd z Gdańska o 07:21, w Bydgoszczy byśmy były o 09:34, o 11:10 pociąg do Strzelec i tam byśmy były o 14:05 :evil_lol::evil_lol: a powrót na drugi dzień :roflt: jedziemy do kolegi pomóc mu malować mieszkanie...a później wracamy razem z nim do Gdańska i on tutaj zostaje już na stałe :) :evil_lol: wiem, mamy poronione pomysły :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Witanko Dawaj fotki, bo lansko dostaniesz :P Cosik krotki bedzie ten wyjazd hehe Quote
AngelsDream Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wyjazdy spontaniczne są bardzo wakacyjne :D Quote
jonQuilla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Dawaj fotki, bo lansko dostaniesz :P Cosik krotki bedzie ten wyjazd hehe [FONT=Georgia]hej :multi::multi::loveu: badzi chętnie bym tam posiedziała weekend ale koleżanka pracuje :) i ma tylko poniedziałek i wtorek wolny więc nie ma innej opcji niestety :roll:[/FONT] [quote name='AngelsDream']Wyjazdy spontaniczne są bardzo wakacyjne :D [FONT=Georgia] najlepsze są takie... najlepszy spontan to był jak o godz. 17 wpadłyśmy na pomysł zeby wyjechać na weekend na działkę 100km za gdańsk a o godzinie 20 już byłyśmy w pks'ie :evil_lol:[/FONT] Quote
AngelsDream Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tia, ja w 2 godziny przyszykowałam siebie i psa do podróży do Krakowa :D Quote
jonQuilla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='AngelsDream']Tia, ja w 2 godziny przyszykowałam siebie i psa do podróży do Krakowa :D [FONT=Georgia]to dowód na to że jak człowiek chce to potrafi :evil_lol:[/FONT] Quote
mar....ka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hej Żonkilko, my niestety w tym roku siedzimy w domku. Z moimi puchnącymi nogami raczej rady bym nie dała.Najbardziej nieszczęśliwy z tego powodu jest mój synek Łukasz. Zastanawiam się nad wakacjami w przyszłym roku, my z tz-tem , Łukaszem, maleństwo (które nie bedzie miało roku)+Kana = istne szaleństwo. Nie wiem jak to pogodzimy:shake: Quote
jonQuilla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='majoka']Hej Żonkilko, my niestety w tym roku siedzimy w domku. Z moimi puchnącymi nogami raczej rady bym nie dała.Najbardziej nieszczęśliwy z tego powodu jest mój synek Łukasz. Zastanawiam się nad wakacjami w przyszłym roku, my z tz-tem , Łukaszem, maleństwo (które nie bedzie miało roku)+Kana = istne szaleństwo. Nie wiem jak to pogodzimy:shake: [FONT=Georgia]dacie radę, do przyszłego roku jeszcze trochę czasu więc coś wymyślicie i na pewno będą to udane wakacje :) witaj :multi::loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [FONT=Georgia]dlaczego cholera edytować postów się nie da? :mad::mad:[/FONT] Quote
mar....ka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 hehe wiem, że mamy jeszcze wiele czasu, ale jakoś trudno to sobie wyobrazic. Może Ty mi kochana odpowiesz dlaczego mnie przeniesiono z fotoblogów??? Quote
jonQuilla Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='majoka']hehe wiem, że mamy jeszcze wiele czasu, ale jakoś trudno to sobie wyobrazic. Może Ty mi kochana odpowiesz dlaczego mnie przeniesiono z fotoblogów??? [FONT=Georgia]kochana bardzo chętnie bym Ci pomogła ale wchodzę przez subskrypcje i kurde nie wiem jak to tam działa :roll: [/FONT] Quote
mar....ka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 No właśnie co z tymi opłatami etc. , tyle cholera zmian. Co o tym sądzą dziewczyny??etc..... Quote
apple Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Century Gothic]tak se przyszłam sprawdzić czy coś wróciło do normy a tu doopa:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu:cze spontan córciu :multi::evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='majoka']No właśnie co z tymi opłatami etc. , tyle cholera zmian. Co o tym sądzą dziewczyny??etc..... [FONT=Georgia]nie jestem zorientowana w temacie :roll: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tak se przyszłam sprawdzić czy coś wróciło do normy a tu doopa:cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]ja od pewnego czasu mam nocne zmiany na dogo a następnie późno poranne :evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze spontan córciu [/FONT] [FONT=Georgia]cześć mamciu :multi::loveu:[/FONT] [quote name='agbar']Witaj spontaniczny Zonkilku [FONT=Georgia]witaj Aguś :multi::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [FONT=Georgia]jako że jestem szczęśliwą przyszłą ciocią to napiszę że moja siostra była u lekarza i już na 100% będzie Zuzia...waży 2kg, lekarz powiedział że jest trochę mała ale że zdrowiutka a to najważniejsze :) [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 małe jest fajne szybciej wyjdzie:evil_lol: :multi: Quote
jonQuilla Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='AngelsDream']No to i za to potrzyma się kciuki :) [FONT=Georgia]:) przyda się pewnie[/FONT] [quote name='evaxon']małe jest fajne szybciej wyjdzie:evil_lol: :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]dobra uwaga[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='jonQuilla'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]dobra uwaga[/FONT] najleosza:cool1::cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Recommended Posts