AngelsDream Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No co - bawić się chciał. A bawi się z gracją czołgu na froncie. :] Quote
Inkaa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/6840/dsc08767fg7.jpg Zrobiliscie to prawie jak profesjonalisci. ;-) Quote
Selket Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Zonkila............Tyś cudowna jest, wiesz??????????? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]:calus: cze Córcia ......moja krew ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 AngelsDream napisał(a):No co - bawić się chciał. A bawi się z gracją czołgu na froncie. :] :evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]pfff...skąd ja to znam[/FONT] Enchantress'ka;10519664 napisał(a):http://img229.imageshack.us/img229/6840/dsc08767fg7.jpg Zrobiliscie to prawie jak profesjonalisci. ;-) [FONT=Georgia]no baa...potrzebujesz ekipy remonotowo-budowlanej? :eviltong:[/FONT] Selket napisał(a):Zonkila............Tyś cudowna jest, wiesz??????????? [FONT=Georgia]ale Ty mi słodzisz :oops: aż nie wiem do odpowiedzieć [/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial] cze Córcia ......moja krew [/FONT] [FONT=Georgia] Mamcia :multi::multi: a czyja ma być jak nie Twoja :) :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oj Zonkila, Żonkila :evil_lol: Miła jestem ;) ;) Quote
BeaC Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: przeczytałam że bedzie Zuzia fajne są Zuzie................ wiem cos o tym............. sama od 13 lat mam takowa gadułę-klapaczkę-nie-zamykaczke w domu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Selket napisał(a):Oj Zonkila, Żonkila Miła jestem [FONT=Georgia] to już wiem :evil_lol:[/FONT] BeaC napisał(a): przeczytałam że bedzie Zuzia fajne są Zuzie................ wiem cos o tym............. sama od 13 lat mam takowa gadułę-klapaczkę-nie-zamykaczke w domu [FONT=Georgia]lubię gaduły :loveu::loveu: sama jestem :eviltong::eviltong: [/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]cze Córcia [/FONT] [FONT=Georgia]helloŁ Mamcia :multi::loveu:[/FONT] evaxon napisał(a):cze łancuch [FONT=Georgia]cześć EFF :loveu::multi: to była ciężka noc i to jest jeszcze cięższy dzień :placz::placz: [/FONT] Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dialog: - u mnie jest moda na te prosiaki (K1) - jakie prosiaki? (K2) - no te co takie mordy mają wielkie(K1) - amstaffy pewnie....strasznie się ślinią i sapią (K2) i do dialogu dwóch babek włączył się ten najstarszy facet, chciał zabłysnąć wiedzą chyba - to pitbulle, te co mają kilka ton uścisku na szczęki....faktycznie wyglądają jak prosiaki to jeszcze trochę trwało aż skończyli i cisza była w przedziale.. aż ja mówię do koleżanki głośno... - a jak tam Azy łapy? (Aza ma bardzo duże problemy z tylnymi łapami) - dobrze - no to się cieszę, tylko że pewnie masakrycznie Ci śmierdzi w domu co? - no zdecydowanie tak wali że wytrzymać nie mogę - kurde to samo jest u mnie, do tego Salsa wszystko ślini - ehh...a najgorsze jest pewnie to sapanie Salsy co? - no wytrzymać nie idzie...w końcu to pit bull, one tak mają - uważaj na siebie, wiesz że te psy mają bardzo silne szczęki - ta wiem, dlatego w kagańcu chodzi nawet w domu [/FONT] bosz... żonkila kobito... Ty litości nie masz...:shake: :cool3: zlałam się przez Ciebie :evil_lol: :lol!::roflt::turn-l: a na marginesie... co za debile... jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] wyszła babka właśnie z takim kudłaczem, który z ryjem na Salsę a ona się biedna wystraszyła i spieprzyła prawie pod samochód...po czym jak zobaczyła że to mały pryszcz ją wystraszył to też zaczęła ujadać i co usłyszałam? "Pani piesek powinien w kagańcu chodzić, agresywny jest" :crazyeye: [/FONT] :evil_lol: u mnie to samo... tylko pani w bloku ma jamnika... (nota bene chodzącego luzem! bez smyczy i kagańca!) a Zuzka jest jej zdaniem psem mordercą... mordercą, co kitruje do domu, jak zobaczy samochód ze sklepu meblowego, który nie stał przed klatką jak na spacer wychodziła, a stał, jak wracała - Zuzka też cykor, jak i Salsa... no... tyle, że bała się póki co tylko doga, bo większy (jak i samochód) całuję Was, ściskam i doczekać się nie mogę wspólnego nadmorskiego spaceraska :multi: Quote
jonQuilla Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Martinee napisał(a):witaneczkoo kiedy nowe zdjęcia pięknej ?? [FONT=Georgia] cześć :multi::loveu: ciężko mi powiedzieć kiedy bo moja siostra ma aparat[/FONT] basia2202 napisał(a):bosz... żonkila kobito... Ty litości nie masz... zlałam się przez Ciebie a na marginesie... co za debile... [FONT=Georgia]przepraszam :oops:[/FONT] u mnie to samo... tylko pani w bloku ma jamnika... (nota bene chodzącego luzem! bez smyczy i kagańca!) a Zuzka jest jej zdaniem psem mordercą... mordercą, co kitruje do domu, jak zobaczy samochód ze sklepu meblowego, który nie stał przed klatką jak na spacer wychodziła, a stał, jak wracała - Zuzka też cykor, jak i Salsa... no... tyle, że bała się póki co tylko doga, bo większy (jak i samochód) całuję Was, ściskam i doczekać się nie mogę wspólnego nadmorskiego spaceraska [FONT=Georgia]ja też nie mogę :multi::multi: będzie fajno :) [/FONT] Quote
diabelkowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 dzojncie smierdzi ci w galerii jak w chlewie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 diabelkowa napisał(a):dzojncie smierdzi ci w galerii jak w chlewie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: AngelsDream napisał(a):Już nawet galerie śmierdzą? Cholera! [FONT=Georgia] taa...to nie moja wina że psy tak śmierdzą okropnie że wydać nie idzie :roll:[/FONT] Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no Ty wiesz... faktycznie Ci śmierdzi... :roll: :evil_lol: a kiedyś tego nie zauważałam... pewnie dlatego, że to nosem trza wyczuć :diabloti: :roflt: ciekawe, czy u nas w galerii też śmierdzi... idę sprawdzić :cool3: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Century Gothic]CZeeeeeee Żonkilowa siostro...............muuuuuuuuuuuaaaa:loveu: Bosszzz jakoś się stęskniłam za tobą:oops:[/FONT] Quote
emdziolek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Witam siostro !!:multi::multi: Otwórz okno, niech sie przewietrzy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 basia2202 napisał(a):no Ty wiesz... faktycznie Ci śmierdzi... a kiedyś tego nie zauważałam... pewnie dlatego, że to nosem trza wyczuć ciekawe, czy u nas w galerii też śmierdzi... idę sprawdzić [FONT=Georgia]a dzisiaj jak śmierdzi....Salsa jest mokra :multi::multi: pewnie że u Was też śmierdzi :) :evil_lol:[/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]CZeeeeeee Żonkilowa siostro...............muuuuuuuuuuuaaaa Bosszzz jakoś się stęskniłam za tobą[/FONT] [FONT=Georgia]cześć Sisko :loveu::loveu::multi: ja za Tobą też stęskniona jestem [/FONT] emdziolek napisał(a):Witam siostro !! Otwórz okno, niech sie przewietrzy [FONT=Georgia] witaj siostrzyczko :multi::loveu: ale ja lubie ten smród :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cześć Żani! Moja ciapa też tchórz, a na okragło słyszę, że mam amstaffa morderce:loveu: Raz w autobusie 2 ynteligentne laski dyskutowały na temat Kory: - patrz to pitbull - no...ja tam wole małe pieski, yorki są słodkie - a tam, na pit bulle teraz moda, można sąsiadów postraszyć -(po chwili)..Ty to chyba jednak nie jest pit bull - dlaczego? - bo się slini!!! :razz: Quote
jonQuilla Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Rybka_39 napisał(a):Cześć Żani! Moja ciapa też tchórz, a na okragło słyszę, że mam amstaffa morderce:loveu: Raz w autobusie 2 ynteligentne laski dyskutowały na temat Kory: - patrz to pitbull - no...ja tam wole małe pieski, yorki są słodkie - a tam, na pit bulle teraz moda, można sąsiadów postraszyć -(po chwili)..Ty to chyba jednak nie jest pit bull - dlaczego? - bo się slini!!! :razz: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha.... to pitbull się ślinić nie może? :crazyeye::crazyeye: cholera, nie wiedziałam :) biedna Kora mordercza bestia :evil_lol: cześć :multi::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Rybka_39 napisał(a):Cześć Żani! Moja ciapa też tchórz, a na okragło słyszę, że mam amstaffa morderce:loveu: Raz w autobusie 2 ynteligentne laski dyskutowały na temat Kory: - patrz to pitbull - no...ja tam wole małe pieski, yorki są słodkie - a tam, na pit bulle teraz moda, można sąsiadów postraszyć -(po chwili)..Ty to chyba jednak nie jest pit bull - dlaczego? - bo się slini!!! :razz: HA HA HA masakra witaj kwiatkowa panieneczko!!!! Quote
jonQuilla Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='evaxon']kiedy dasz foty morza:razz::razz::razz:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie bywam tam :eviltong::eviltong: niedawno były u Jabłkowej ;) :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]HA HA HA masakra witaj kwiatkowa panieneczko!!!! [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: *** czemu mój pies jest taki ohydny cholera :angryy::angryy::angryy: ja zabieram ją z dobrego serca na dłuższe bieganie do lasu przed snem a ta pipa mi zżera żywą żabę :mad::mad: mam ochotę powiesić ją za ten głupi łeb i rzucać w nią nożami :angryy::angryy: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....obrzydziła mi siebie na maxa :roll::roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts