jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Mi. napisał(a):dasz radę! ważne, że wyjazd był udany a teraz prosimy o jakieś zdjęcia ps. jestem zakochana w waszym bannerku [FONT=Georgia]już nadrobione praktycznie wszystko :multi::multi: zdjęcia wrzucę z wyjazdu jak zgram i pomniejsze...na Salsowe poczekać będzie trzeba troszkę dłużej z tego względu że dzisiaj aparat pożycza ode mnie siostra cieszę się że bannerek się podoba ;)[/FONT] agbar napisał(a):Witaj powrocona:multi: [FONT=Georgia]witaj :multi::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]wrzucam zdjęcia z wypadu :) w Bydgoszczy na przesiadce....rozwaliła nas nazwa sklepu :) w miejscowości Krzyż taki sobie stoi ciufć :) już na miejscu w Lipich Górach ;) gdzie kolega ma dom do remontu ekstremalne warunki :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia] Żonkilowa się modliła tak że siniaki ma teraz na kolanach :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]ekipa budowlano-remontowa we wtorek rano ...[/FONT] [FONT=Garamond]na mega kacu :roll: [SIZE=2][FONT=Georgia]a to wspaniały efekt naszej pracy :roflt::roflt: [/FONT][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]W poniedziałek pojechaliśmy do Strzelec Krajeńskich 3km. Kolega ma tam już normalne mieszkanie :) popołudniowy spacer :) prawie jak agility :) wieczorny spacer :) wyjazd :) albo przejazd...jak kto woli ;) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]i gdzieś z pociągu wyczaiłam swoje ulubione walce siana :crazyeye::loveu::loveu: i kuńc :) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 AngelsDream napisał(a):Oj chyba wesoło było ;) [FONT=Georgia]było, było :) [/FONT] Quote
Selket Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIILLLLKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kofam Cię :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Selket napisał(a):ŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIILLLLKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kofam Cię :loveu: [FONT=Georgia]o ja ciiiieeee :oops::oops: Selkeeeeeeeeeeeeeeeecik !!! ja Ciebie też :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]o ja ciiiieeee :oops::oops:[/FONT] [FONT=Georgia]Selkeeeeeeeeeeeeeeeecik !!! ja Ciebie też :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Mów mi tak jeszcze:oops::loveu::loveu::loveu: Widziałam wczoraj pieska, kropka w kropkę jak Salsa:loveu: Aż szłam i się odwracałam...Koleś się dziwnie na mnie patrzył:cool1: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Selket napisał(a):Mów mi tak jeszcze:oops::loveu::loveu::loveu: Widziałam wczoraj pieska, kropka w kropkę jak Salsa:loveu: Aż szłam i się odwracałam...Koleś się dziwnie na mnie patrzył:cool1: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: pewnie pomyślał że chcesz mu ukraść albo że jesteś zoofilką albo że on wpadł Ci w oko :cool3: albo...albo... jedno z ośmiu ;) :evil_lol: mówię, mówię, mówię Ci jeszcze ;) :loveu: [/FONT] Quote
Selket Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: pewnie pomyślał że chcesz mu ukraść albo że jesteś zoofilką albo że on wpadł Ci w oko :cool3:[/FONT] [FONT=Georgia]albo...albo... jedno z ośmiu ;) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]mówię, mówię, mówię Ci jeszcze ;) :loveu:[/FONT] Może poprostu czuł się nieswojo albo speszony.... Nie pomyślałam o tym:roll: Następnym razem będę się wgapiać bardziej dyskretnie...Gdyby nie ten krawężnik, na którym się potkłam to na pewno by mnie nie zauważył :p Jeszcze.............:diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Selket napisał(a):Może poprostu czuł się nieswojo albo speszony.... Nie pomyślałam o tym:roll: Następnym razem będę się wgapiać bardziej dyskretnie...Gdyby nie ten krawężnik, na którym się potkłam to na pewno by mnie nie zauważył :p Jeszcze.............:diabloti: [FONT=Georgia] gapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze, jaszcze....cały czas ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 cze żółty gilku:multi: http://img136.imageshack.us/img136/5667/dsc08633dy7.jpg powiedz koledze zeby papier toaletowy kupił:roll: http://img99.imageshack.us/img99/7918/dsc08662rs5.jpg buahahahahah wygladasz jak bys sikała :lol: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 evaxon napisał(a):cze żółty gilku:multi: [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:[/FONT] http://img136.imageshack.us/img136/5667/dsc08633dy7.jpg powiedz koledze zeby papier toaletowy kupił:roll: :evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: chyba raczej by się nie przydał [/FONT] http://img99.imageshack.us/img99/7918/dsc08662rs5.jpg buahahahahah wygladasz jak bys sikała :lol: [FONT=Georgia]:roll::roll: wydało się ;) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 emdziolek napisał(a):Buuuuuuuuuuuuu! Jestem tu:diabloti: [FONT=Georgia] siostra ale nie strasz mnie bo spadnę z krzesła i rozbiję sobie o coś głowę :) :eviltong:[/FONT] diabelkowa napisał(a):ja tez!!!! [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: widzę Ciebie również :) *** Przypomniało mi się coś ciekawego... w drodze jak jechałyśmy z koleżanka na tą wycieczkę to jechała z nami w przedziale grupka znajomych ok. 30 letnich + jeden około 50 letni gostek.... całą trasę gadali o jakiś głupotach aż w końcu weszli na temat psów... no to sobie przysłuchiwałam się i dowiedziałam się ciekawych bardzo rzeczy... coś mniej więcej takie hasła szły... "psy śmierdzą...ostatnio szła po ulicy dziewczyna z huskym a smród za tym kundlem ciągnął się przez kilka metrów, smród niesamowity" dialog: - u mnie jest moda na te prosiaki (K1) - jakie prosiaki? (K2) - no te co takie mordy mają wielkie(K1) - amstaffy pewnie....strasznie się ślinią i sapią (K2) i do dialogu dwóch babek włączył się ten najstarszy facet, chciał zabłysnąć wiedzą chyba - to pitbulle, te co mają kilka ton uścisku na szczęki....faktycznie wyglądają jak prosiaki to jeszcze trochę trwało aż skończyli i cisza była w przedziale.. aż ja mówię do koleżanki głośno... - a jak tam Azy łapy? (Aza ma bardzo duże problemy z tylnymi łapami) - dobrze - no to się cieszę, tylko że pewnie masakrycznie Ci śmierdzi w domu co? - no zdecydowanie tak wali że wytrzymać nie mogę - kurde to samo jest u mnie, do tego Salsa wszystko ślini - ehh...a najgorsze jest pewnie to sapanie Salsy co? - no wytrzymać nie idzie...w końcu to pit bull, one tak mają - uważaj na siebie, wiesz że te psy mają bardzo silne szczęki - ta wiem, dlatego w kagańcu chodzi nawet w domu śmiech ledwo powstrzymywałyśmy... a państwo tylko się na siebie patrzyli i przysłuchiwali temu o czym rozmawiamy [/FONT] Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Century Gothic]:mdleje::mdleje::mdleje: Maskara jacy ludzie są niedoinformowani i jeszcze się tym chcwalą:shake: Witaj Kwiatuszku:loveu:[/FONT] Quote
AngelsDream Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kocham tych naszych domorosłych kynologów... Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic] Maskara jacy ludzie są niedoinformowani i jeszcze się tym chcwalą Witaj Kwiatuszku[/FONT] [FONT=Georgia]cześć Jabłuszko :multi::loveu:[/FONT] AngelsDream napisał(a):Kocham tych naszych domorosłych kynologów... [FONT=Georgia] ja również...słuchać się ich nie da... u mnie na dzielnicy kiedyś była mania na pekinczyki, teraz już są to psy w podeszłym wieku.... jest chyba 15 osób z tymi psami i tylko kilka z nich jest normalna a inne to szczekacze z agresorem... wczoraj wieczorem szłam z Salsą chodnikiem i z podwórka jakiegoś wyszła babka właśnie z takim kudłaczem, który z ryjem na Salsę a ona się biedna wystraszyła i spieprzyła prawie pod samochód...po czym jak zobaczyła że to mały pryszcz ją wystraszył to też zaczęła ujadać i co usłyszałam? "Pani piesek powinien w kagańcu chodzić, agresywny jest" :crazyeye: [/FONT] Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć Jabłuszko :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] ja również...słuchać się ich nie da... u mnie na dzielnicy kiedyś była mania na pekinczyki....dookoła jest chyba 15 osób z tymi psami i chyba tylko 3 z tego są "normalne" a inne to szczekacze z agresorem... wczoraj wieczorem szłam z Salsą chodnikiem i z podwórka jakiegoś wyszła babka właśnie z takim kudłaczem, który z ryjem na Salsę a ona się biedna wystraszyła i spieprzyła prawie pod samochód...po czym jak zobaczyła że to mały pryszcz ją wystraszył to też zaczęła ujadać i co usłyszałam? "Pani piesek powinien w kagańcu chodzić, agresywny jest" :crazyeye: [/FONT][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha Salska agresorka bo sie posikam:evil_lol:[/FONT] Quote
AngelsDream Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tia... Miałam dziś to samo z Baajem. Babka była wielce zdziwiona, że jej kochane maleństwo tak źle się zachowało... Dobrze, że nie widziała, co Baaj temu psu na klatce zrobił :> Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahaha Salska agresorka bo sie posikam:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]pampersa?[/FONT] AngelsDream napisał(a):Tia... Miałam dziś to samo z Baajem. Babka była wielce zdziwiona, że jej kochane maleństwo tak źle się zachowało... Dobrze, że nie widziała, co Baaj temu psu na klatce zrobił :> :evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]co, co...pochwal się ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts