e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] *** Salsa dzisiaj przegięła :angryy: zresztą wczoraj w południe też ale wczoraj nie wiedziałam jeszcze co to :mad: No ale do rzeczy....Salsa wczoraj i dzisiaj tarzała się w ogródku przy boisku szkolnym gdzie zawsze chodzimy na spacery. Ona się tarza często i jeszcze się nie zdarzyło żeby w czymś się wytarzała...a wczoraj śmierdziała po tarzaniu...niby nie jakiś masakryczny smród ale taki dziwny nie do zidentyfikowania ani dla mnie ani dla koleżanki ... coś jakby kocie szczochy ale trochę w inną stronę....wykąpałam ją po tym spacerze... dzisiaj poszłyśmy w to samo miejsce i Salsa znów się wytarzała, jak tylko ją z oka spuściłam....śmierdziała tym samym ale 10 razy mocniej :-o nawet jak usiadła 2 metry ode mnie i wiatr zawiał w moją stronę to czułam ją....nawet Aza, która się nie tarza nigdy, poszła w to miejsce i się przyczajała do tarzania.... więc poszłyśmy z koleżanką na trawnik zobaczyć co tam jest... i co wywołało ten sekretny zapach? zdechła, wysuszona przez słońce żaba :crazyeye: fuuuuuuuuuuuu.... miałam ochotę ubić Salse :angryy: :mad: znów ją wykąpałam [/FONT] :grin: buahahahahah żaba i do tego wysuszona to miodzio w porównaniu do świeżo zdechłego krecika :grin: bądź jeża albo ptaka.. nie wspomne o rybie pozostawionej na jeden dzien na słoncu :grin: ciesz sie ze to tylko mała wysuszona żabka :grin: Quote
Selket Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ooo...........Sucz mych rodziców się tarza we wszystki co popadnie...Dżdżowniczka zdechła, krecik, żabka, rybka, koopka :roll: Nawet kiedyś znalazła wywolone szprotki z puszeczki, więc też się wyperfumowała..... Za to Pinky ['] mojej Cioci tarzał się zawsze wszem i wobec w każdej napotkanie koopce, ale tylko w tej świeżej :roll: A Niuniek je koopki, ale też tylko wybrane :roll: Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 evaxon napisał(a): buahahahahah żaba i do tego wysuszona to miodzio w porównaniu do świeżo zdechłego krecika bądź jeża albo ptaka.. nie wspomne o rybie pozostawionej na jeden dzien na słoncu ciesz sie ze to tylko mała wysuszona żabka Selket napisał(a):ooo...........Sucz mych rodziców się tarza we wszystki co popadnie...Dżdżowniczka zdechła, krecik, żabka, rybka, koopka Nawet kiedyś znalazła wywolone szprotki z puszeczki, więc też się wyperfumowała..... Za to Pinky ['] mojej Cioci tarzał się zawsze wszem i wobec w każdej napotkanie koopce, ale tylko w tej świeżej A Niuniek je koopki, ale też tylko wybrane [FONT=Georgia]psy są BE [/FONT][FONT=Georgia]pod tym względem... :roll: mój Bingo wytarzał mi się kiedyś w zasranym pampersie porzuconym w lesie albo w krowim placku na wsi :roll: nie wiem co w tym fajnego :niewiem: swoją drogą....taka mała żabka a tyle smrodu :evil_lol::evil_lol: widać --> NIE W MASIE SIŁA :) :eviltong::evil_lol: co do kup...to Salsa wyżera tylko kocie :roll: dlatego kuweta mojego kota stoi w takim miejscu że Salsa nie ma tam dostepu :roll: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 evaxon napisał(a):na segmencie? :evil_lol: [FONT=Georgia]no coś w tym rodzaju...jest powieszana na suficie :roflt: [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia] co do kup...to Salsa wyżera tylko kocie :roll: dlatego kuweta mojego kota stoi w takim miejscu że Salsa nie ma tam dostepu :roll: [/FONT] na segmencie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]http://img360.imageshack.us/img360/1513/dsc08390uh6.jpg musisz wymienić albo piesa albo koszyczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć córcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]http://img360.imageshack.us/img360/1513/dsc08390uh6.jpg musisz wymienić albo piesa albo koszyczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć córcia :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]wymienie psa....koszyk przynajmniej się w niczym nie tarza :evil_lol::evil_lol: hej mamcia :multi::loveu: [/FONT] Quote
Fenris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Żabie się może z 2 razy zdarzyło wytarzać ... za to regularnie wykrada z kuwety kocie koopy (ale zjada tylko po kotce, po kocurze nie ruszy!) Padlinka to jednak psie specjały :evil_lol: kiedyś się zerwała na tory i przytargała w zębach ... resztki królika :roll: ale to był jeden tylko raz ... za to poprzedni psiak tarzał się w jakichś smrodach średnio raz w miesiącu :p Quote
Selket Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Gonzik uwielbia świnkowe kupcie....Jak Lilu biega to on ją łapie i naciska by zrobiła kupkę...gdy nie skutkuje łazi za nią i czeka aż sama wypadnie :roll: Quote
Fenris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Selket napisał(a):Gonzik uwielbia świnkowe kupcie....Jak Lilu biega to on ją łapie i naciska by zrobiła kupkę...gdy nie skutkuje łazi za nią i czeka aż sama wypadnie :roll:Hahahahaha mój poprzedni pies podobnie z królikiem :evil_lol: dropsy zbierał i pupe mył :p i też noskiem trącał :p ale tylko ją i jej dzieci jak miała, obcych królików niet :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [FONT=Georgia]hmmm....Salsa lubi sprzątać po szczurze kupy.... jak sprzątam klatkę i mi się żwirek wysypie na podłogę a razem z nim szczurze bobki to Salsa jest pierwsza do tego :roll::roll: ale ona potrafi wpieprzyć zasikany przez szczura grudek żwirku, który wyleci przez przypadek z klatki na podłogę :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Selket napisał(a):Czesc psyslam powiedziec ;) [FONT=Georgia]to ja przyszłam odpowiedzieć ;) cześć :multi::loveu:[/FONT] evaxon napisał(a):cze gilku:lol: [FONT=Georgia]witaj EFF :loveu::multi:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witanko Oznajmiam, że wsio nadrobiłam hihi ALe fajne posłanko i nawet Salsie nie przeszkadza, ze ciut za małe Ale ona malutka jest, jeju, muślałam, ze o wiele większa kobyłka z niej Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Oznajmiam, że wsio nadrobiłam hihi ALe fajne posłanko i nawet Salsie nie przeszkadza, ze ciut za małe Ale ona malutka jest, jeju, muślałam, ze o wiele większa kobyłka z niej [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: cieszę się że nadrobiłaś :) i tu jest dowód że pozory mylą...ona jest mała :) :eviltong::eviltong: *** niedawno wróciłyśmy ze spaceru...mam zdjęcia....powrzucam za chwileczkę :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [FONT=Georgia] tak niziutko leciał nad nami Wizzer :) lądował chłopak :D [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [FONT=Georgia] hmm... zlałam się z otoczeniem ;) [/FONT] [FONT=Georgia] koniec fotów :) :eviltong: [/FONT] Quote
Selket Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Czemu mój pies nie je butelek??????????????? :niewiem: Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Selket napisał(a):Czemu mój pies nie je butelek??????????????? :niewiem: [FONT=Georgia]bo jest hmm .... [/FONT][FONT=Garamond]nienormalny[/FONT][FONT=Georgia] na swój sposób :) :eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Garamond][/FONT] Quote
Selket Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]bo jest hmm .... [/FONT][FONT=Garamond]nienormalny[/FONT][FONT=Georgia] na swój sposób :) :eviltong::eviltong:[/FONT] Mówisz...........to może być jakieś wytłumaczenie jego inności:multi: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]wymienie psa....koszyk przynajmniej się w niczym nie tarza :evil_lol::evil_lol: hej mamcia :multi::loveu: [/FONT] [FONT=Arial] to może jeszcze jeden pies i jeszcze jedno posłanko :hmmmm: cześć Córcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Selket napisał(a):Mówisz...........to może być jakieś wytłumaczenie jego inności [FONT=Georgia]no to zagadka rozwiązana :multi:[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial] to może jeszcze jeden pies i jeszcze jedno posłanko [FONT=Georgia]chętnie, poproszę :evil_lol:[/FONT] cześć Córcia [/FONT] [FONT=Georgia] cześć Mamcia :loveu::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts