Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]
Salsa dzisiaj przegięła :angryy:
zresztą wczoraj w południe też ale wczoraj nie wiedziałam jeszcze co to :mad:

No ale do rzeczy....Salsa wczoraj i dzisiaj tarzała się w ogródku przy boisku szkolnym gdzie zawsze chodzimy na spacery.
Ona się tarza często i jeszcze się nie zdarzyło żeby w czymś się wytarzała...a wczoraj śmierdziała po tarzaniu...niby nie jakiś masakryczny smród ale taki dziwny nie do zidentyfikowania ani dla mnie ani dla koleżanki ... coś jakby kocie szczochy ale trochę w inną stronę....wykąpałam ją po tym spacerze...
dzisiaj poszłyśmy w to samo miejsce i Salsa znów się wytarzała, jak tylko ją z oka spuściłam....śmierdziała tym samym ale 10 razy mocniej :-o nawet jak usiadła 2 metry ode mnie i wiatr zawiał w moją stronę to czułam ją....nawet Aza, która się nie tarza nigdy, poszła w to miejsce i się przyczajała do tarzania.... więc poszłyśmy z koleżanką na trawnik zobaczyć co tam jest...
i co wywołało ten sekretny zapach?
zdechła, wysuszona przez słońce żaba :crazyeye: fuuuuuuuuuuuu.... miałam ochotę ubić Salse :angryy: :mad:
znów ją wykąpałam

[/FONT]

:grin: buahahahahah żaba i do tego wysuszona to miodzio w porównaniu do świeżo zdechłego krecika :grin: bądź jeża albo ptaka.. nie wspomne o rybie pozostawionej na jeden dzien na słoncu :grin: ciesz sie ze to tylko mała wysuszona żabka :grin:

Posted

ooo...........Sucz mych rodziców się tarza we wszystki co popadnie...Dżdżowniczka zdechła, krecik, żabka, rybka, koopka :roll: Nawet kiedyś znalazła wywolone szprotki z puszeczki, więc też się wyperfumowała..... Za to Pinky ['] mojej Cioci tarzał się zawsze wszem i wobec w każdej napotkanie koopce, ale tylko w tej świeżej :roll:
A Niuniek je koopki, ale też tylko wybrane :roll:

Posted

evaxon napisał(a):
buahahahahah żaba i do tego wysuszona to miodzio w porównaniu do świeżo zdechłego krecika bądź jeża albo ptaka.. nie wspomne o rybie pozostawionej na jeden dzien na słoncu ciesz sie ze to tylko mała wysuszona żabka

Selket napisał(a):
ooo...........Sucz mych rodziców się tarza we wszystki co popadnie...Dżdżowniczka zdechła, krecik, żabka, rybka, koopka Nawet kiedyś znalazła wywolone szprotki z puszeczki, więc też się wyperfumowała..... Za to Pinky ['] mojej Cioci tarzał się zawsze wszem i wobec w każdej napotkanie koopce, ale tylko w tej świeżej
A Niuniek je koopki, ale też tylko wybrane

[FONT=Georgia]psy są BE [/FONT][FONT=Georgia]pod tym względem... :roll:
mój Bingo
  • wytarzał mi się kiedyś w zasranym pampersie porzuconym w lesie albo w krowim placku na wsi :roll:
    nie wiem co w tym fajnego :niewiem:

swoją drogą....taka mała żabka a tyle smrodu :evil_lol::evil_lol:
    widać --> NIE W MASIE SIŁA :) :eviltong::evil_lol:

co do kup...to Salsa wyżera tylko kocie :roll:
    dlatego kuweta mojego kota stoi w takim miejscu że Salsa nie ma tam dostepu :roll:

• [/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
    [FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia]
    co do kup...to Salsa wyżera tylko kocie :roll:
    dlatego kuweta mojego kota stoi w takim miejscu że Salsa nie ma tam dostepu :roll:

[/FONT]

na segmencie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Żabie się może z 2 razy zdarzyło wytarzać ... za to regularnie wykrada z kuwety kocie koopy (ale zjada tylko po kotce, po kocurze nie ruszy!)
    Padlinka to jednak psie specjały :evil_lol: kiedyś się zerwała na tory i przytargała w zębach ... resztki królika :roll: ale to był jeden tylko raz ... za to poprzedni psiak tarzał się w jakichś smrodach średnio raz w miesiącu :p

Posted

Gonzik uwielbia świnkowe kupcie....Jak Lilu biega to on ją łapie i naciska by zrobiła kupkę...gdy nie skutkuje łazi za nią i czeka aż sama wypadnie :roll:

Posted

Selket napisał(a):
    Gonzik uwielbia świnkowe kupcie....Jak Lilu biega to on ją łapie i naciska by zrobiła kupkę...gdy nie skutkuje łazi za nią i czeka aż sama wypadnie :roll:
    Hahahahaha mój poprzedni pies podobnie z królikiem :evil_lol: dropsy zbierał i pupe mył :p i też noskiem trącał :p ale tylko ją i jej dzieci jak miała, obcych królików niet :diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]hmmm....Salsa lubi sprzątać po szczurze kupy....

jak sprzątam klatkę i mi się żwirek wysypie na podłogę a razem z nim szczurze bobki to Salsa jest pierwsza do tego :roll::roll:

ale ona potrafi wpieprzyć zasikany przez szczura grudek żwirku, który wyleci przez przypadek z klatki na podłogę :evil_lol::evil_lol:
    [/FONT]

Posted

Selket napisał(a):
    Czesc psyslam powiedziec ;)

[FONT=Georgia]to ja przyszłam odpowiedzieć ;)
    cześć :multi::loveu:
    [/FONT]

evaxon napisał(a):
    cze gilku:lol:

[FONT=Georgia]witaj EFF :loveu::multi:[/FONT]

Posted

Izabela124. napisał(a):
    Witanko
    Oznajmiam, że wsio nadrobiłam hihi
    ALe fajne posłanko i nawet Salsie nie przeszkadza, ze ciut za małe
    Ale ona malutka jest, jeju, muślałam, ze o wiele większa kobyłka z niej

[FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:

cieszę się że nadrobiłaś :)

i tu jest dowód że pozory mylą...ona jest mała :) :eviltong::eviltong:

niedawno wróciłyśmy ze spaceru...mam zdjęcia....powrzucam za chwileczkę :eviltong::eviltong:
    [/FONT]

Posted

Selket napisał(a):
    Czemu mój pies nie je butelek??????????????? :niewiem:

[FONT=Georgia]bo jest hmm .... [/FONT][FONT=Garamond]nienormalny[/FONT][FONT=Georgia] na swój sposób :) :eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Garamond][/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
    [FONT=Georgia]bo jest hmm .... [/FONT][FONT=Garamond]nienormalny[/FONT][FONT=Georgia] na swój sposób :) :eviltong::eviltong:[/FONT]

Mówisz...........to może być jakieś wytłumaczenie jego inności:multi:

Posted

jonQuilla napisał(a):
    [FONT=Georgia]wymienie psa....koszyk przynajmniej się w niczym nie tarza :evil_lol::evil_lol:

hej mamcia :multi::loveu:
    [/FONT]

[FONT=Arial]
    to może jeszcze jeden pies i jeszcze jedno posłanko :hmmmm:

cześć Córcia :multi::loveu:
    [/FONT]

Posted

Selket napisał(a):
    Mówisz...........to może być jakieś wytłumaczenie jego inności

[FONT=Georgia]no to zagadka rozwiązana :multi:[/FONT]

Alicja napisał(a):
    [FONT=Arial]