jonQuilla Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 AngelsDream napisał(a):Zła, zła, zła... Nikt, kto ma wilczaka nie jest dobry. :D [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: a no chyba że z tej strony patrząc ;)[/FONT][FONT=Georgia] znikam z psem na spacer bo mi coś zamula :) [/FONT][FONT=Georgia]to znak ze chce siku :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A czyja ja napisałam, że coś zbierasz?????????? :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Selket napisał(a):A czyja ja napisałam, że coś zbierasz?????????? :crazyeye: [FONT=Georgia] wybacz....moje czytanie ze zrozumieniem w połączeniu z analfabetyzmem właśnie takie skutki daje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witanko ma analfabetko hehe Dawaj jakieś fotki Quote
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]wybacz....moje czytanie ze zrozumieniem w połączeniu z analfabetyzmem właśnie takie skutki daje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Delikatnie rzecz ujmując też to zauważyłam:eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko ma analfabetko hehe Dawaj jakieś fotki [FONT=Georgia]nie mam fotów... takie domowe nie są zbyt ciekawe a dzisiaj padało cały dzień i nie szłyśmy z Salsą na dłuższy spacer :roll:[/FONT] Selket napisał(a):Delikatnie rzecz ujmując też to zauważyłam:eviltong: [FONT=Georgia]spostrzegawcza babeczka :cool3::cool3:[/FONT] Quote
apple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Skradam sie do ciebie oznajmić ze koniec dziczy na Dogo bo wróciłam:evil_lol: A tu nowy banerek- boski:loveu: Muuuuuua:loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Skradam sie do ciebie oznajmić ze koniec dziczy na Dogo bo wróciłam:evil_lol: A tu nowy banerek- boski:loveu: Muuuuuua:loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]witaj zdziczała Sisko :multi::multi::loveu: cieszę się że banerek Ci się podoba :loveu::loveu: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hejooo.tez wrocilam jakby co;-) i czytam o jakis napadach wilkach rudych adminach i grzmotach w szklance wody ihihhi,,,,,,,,,,czyli nomen omen jestem u KFFIATUSZKAA gdzie bez zmian hihihi buzioleeeeeeeeeeeee posylammmmmmmm kochanaaaaaaaa!!! Quote
jonQuilla Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 zuzolandia napisał(a):hejooo.tez wrocilam jakby co;-) i czytam o jakis napadach wilkach rudych adminach i grzmotach w szklance wody ihihhi,,,,,,,,,,czyli nomen omen jestem u KFFIATUSZKAA gdzie bez zmian hihihi buzioleeeeeeeeeeeee posylammmmmmmm kochanaaaaaaaa!!! [FONT=Georgia]wiem że wróciłaś :) witam :multi::loveu: dziękujemy za buziooooole :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cześć :loveu: Też tu jestem.............................. ;) Quote
BeaC Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 evaxon napisał(a)::grin: buahahahahah żaba i do tego wysuszona to miodzio w porównaniu do świeżo zdechłego krecika :grin: bądź jeża albo ptaka.. nie wspomne o rybie pozostawionej na jeden dzien na słoncu :grin: ciesz sie ze to tylko mała wysuszona żabka :grin: taak sie ciesz że to nie było polowa karpia sprzed ćwierćwieku....Luska takowego ostatnio znalazła i sie przymierzała............ musiałam ja patykiem wygonic bo w takie chaszcze mi wlazła żem nie sięgała witka:multi::multi::multi: http://img144.imageshack.us/img144/9486/dsc08495rm2.jpg a ta fota ............... to mistrzostwo:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Georgia][/FONT]heloł żabko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć Też tu jestem.............................. [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: widziałam i odnotowałam :eviltong:[/FONT] [quote name='BeaC']taak sie ciesz że to nie było polowa karpia sprzed ćwierćwieku....Luska takowego ostatnio znalazła i sie przymierzała............ musiałam ja patykiem wygonic bo w takie chaszcze mi wlazła żem nie sięgała witka http://img144.imageshack.us/img144/9486/dsc08495rm2.jpg a ta fota ............... to mistrzostwo [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: no w sumie racja mogło być gorzej... na samą myśl o takim karpiu jest blee:roll:[/FONT] [quote name='evaxon']heloł żabko [FONT=Georgia] cześć :multi::loveu: czemu żabka? :-o[/FONT] Quote
Selket Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cześć :multi: Wstałaś???????? No to dziś się postarałaś, już druga burza :razz: Tylko czemu dziś, jak się umówiłam na spacer??????? :mad: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: Wstałaś???????? No to dziś się postarałaś, już druga burza :razz: Tylko czemu dziś, jak się umówiłam na spacer??????? :mad: [FONT=Georgia]ja z tym nie mam nic wspólnego.... :eviltong::eviltong: u mnie też pada, ale burzy jeszcze nie było :roll: cześć :multi::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic]CZe sisko :loveu:tęskno mi bo cię nie ma jak ja jestem a jesteś jak mnie nie ma:roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]CZe sisko :loveu:tęskno mi bo cię nie ma jak ja jestem a jesteś jak mnie nie ma:roll:[/FONT] [FONT=Georgia]nie tęskniaj za mną.... w końcu bedę jak Ty będziesz i Ty będziesz jak ja będę :eviltong::eviltong: cześć :multi::loveu: [/FONT] Quote
emdziolek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Alululocha siostro!:multi::multi: Doceń jaka jestem dobra, jaką masz wspaniałą siostre, potrzebuje dowartościowania:diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]Dobry dzień i wieczór Córeczko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='emdziolek']Alululocha siostro! Doceń jaka jestem dobra, jaką masz wspaniałą siostre, potrzebuje dowartościowania [FONT=Georgia] cześć siostro wspaniała najwspanialsza :multi::multi::loveu: kurde no nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją wspaniałością :crazyeye: ze też ja nie jestem taka zajebista :roll::roll:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dobry dzień i wieczór Córeczko [/FONT] [FONT=Georgia]Mamciu....dobry zarówno dzień jak i wieczór :multi::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: Miłego dnia :loveu: [FONT=Georgia]hej :multi::multi: wzajemnie :loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Buziaczki srodkowonocne posyłam bo na bezsennosc cierpie.....;-) Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie tęskniaj za mną.... w końcu bedę jak Ty będziesz i Ty będziesz jak ja będę :eviltong::eviltong: cześć :multi::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ale kiedy:placz: No dobra dość tych łez, przyjmuję taktyke roszczeniową może wtedy sie spotkamy:evil_lol: KAWE PROSZE!:lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts