zerduszko Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Isadora7']Na prośbę a.piurek informuję, że jest bez komputera, wielka prośba jeżeli jakiś bazarek jest nieopłacony prosze podesłać dane na maila [email][email protected][/email].[/QUOTE] Dzieki za info. Quote
Isadora7 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Isadora7']Na prośbę a.piurek informuję, że jest bez komputera, wielka prośba jeżeli jakiś bazarek jest nieopłacony prosze podesłać dane na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].[/QUOTE] [quote name='zerduszko']Dzieki za info.[/QUOTE] Chwile to potrwa bo z tego co wiem zdechł dysk. Quote
Viris Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jestem, niestety sami widzicie ile jest zgłoszeń - postaram się dzisiaj coś ruszyć, ale muszę najpierw odetkać skrzynkę na wiadomości. Quote
Agnes_Jot Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Isadora7']Chwile to potrwa bo z tego co wiem zdechł dysk.[/QUOTE] właśnie chciałam "donieść" na a.piurek ale widzę że sprawa się wyjaśni sama :) Quote
danka1234 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Bardzo prosze o usuniecie z pierwszej strony użytkowniczki o nicku [B][COLOR=red]figu[/COLOR][/B] - brak wpłaty za bazarek danki1234 ta nalezność została uregulowana dawno temu ale mimo próśb u usuniecie nadal pozostaje na liscie osób które sie nie wywiazały z zapłaty. Z góry dziękuje. Quote
Viris Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Uzupełniłam listę w pierwszym poście. Bardzo proszę - jeśli coś przegapiłam - zgłaszajcie ponownie - z nickiem na czerwono. Figu usunęłam. Czy ktoś otrzymał jeszcze pieniądze od chauwa??? Bardzo proszę jak zgłaszacie użytkownika to wchodźcie tu czasem i mówcie, że nic się nie zmieniło lub że są jakieś postępy. Quote
tatankas Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 To ja napiszę,że u nas z [FONT=Arial][SIZE=3][B][COLOR=red]Mgielka[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] nic się nie zmieniło.Nie odezwała się słowe[B]m.[/B][FONT=Arial][SIZE=3][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] Quote
malibo57 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Paula95']Zgłaszam użytkowniczkę [SIZE=3][COLOR=red][B]Luzia[/B][/COLOR][/SIZE], która bazarek zorganizowała w listopadzie,a do tej pory nie pojawiły się ogłoszenia pomimo wpłaty... :( Link bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217686-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Soko%C5%82a-i-Afry.-ZAKO%C5%83CZONY.-Doka%C5%84czanie-pakiet%C3%B3w[/URL][/QUOTE] Przyłączam się do zgłoszenia - zamówiłam na tym bazarku pakiet dla Borysa. [B][COLOR=red]LUZIA [/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]była dziś wczesnym wieczorem zalogowana, więc wysłałam do niej PW z prośba o wyjaśnienie - bez efektu.[/COLOR][/COLOR] Quote
Murka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kiedyś zgłaszałam [COLOR=red][B]Polari[/B][/COLOR] - nie ma jej na pierwszej stronie, a u mnie bez zmian - ciszaaaa... Nie wpłaciła, rozliczyłam bazarek bez niej. Quote
Viris Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Murka podaj proszę jeśli możesz jeszcze link do bazarku. Quote
NikaEla Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Nikaragua']to podobnie jak[URL="http://www.dogomania.pl/members/94610-Estrella"] [B][COLOR="red"][SIZE="5"]Estrella[/SIZE][/COLOR][/B][/URL] wisi u mnie 47zł za dwa bazarki [url]http://www.dogomania.pl/threads/213220[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/213261[/url] (dawno już zgłaszałam i nie wiem dlaczego nie jest wpisana na listę w 1 poście)[/QUOTE] przypomnę, że zgłaszałam na początku listopada, albo i wcześniej Quote
malibo57 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='malibo57']Przyłączam się do zgłoszenia - zamówiłam na tym bazarku pakiet dla Borysa. [B][COLOR=red]LUZIA [/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]była dziś wczesnym wieczorem zalogowana, więc wysłałam do niej PW z prośba o wyjaśnienie - bez efektu.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Otrzymałam wczoraj PW od [B][COLOR=red]Luzi[COLOR=black] - [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]wyjaśnia, ze miała problemy z internetem, komputerem, zmianą pracy. Nie ma linków (?), kolega ma przesłać...itd., problemy z internetem ma nadal. Niestety, konkretów brak. Na pytanie, czy ogłoszenia ukazały się na portalach nie dostałam odpowiedzi.[/COLOR][/COLOR] Quote
Paula95 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ja odp.nie dostalam pisałam dawno...:( Quote
Gisic87 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) Niestety jestem zmuszona zgłosić [COLOR="red"][SIZE="4"]Agnes_de[/SIZE][/COLOR] Miała wysłać pieniążki 10 lutego. Pisałam do niej na pw (ostatnio 23.02) jednak zero odpowiedzi z jej strony do tej pory mimo że była dziś o 18 na dogo:roll:. Nie wiem w takim razie czy rozliczyć bazarek bez niej czy dalej czekać? Edited February 28, 2012 by Gisic87 Quote
Murka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Viris']Murka podaj proszę jeśli możesz jeszcze link do bazarku.[/QUOTE] Proszę bardzo: [quote name='Murka']Też chciałam zgłosić [B]Polari[/B]... obiecywała wpłatę (5 zł za fant + 5 zł wysyłka) na początku września i kontakt się urwał. Do tej pory nie mam wpłaty, rozliczyłam bazarek bez niej: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212441-DU%C5%BBY-KAGANIEC-KOSZE-WIKLINOWE-BUTKI-DLA-PSA-FRISBEE-na-Jar%C4%85-i-Romka-KONIEC%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/212441-DU%C5%BBY-KAGANIEC-KOSZE-WIKLINOWE-BUTKI-DLA-PSA-FRISBEE-na-Jar%C4%85-i-Romka-KONIEC!!![/URL][/QUOTE] Quote
Gisic87 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Gisic87']Niestety jestem zmuszona zgłosić [COLOR="red"][SIZE="4"]Agnes_de[/SIZE][/COLOR] Miała wysłać pieniążki 10 lutego. Pisałam do niej na pw (ostatnio 23.02) jednak zero odpowiedzi z jej strony do tej pory mimo że była dziś o 18 na dogo:roll:. Nie wiem w takim razie czy rozliczyć bazarek bez niej czy dalej czekać?[/QUOTE] Rozliczyłam bazarek bez Agnes_de mimo kolejnego pw i jej obecności na dogo nie odpowiedziała więc kwiatki zasłużone Quote
Klauzunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [QUOTE]Kiedyś zgłaszałam [COLOR=red][B]Polari[/B][/COLOR] - nie ma jej na pierwszej stronie, a u mnie bez zmian - ciszaaaa... Nie wpłaciła, rozliczyłam bazarek bez niej.[/QUOTE]tu powinien być ban, mój bazar: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/211109-PSIE-GAD%C5%BBETY-I-KOSMETYKI-DLA-PA%C5%83-na-2-sunie-w-dt-KONIEC"]http://www.dogomania.pl/threads/211109-PSIE-GAD%C5%BBETY-I-KOSMETYKI-DLA-PA%C5%83-na-2-sunie-w-dt-KONIEC[/URL] wysłałam fanty do pani Justyny, zero zwrotu na poczcie, czyli paczkę odebrała i wesoło używa...za chwilę minie rok... - moja wina bo, zaufałam...Tak czy owak Polari powinna być już dawno zbanowana. Quote
coronaaj Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Klauzunka']tu powinien być ban, mój bazar: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211109-PSIE-GAD%C5%BBETY-I-KOSMETYKI-DLA-PA%C5%83-na-2-sunie-w-dt-KONIEC[/URL] wysłałam fanty do pani Justyny, zero zwrotu na poczcie, czyli paczkę odebrała i wesoło używa...za chwilę minie rok... - moja wina bo, zaufałam...Tak czy owak Polari powinna być już dawno zbanowana.[/QUOTE] Troche dlugo....a odzewu brak...oj nieuczciwe niektore cioteczki... Quote
rozi Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='Viris'] Czy ktoś otrzymał jeszcze pieniądze od chauwa??? Bardzo proszę jak zgłaszacie użytkownika to wchodźcie tu czasem i mówcie, że nic się nie zmieniło lub że są jakieś postępy.[/QUOTE] Jeśli chodzi o postępy w sprawie [B]chauwa,[/B] to owszem, są, choć może nie do końca na temat: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/206804-JURAND-staruszek-nie-żyje-(-Miał-być-raj-a-było-piekło-Żegnaj-piesku-(?p=18928035#post18928035[/URL] I Viris, czy mogłabyś ten wątek przepisać na siebie? Quote
kasiaczek87 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 a ja zgłoszę sama siebie! na jednym z bazarków kupiłam okularki i dostałam pw z danymi.Niestety zarówno bazarek jak i pw zniknęły z powodu awarii, a ja za nic nie pamiętam od kogo to kupowałam! Bardzo cię proszę, drogi sprzedający , daj mi dane jeszcze raz! Quote
Isadora7 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Ja róneiż serdecznie prsozę o 2 bazarki do któych dostałam konta i szlag je trafił - niestety ze zrozumiałych wzgledów nie wpłąciłam wczoraj uczynię to natychmiast po ponownym otrzymaniu nr konta. Mój mail [email][email protected][/email] Edited April 13, 2012 by Isadora7 Quote
Mika31 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 zgłaszam siebie wpłacałam komuś pieniądze za kupiony wisiorek nie posłałam swoich danych nie mam linku do bazarku jezeli ktoś mnie szuka za jakieś należności to proszę pisać [email][email protected][/email] bo dogo zgupiało Quote
panbazyl Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 też się zgłaszam sama, bo nie przesłam pieniędzy za bazarek, a mam juz fanty, bo bylam tak naiwna, ze myslalam, że rano moge spokojnie to zrobić a rano nie dalo rady wejśc na dogo a jak udalo mi sie wejśc to zniknęło pv z danymi do przelewu. Prosze o nr konta na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (kwotę znam) Quote
panbazyl Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='panbazyl']też się zgłaszam sama, bo nie przesłam pieniędzy za bazarek, a mam juz fanty, bo bylam tak naiwna, ze myslalam, że rano moge spokojnie to zrobić a rano nie dalo rady wejśc na dogo a jak udalo mi sie wejśc to zniknęło pv z danymi do przelewu. Prosze o nr konta na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (kwotę znam)[/QUOTE] odwieszam się sama - już przelew zrobiony, nr konta odnaleziony. uf Quote
asl Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Wczoraj wróciła do mnie paczka podwójnie awizowana i nieodebrana. Muszę sprawdzić kto był ale może być ciężko bo na pocztowych dowodach nadania nie zawsze piszę nicki; pocztę czyszczę a bazarek zniknął. W tytułach przelewu nie zawsze natomiast jest nick. Dlatego jeśli osoba zainteresowana przeczyta proszę o pw. Quote
Recommended Posts