Poker Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 podałam beamichę i co z tego? do mnie nie odzywa się a podawałam dawno numer telefonu do mnie.Stąd też nijakiej pomocy nie ma. Quote
Agucha Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Poker']podałam beamichę i co z tego? do mnie nie odzywa się a podawałam dawno numer telefonu do mnie.Stąd też nijakiej pomocy nie ma.[/QUOTE] Beamichę widziałam jako licytującą ostatnio na jakimś bazarku... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [COLOR=Black][B]Proszę o wpisanie na czarną listę osoby o nicku [COLOR=Red]"psiareczka78"[/COLOR]. [/B][/COLOR] Osoba zorganizowała bazarek z podkładkami pod myszkę komputerową. Zainteresowanie było b.duże, bo i podkładki były ciekawe. Bazarek skończył się 30 stycznia br. a do tej pory nie zostały przelane pieniądze dla 2 potrzebujących psów - Nero i Albinki (ona szczególnie wymaga finansów, to jest jest "żyć albo nie zyc"). Juz nie wspomnę o tym, że przynajmniej 3 osoby swoje podkładki dostały dopiero w kwietniu, po wielokrotnym przypominaniu na forum. Pzdr. Quote
gameta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Asiaczek'][COLOR=Black][B]Proszę o wpisanie na czarną listę osoby o nicku [COLOR=Red]"psiareczka78"[/COLOR]. [/B][/COLOR] Osoba zorganizowała bazarek z podkładkami pod myszkę komputerową. Zainteresowanie było b.duże, bo i podkładki były ciekawe. Bazarek skończył się 30 stycznia br. a do tej pory nie zostały przelane pieniądze dla 2 potrzebujących psów - Nero i Albinki (ona szczególnie wymaga finansów, to jest jest "żyć albo nie zyc"). Juz nie wspomnę o tym, że przynajmniej 3 osoby swoje podkładki dostały dopiero w kwietniu, po wielokrotnym przypominaniu na forum. Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, takie coś to na policję się kwalifikuje a nie na cz-k... Zastanówcie się wraz z innymi kupującymi nad złożeniem oficjalnego doniesienia... A ja powróciłam po 10 dniach nieobecności i do końca tygodnia zrobię wszystkie przelewy i podam adres - przepraszam, potrzebuję jeszcze chwilkę na ogarniecie... Quote
Asiaczek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Może to i sprawa dla policji, ale zgłaszac na policję to powinny osoby, które nadal czekają na finanse przede wszystkim dla Albinki i Nero... Pzdr. Quote
*zaba* Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ja chcialabym oficjalnie przeprosic za opoznienia w wysylkach. Nie mieszkam w Polsce, jestem uzalezniona od pomocy Rodzinki. No i wlasnie teraz moj Brat jest w Niemczech, wroci dopiero w niedziele, tak wiec wysylki beda robione w przyszlym tygodniu. Raz jeszcze przepraszam i prosze o wyrozumialosc. Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Na którymś bazarku zalicytował skarpetki z paluchami, miałam pełną skrzynkę i nie doszła do mnie wiadomość z nr konta i kwotą do zapłacenia, prosiłam na tym bazarku o ponowne wysłanie po oczyszczeniu skrzynki, ale do tej pory nic do mnie nie doszło. Nie moge już od dłuższego czasu odnaleźć tamtego bazarku... Proszę o ponowne wysłanie wiadomości PW, lub link do tego bazarku . :) Quote
rozi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja mam taką prośbo-propozycję, żeby [B]do PW[/B], zawiadamiającym o kwocie do wpłacenia i numerze konta, [B]wklejać link bazarku[/B], którego to dotyczy. To ułatwi powiadomienie o dotarciu przesyłki. W tej chwili szukam i szukam bazarku z Konikiem Garbuskiem, książka dotarła i chciałabym podziękować :roll: Quote
Iv_ Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='rozi']Ja mam taką prośbo-propozycję, żeby [B]do PW[/B], zawiadamiającym o kwocie do wpłacenia i numerze konta, [B]wklejać link bazarku[/B], którego to dotyczy. To ułatwi powiadomienie o dotarciu przesyłki. W tej chwili szukam i szukam bazarku z Konikiem Garbuskiem, książka dotarła i chciałabym podziękować :roll:[/QUOTE] Przecież jak coś pisałaś na wątku to masz go w subskrypcjach. Wtedy łatwo znaleźć. No chyba, że często porządkujesz subskrypcje i wywalasz :evil_lol: Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='A.Matyja-Mierzecka']Na którymś bazarku zalicytował skarpetki z paluchami, miałam pełną skrzynkę i nie doszła do mnie wiadomość z nr konta i kwotą do zapłacenia, prosiłam na tym bazarku o ponowne wysłanie po oczyszczeniu skrzynki, ale do tej pory nic do mnie nie doszło. Nie moge już od dłuższego czasu odnaleźć tamtego bazarku... Proszę o ponowne wysłanie wiadomości PW, lub link do tego bazarku . :)[/QUOTE] juz sobie odkopałam ten bazarek, tak mi to na wątrobie leżało, że coś zalegam :) Quote
rozi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Iv_z kreską, ja jestem starsza pani, nie klikam bystro, i uważam, że podanie linki do bazarku nic nie kosztuje, a przypomina zobowiązanie i ułatwia potwierdzenie dotarcia fizdrygałów. O ile dotrą :diabloti: Quote
lizka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 A ja proszę Lulke o kontakt (GG 1161721) w celu wyjasnienia i zamkniecia sprawy z privami mam nadal problem niestety Quote
supergoga Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 A ja prosze 26 darię - o kontakt w sprawie bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181217-Płyty-winylowe-od-1-zł-na-hotel-Amanta-do-20.03./page5[/URL] Wszystkie płyty wysłane, tylko od 26 daria - nie mam żadnej wieści, adresu ani wpłaty. Może ktos ma kontakt? Quote
Archi34 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ja z kolei proponuję wysyłkę tylko i wyłacznie poleconymi, lub zwykłymi, gdy NABYWCA wyrazi na to zgodę. W życiu by mi nie przyszło do głowy z samej siebie wysyłać coś niepoleconym :( P.s. Drogie dożanki, poswięćcie stary program telewizyjny, ale zapakujcie jak należy. Ja dopłacę, jak będzie trzeba... Quote
karusiap Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wpisuje osobe o nicku [B]Niebieska713[/B]. totalna ignorancja. Wylicytowala rzecz na moim bazarku z psimi akcesoriami, dlugo nie wplacala pieniedzy, po PW z prosba o wplate wyjasnila dlaczego nie wplaca i poprosila o czas. Zgodzilam sie.Potem baaardzo dlugo cisza. Kolejne PW sa ignorowane,wplaty nie ma. Kompletnie dziewczyna nie widzi problemu.Wyslalam PW, zostawilam wiadomosc na profilu. Na szczescie przesylki nie wyslalam,ale dla mnie ta osoba jest kompletnie niewiarygodna. Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='karusiap']Wpisuje osobe o nicku [B]Niebieska713[/B]. totalna ignorancja. Wylicytowala rzecz na moim bazarku z psimi akcesoriami, dlugo nie wplacala pieniedzy, po PW z prosba o wplate wyjasnila dlaczego nie wplaca i poprosila o czas. Zgodzilam sie.Potem baaardzo dlugo cisza. Kolejne PW sa ignorowane,wplaty nie ma. Kompletnie dziewczyna nie widzi problemu.Wyslalam PW, zostawilam wiadomosc na profilu. Na szczescie przesylki nie wyslalam,ale dla mnie ta osoba jest kompletnie niewiarygodna.[/QUOTE] Pieniadze sa na koncie,wiec prosze o usuniecie mnie z CK... Quote
karusiap Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Niebieska713']Pieniadze sa na koncie,wiec prosze o usuniecie mnie z CK...[/QUOTE] Pieniadze faktycznie sa. Aczkolwiek mnie nie podoba sie,ze zareagowalas dopiero po wpisie na CK mimo wielu prob kontaktu. Kazdy zrobi z ta informacja co chce. Quote
Niebieska713 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='karusiap']Pieniadze faktycznie sa. Aczkolwiek mnie nie podoba sie,ze zareagowalas dopiero po wpisie na CK mimo wielu prob kontaktu. Kazdy zrobi z ta informacja co chce.[/QUOTE] Wydawalo mi sie ,ze to juz zostalo wyjasnione???? Quote
supergoga Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Prosze o wpisanie 26 daria - niestety mimo wielu PW, wpisu na profilu - cisza. Quote
Poker Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 czy Czarodziejka bywa na wątku? Czekam na wpłatę przez [COLOR=Red][B]beamichę,[/B][/COLOR] podałam jej nr swojego konta z prośbą o adres do wysyłki paczki i nadal cisza.Wiem ,że pojawia się na dogo.Jej zachowanie traktuję jako złośliwe uchylanie się od zobowiązania. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A ja przypominam, że pod uwagę są brane jedynie osoby, których nicki zostały wpisane w wątku pogrubioną czerwoną czcionką. Quote
giselle4 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Blonditipsy,wszystkie fanty przekazała do ponownej sprzedazy.....:) to ja ją molestowałam bo nie chcialam na tej liscie sie znalezc..... Quote
Neris Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Z przykrością zgłaszam [B][COLOR=Red]Amensalizm[/COLOR][/B], autorkę tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182687-Og%C5%82oszenia-na-57-portalach!-Tekst-do-og%C5%82osze%C5%84-i-banerki!-KOMPLET!-na-staruszki-%29[/url] Od ponad miesiąca nie odpisuje na wątku, pieniądze zostały przelane a usługi brak. Quote
ageralion Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Chciala bym zglosic uzytkowniczki[COLOR=Red] [B]beamicha[/B][/COLOR] (21zl) oraz [B][COLOR=Red]madziamn[/COLOR] [/B](31zl). Od 10.05 wyslalam juz do nich po 3 PW z numerem konta i prosba o dane do wysylki, niestety nie dostalam zadnej odpowiedzi, a uzytkowniczki logowaly sie w tym okresie na dogomani... [url]http://www.dogomania.pl/threads/184370-zakonczony-Bazarek-dzieciecy-(ciuszki-buty)-na-TTB-Sz-n-i-niewidomego-Mietka/page16[/url] Quote
karusiap Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Niebieska713']Wydawalo mi sie ,ze to juz zostalo wyjasnione????[/QUOTE] tak,nasza sprawa jest wyjasniona pomyslnie Quote
Recommended Posts