kaskadaffik Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziękuję bardzo za wyjaśnienie, przepraszam za kłopot, czekam komu mam podać adres do wysyłki. Quote
Lulka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Czarodziejka']Wysłałam wiadomość. Liczę, że Ninka się tu wkrótce pojawi i wyjaśni co trzeba.[/QUOTE] ja czekalam ponad miesiac na wplate, wyslalam wiele pw i nic tak wiec przemiot poszedl do dalszej sprzedazy Quote
gameta Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jeżeli chodzi o ostatnie dokonania Ninki, to prędzej nalezałoby sprawdzić, czy kasa z bazarku doszła tam gdzie miała niż oczekiwać, aż ona się odezwie i wyjaśni cokolwiek... Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='gameta']Jeżeli chodzi o ostatnie dokonania Ninki, to prędzej nalezałoby sprawdzić, czy kasa z bazarku doszła tam gdzie miała niż oczekiwać, aż ona się odezwie i wyjaśni cokolwiek...[/QUOTE] No ja kupowałam na bazarku, jak cel był na kaukazy.. w trakcie dodała, że połowa pójdzie na leczenie kotków, które u niej odeszły za TM. Quote
gameta Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Soema']No ja kupowałam na bazarku, jak cel był na kaukazy.. w trakcie dodała, że połowa pójdzie na leczenie kotków, które u niej odeszły za TM.[/QUOTE] A kaukazy dostały swoje pół ? Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='gameta']A kaukazy dostały swoje pół ?[/QUOTE] Dostały 300zł. Nie wiem, czy to pół, nie liczyłam.. Nina była na dogo, 24. wcześniej się 13 logowała. Quote
Czarodziejka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Czy pieniądze na "kotki" zostały rozliczone? Mam na myśli faktury? Jeśli tak, to bardzo dobrze o Nince świadczy. Jeśli nie - czarna lista i ban forever. Oszustów trzeba usuwać. Quote
Soema Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/threads/171764-Byly-sobie-kotki-trzy-potem-dwa-Teraz-otatni-WALCZY-O-ZYCIE[/url] tu jest wątek. Chyba się nie doczekam drugiej części paczki. Nie odpisała mi, paczka nie doszła, zwrot kasy też nie. Quote
Ninka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Kase dostaly kaukazy, a fakture za kotki ma fundacja Koci Swiat, gdyz rowniez zadeklarowala pomoc. Odnosnie paczki-zostala wyslana po raz kolejny (2czesc). Juz dawno powinna dojsc. Wszystkie inne doszly. Quote
Soema Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To spytaj na poczcie o paczkę, masz potwierdzenie nadania. Albo proszę o zwrot pieniędzy. Quote
Ninka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Daj konto-oddam. Nie mam sily na poczte Quote
Czarodziejka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Po sfinalizowaniu poproszę o informację w celu usunięcia Ninki z listy. O ile dobrze pamiętam, ktoś jeszcze zgłosił cię na listę - zerknij proszę na pierwszy post. Quote
lunarmermaid Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czarodziejko czy masz e-mail do Hajaa? Chciałabym jej podać moje dane do przesłania rzeczy z zapłaconego bazarku na asty.Pisała o tym kaskadaffik. Quote
rozi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Nie działają mi statystyki w profilu, nie mogę znaleźć swoich postów, a więc i bazarków, w których brałam udział. Bardzo proszę o monit Z LINKIEM DO BAZARKU, jeśli nie powiadomiłam o dotarciu przesyłki. Quote
Czarodziejka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='lunarmermaid']Czarodziejko czy masz e-mail do Hajaa? Chciałabym jej podać moje dane do przesłania rzeczy z zapłaconego bazarku na asty.Pisała o tym kaskadaffik.[/QUOTE] Dostałaś moje pw? Quote
Edi100 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ja od maja czekam na rakietę tenisową, którą kupiłam chyba w maju od mar.gajko. Nie ma: nadal:( Quote
lunarmermaid Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 PW dostałam.Maila napisałam,czekam na odpowiedź lub towar z bazarku. Quote
Soema Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Edi100']Ja od maja czekam na rakietę tenisową, którą kupiłam chyba w maju od mar.gajko. Nie ma: nadal:([/QUOTE] Edi, w profilu masz wiadomości na ten temat z [B]marca[/B]. Quote
Czarodziejka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ninka ma jeszcze jeden nie uregulowany bazarek? Czy już wyjaśnione? Nie mogę zdjąć z listy bez potwierdzenia od drugiej strony. Quote
Goś Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A ja tu napiszę, bo mam złe przeczucie, że zaraz ktoś mnie może zgłosić na czarną listę... Otóż - od czasu nastania nowej dogomanii, [B]nie mogę zalogować się na moje konto gos[/B]. Żeby w ogóle skontaktować się z jakimś adminem, założyłam to drugie z idiotycznym acz wiele tłumaczącym nickiem. To było ponad 2 tygodnie temu, w tym czasie wielokrotnie próbowałam zalogować się na moje konto, wygenerować nowe hasło - niestety, system przypominania hasła, owszem, wysyłał do mnie maile z nowymi hasłami, ale... wszystkie te hasła po wpisaniu okazały się nieprawidłowe... W tym czasie ludzie wysyłali do mnie PW, moja skrzynka się przepełniła, przez jakiś czas na szczęście dostawałam przynajmniej info na maila, że ktoś próbował do mnie napisać i mogłam się odezwać z nowego konta. Niestety od wczoraj nie mogę nawet wygenerować nowego "hasła", bo system odpowiada, że nie rozpoznaje maila, na którym miałam zarejestrowane konto. Co prawdopodobnie oznacza, że baza zupełnie się rozjechała i nie dostane nawet alertu o wiadomości. Dlaczego to piszę? Bo w tym czasie [B]brałam udział w paru bazarkach[/B]. Nie jestem w stanie dogrzebać się do wszystkich, niektórych nawet pewnie nie pamiętam, bo, jak wszyscy, posługiwałam się subskrypcjami. Jest dość prawdopodobne, że powinnam komuś coś zapłacić, a nawet nie będę miała okazji się o tym dowiedzieć. Piszę to również dlatego, że [B]nadal szukam pomocy w tej sytuacji[/B]. Pisałam wielokrotnie do Admina, Margo i Huana. Po tym jak zaczęłam pisać do Huana również na gg, odpisał mi w końcu na jedno PW wysyłając kolejne hasło, które nie zadziałało. Pisałam też do Misiaczka i Viris - oni, jako jedyni chcieli mi pomóc, ale ostatecznie i tak bez pomocy admina nic nie mogą zrobić. Więc suma sumarum ja nadal jestem w d...pie, a ktoś być może się denerwuje nie dostając ode mnie odpowiedzi. Quote
tupadlo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja mam 2 sprawy: Sasza kupila u mnie miske psia za 8 zl. kasy brak, adresu brak. Ktos pisal ze ona chora wiec ja pretensji nie mam tylko nie wiem czy dalej z ta miska czekac? czy na ponowna licytacje wystawiac? to bazarek pazdziernikowy byl.... Moze ktos ma z nia kontakt i cos podpowie... Druga sprawa: Teraz bazarki startuja z takiego linka [url]http://www.dogomania.pl/forums/99-Bazarek[/url] to inny skrot niz poprzednio. Dogo pod IE (internet explorer) nie dziala prawie wcale, ledwo rzezi pod Mozillą (Firefox) i wzglednie dziala pod Opera (innych nie sprawdzalam) tu jest link do Opery [url]http://get.opera.com/pub/opera/win/1010/int/Opera_1010_in_Setup.exe[/url] mozna ja zainstalowac jako dodatkowa przegladarke (wybieraja na koncu opcje "czy chcesz zeby Opera byla domyslna przegladarka ?" NIE Wtedy reszte rzeczy zostawicie pod aktualna przegladarka a tylko na dogomanie mozna wchodzic przez Opere. Ogolnie mam duze zastrzezenia do dzialania PW. Ja wysylam - dowiaduje sie ze nie doszlo, ktos wysyła - ja nie mam. Wyszukiwanie tez nie dziala... Moze komus to pomoze w walce.... Quote
LadyS Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Co do postu tupadlo - dobrze działa dogo również pod Google Chrome. Quote
szachus Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wczoraj Cez wpłaciła zaległe pieniądze. Quote
Recommended Posts