Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś miał też problemy z Gagasią.
[COLOR=Red]Gagasia[/COLOR] do wyjaśnienia. Bo ja pisałam do niej Pw, bo 3 dni po zakończeniu aukcji popołudniu wpłaciłam pieniążki i napisałam do Gagasi, że pieniążki wysłałam a teraz czekam na aniołki.

Posted

[quote name='jusstyna85']Czy ktoś ma kod adresowy Wandull66.Wysłałam jej paczke,która wróciła do mnie,bo niepoprawny adres.Myśle, że to zły kod,nie mogłam sie z nią skontaktować na PW,więc wpisałam zwykły z Bytomia :([/quote]mam propozycje , nie wysyłaj ponownie , w kwietniu będzie u mnie zlat , podrzucisz przy okazji;)

Posted

[quote name='Han Sharn']To ja jeszcze poczekam. Szczególniej, że wiem co poczta czasem wyprawia.[/quote]

Do mnie dziś spodnie z tego bazarku doszły:multi:

Posted

czy ktoś ma kontakt z sugarr? jestem wściekła o tą obroże!!!to już przesada
[COLOR=red]SUGARR [/COLOR][COLOR=black]proszona o kontakt !!! nie wiem jak inaczej mam załątwić tą sprawę?jakieś rady?[/COLOR]

Posted

[quote name='darunia-puma']czy ktoś ma kontakt z sugarr? jestem wściekła o tą obroże!!!to już przesada
[COLOR=red]SUGARR [/COLOR][COLOR=black]proszona o kontakt !!! nie wiem jak inaczej mam załątwić tą sprawę?jakieś rady?[/COLOR][/quote]
Darunia-puma, napisz może pw do użytkowniczki ,,Ulaa"? Wydaję mi się, że ona powinna mieć nr tel.kont. do Sugarr.

Posted

[quote name='darunia-puma']ponawiam prośbę do sugarr zeby się ze mną skontaktowała[/quote]

Sugarr nie odp mi na smsa. Kiedy ostatnio sie kontaktowałyśmy, miała jakieś problemy rodzinne i nawet musiała w trybie przyspieszonym wydać swojego tymczasiaka, bo nie mogła dalej się już nim zajmować.
Także napewno Sugarr się nie "ukrywa", nie jest oszustką ani nic w tym stylu. Coś jej się pokomplikowało, miejmy nadzieję, że chwilowo.

Posted

dzisiaj wyslalam zakupiony lancuszek. bardzo przepraszam ze to tyle trwalo, ostatnio mi sie bardzo wszystko pokomplikowalo i do tego wlasnie sie przeprowadzilam, takze zupelnie nie pamietalam o tej obrozce i innych przesylkach, na dogo tez nie bywalam. mam nadzieje ze dojdzie jutro lub dzisiaj, gdyby nie doszlo w tym tyg to prosze o wiadomosc

Ulaa nie odpisywalam, bo mialam telefon u brata w Nowej Hucie, do tego wszystkiego jeszcze moja maszyna do nawiazywania wszystkich kontaktow sie zepsula :mad:

Posted

Słuchajcie mam taki problem. Na którymś bazarku kupiłam czarną bluzkę - top z chińskim smokiem ( dla córki). Z tego co pamiętam to zrobiłam przelew i niestety wykasowałam PW. Do tej pory nie mam bluzki. Nie pamiętam czyj to był bazarek ale może ktoś skojarzy, no i proszę o kontakt osobę, która ten bazarek robiła czy pieniążki doszły. Za jeszcze ten przelew sprawdzę ale na 90 % go robiłam, no i nikt mi się nie przypominał na PW.

Posted

Witam, cały czas czekam na wpłaty od ''irysek'' bazarek skonczył się tydzień temu i mimo PW nie ma ani wpłaty ani odpowiedzi... zero odzewu. Proszę Irysek o jakąś wiadomość... ;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106080[/URL]

Posted

[quote name='Bila']To był bazarek Ciucholand dla Lady. Ja też czekam:cool3:[/quote]

Ja tez czekam na 2 bluzki z tego bazarku....

Baffi ksiazka wczoraj do mnie dotarla.

Posted

JA na bazarku chyba z 2 miesiące temu wylicytowałam u kogoś kołderki dziecięce , poprosiłam na pw o dane do właty , nigdy nie dotarły , wątek juz zamknięty - sama nie wiem , co o tym myśleć!!!

Posted

Czy macie kontakt do Witch81 - wylicytowała też ponad 2 m-ce temu kołderkę, materacyk w bajkowe wzory dla psiaka - i cisza. Nie wiem czy wystawiać ponownie czy nie. Napisałam 3 PM - i po prostu nie wiem co się stało.
Może macie kontakt.

Posted

A ja niestety muszę zgłosić panią Jagoda1987, bo się nie odzywa na pw, już kilka razy pisałam, po pierwsze nie wpłaciła pieniążków za kolczyki, po drugie nie przysłała mi mojej wygranej rzeczy, jakiś drobiazg chyba biały świecznik ażurowy z tego co pamiętam. NO i nie wiem czy nadal jest zainteresowana kolczykami czy nie, a leża i czekają...Jeśli ktoś wie, co się z nią dzieje, to proszę o kontakt!Albo Jagodę proszę o kontakt, ale chyba już tyle wiadomości posłałam,że powinna się odezwać...

Posted

[quote name='Kosmyczek Kamyczek']A ja niestety muszę zgłosić panią Jagoda1987, bo się nie odzywa na pw, już kilka razy pisałam, po pierwsze nie wpłaciła pieniążków za kolczyki, po drugie nie przysłała mi mojej wygranej rzeczy, jakiś drobiazg chyba biały świecznik ażurowy z tego co pamiętam. NO i nie wiem czy nadal jest zainteresowana kolczykami czy nie, a leża i czekają...Jeśli ktoś wie, co się z nią dzieje, to proszę o kontakt!Albo Jagodę proszę o kontakt, ale chyba już tyle wiadomości posłałam,że powinna się odezwać...[/QUOTE]
Ja także sweterka [pieniążki poszły do niej 16 lutego-z opóźnieniem uzgodnionym]nie dostałam od Jagody , choć przyznaje bez bicia nie wysyłałam pw.,wg profilu właśne wtedy byla ostatni raz na dogo