darunia-puma Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ponawiam apel [COLOR=red]Sugarr [/COLOR][COLOR=black]osoba do wyjasninia!!!rece mi opadają[/COLOR] Quote
invictus hilaritas Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 10 stycznia skonczyla sie aukcja do dzis nie ma pieniedzy.. osoba nie loguje sie od 4 lutego na forum, mam nadzieje ze jak wejdzie to sie wszystko wyjasni.. poki co [COLOR=red]Borria[/COLOR].. Quote
shirrrapeira Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Czy ktoś miał też problemy z Gagasią. [COLOR=Red]Gagasia[/COLOR] do wyjaśnienia. Bo ja pisałam do niej Pw, bo 3 dni po zakończeniu aukcji popołudniu wpłaciłam pieniążki i napisałam do Gagasi, że pieniążki wysłałam a teraz czekam na aniołki. Quote
wandul 66 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='jusstyna85']Czy ktoś ma kod adresowy Wandull66.Wysłałam jej paczke,która wróciła do mnie,bo niepoprawny adres.Myśle, że to zły kod,nie mogłam sie z nią skontaktować na PW,więc wpisałam zwykły z Bytomia :([/quote]mam propozycje , nie wysyłaj ponownie , w kwietniu będzie u mnie zlat , podrzucisz przy okazji;) Quote
Bila Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Han Sharn']To ja jeszcze poczekam. Szczególniej, że wiem co poczta czasem wyprawia.[/quote] Do mnie dziś spodnie z tego bazarku doszły:multi: Quote
darunia-puma Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 czy ktoś ma kontakt z sugarr? jestem wściekła o tą obroże!!!to już przesada [COLOR=red]SUGARR [/COLOR][COLOR=black]proszona o kontakt !!! nie wiem jak inaczej mam załątwić tą sprawę?jakieś rady?[/COLOR] Quote
Kida i Olo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='darunia-puma']czy ktoś ma kontakt z sugarr? jestem wściekła o tą obroże!!!to już przesada [COLOR=red]SUGARR [/COLOR][COLOR=black]proszona o kontakt !!! nie wiem jak inaczej mam załątwić tą sprawę?jakieś rady?[/COLOR][/quote] Darunia-puma, napisz może pw do użytkowniczki ,,Ulaa"? Wydaję mi się, że ona powinna mieć nr tel.kont. do Sugarr. Quote
Ulaa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tak, mam. Napiszę jej smsa, żeby tutaj weszła. Quote
darunia-puma Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 dziekuje Ulaa w takim razie czekam na wieści od sugarr Quote
darunia-puma Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ponawiam prośbę do sugarr zeby się ze mną skontaktowała Quote
Ulaa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='darunia-puma']ponawiam prośbę do sugarr zeby się ze mną skontaktowała[/quote] Sugarr nie odp mi na smsa. Kiedy ostatnio sie kontaktowałyśmy, miała jakieś problemy rodzinne i nawet musiała w trybie przyspieszonym wydać swojego tymczasiaka, bo nie mogła dalej się już nim zajmować. Także napewno Sugarr się nie "ukrywa", nie jest oszustką ani nic w tym stylu. Coś jej się pokomplikowało, miejmy nadzieję, że chwilowo. Quote
shirrrapeira Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Z Gagasią już w porządku, dostałam przesyłkę. Proszę ją skreślić z wyjaśnień Quote
sugarr Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dzisiaj wyslalam zakupiony lancuszek. bardzo przepraszam ze to tyle trwalo, ostatnio mi sie bardzo wszystko pokomplikowalo i do tego wlasnie sie przeprowadzilam, takze zupelnie nie pamietalam o tej obrozce i innych przesylkach, na dogo tez nie bywalam. mam nadzieje ze dojdzie jutro lub dzisiaj, gdyby nie doszlo w tym tyg to prosze o wiadomosc Ulaa nie odpisywalam, bo mialam telefon u brata w Nowej Hucie, do tego wszystkiego jeszcze moja maszyna do nawiazywania wszystkich kontaktow sie zepsula :mad: Quote
darunia-puma Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 proszę o wykasowanie z listy sugarr dostałam dziś łańcuszek dziękuję Quote
Light of Shin-Ra Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Słuchajcie mam taki problem. Na którymś bazarku kupiłam czarną bluzkę - top z chińskim smokiem ( dla córki). Z tego co pamiętam to zrobiłam przelew i niestety wykasowałam PW. Do tej pory nie mam bluzki. Nie pamiętam czyj to był bazarek ale może ktoś skojarzy, no i proszę o kontakt osobę, która ten bazarek robiła czy pieniążki doszły. Za jeszcze ten przelew sprawdzę ale na 90 % go robiłam, no i nikt mi się nie przypominał na PW. Quote
Bila Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To był bazarek Ciucholand dla Lady. Ja też czekam:cool3: Quote
kasia14 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witam, cały czas czekam na wpłaty od ''irysek'' bazarek skonczył się tydzień temu i mimo PW nie ma ani wpłaty ani odpowiedzi... zero odzewu. Proszę Irysek o jakąś wiadomość... ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106080[/URL] Quote
darunia-puma Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 z tego co pamiętam to były ciuszki ode mnie na lady i robiła go rita&diana Quote
Puma1984 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Bila']To był bazarek Ciucholand dla Lady. Ja też czekam:cool3:[/quote] Ja tez czekam na 2 bluzki z tego bazarku.... Baffi ksiazka wczoraj do mnie dotarla. Quote
wandul 66 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 JA na bazarku chyba z 2 miesiące temu wylicytowałam u kogoś kołderki dziecięce , poprosiłam na pw o dane do właty , nigdy nie dotarły , wątek juz zamknięty - sama nie wiem , co o tym myśleć!!! Quote
invictus hilaritas Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 kolderki to chyba u doddy byly- fundacja AST, napisz do niej.. Quote
supergoga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Czy macie kontakt do Witch81 - wylicytowała też ponad 2 m-ce temu kołderkę, materacyk w bajkowe wzory dla psiaka - i cisza. Nie wiem czy wystawiać ponownie czy nie. Napisałam 3 PM - i po prostu nie wiem co się stało. Może macie kontakt. Quote
Kosmyczek Kamyczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A ja niestety muszę zgłosić panią Jagoda1987, bo się nie odzywa na pw, już kilka razy pisałam, po pierwsze nie wpłaciła pieniążków za kolczyki, po drugie nie przysłała mi mojej wygranej rzeczy, jakiś drobiazg chyba biały świecznik ażurowy z tego co pamiętam. NO i nie wiem czy nadal jest zainteresowana kolczykami czy nie, a leża i czekają...Jeśli ktoś wie, co się z nią dzieje, to proszę o kontakt!Albo Jagodę proszę o kontakt, ale chyba już tyle wiadomości posłałam,że powinna się odezwać... Quote
Light of Shin-Ra Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A do mnie dotarła bluzeczka ze smokiem. Córka jest zachwycona. Quote
lothia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Kosmyczek Kamyczek']A ja niestety muszę zgłosić panią Jagoda1987, bo się nie odzywa na pw, już kilka razy pisałam, po pierwsze nie wpłaciła pieniążków za kolczyki, po drugie nie przysłała mi mojej wygranej rzeczy, jakiś drobiazg chyba biały świecznik ażurowy z tego co pamiętam. NO i nie wiem czy nadal jest zainteresowana kolczykami czy nie, a leża i czekają...Jeśli ktoś wie, co się z nią dzieje, to proszę o kontakt!Albo Jagodę proszę o kontakt, ale chyba już tyle wiadomości posłałam,że powinna się odezwać...[/QUOTE] Ja także sweterka [pieniążki poszły do niej 16 lutego-z opóźnieniem uzgodnionym]nie dostałam od Jagody , choć przyznaje bez bicia nie wysyłałam pw.,wg profilu właśne wtedy byla ostatni raz na dogo Quote
Recommended Posts